2018 Nove Ženske Torbici Retro Vintage Ramenski Moda Barva Pol-krog Sedlo Vrečko

Dobavljivost: Na zalogi

€40.05

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

22*7*20 CM

1.Prosimo poskrbite, da bo vaš poštni naslov pravilen!

Običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu celotnega plačila.Nekatere osebno naročite ali debelo reda lahko traja malo dlje, za predelavo.

2.Elemente, ki bodo dobavljeni z China Post Air Mail, ki traja 5-30 dni v ZDA. 15-30 dni, Kanada, Evropa, Avstralija.Zaradi carinjenja, pakete, poslane na ruski in Brazilski bo trajalo približno 30 - 60 delovnih dneh.

3.Če želite, da se vam hitreje in pripravljeni plačati dodatne tovornega prometa, prosimo, kontaktirajte nas za EMS ( 7-15 dni)ali DHL(3-10 dni).

4.Tudi, paket lahko odloži v nekaterih pomembnih festival (na primer Spomladanski Festival in Chrismas, Kitajski Nacionalni Dan)ali naravnih nesreč(na primer vulkanske eksplozije, gosto meglo in tako naprej).Zato vas Prosimo, da nas kontaktirate, če ne morete dobiti izdelek v 30 dneh

5.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi.Te dodatne pristojbine, morda zbrani v času dostave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrne shippments.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za cust oms dolžnosti.

O POVRATNE INFORMACIJE

Če ste zadovoljni z našimi blaga,vas prosimo, da nas Pozitivne Povratne informacije(5 zvezdic), ki je za nas zelo pomemben.

Pls stik z nami, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativno(1-2stars)povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.

Torbice Tip Vrečke Ramo
Blagovna Znamka MONDO LUO
Vrste vrečke Ramenski & Crossbody Vrečke
Dekoracijo NOBEN
Notranjost Notranjost Zadrgo Žep
Spol ŽENSKE
Zapiranje Tip POKROV
Številka Modela M2147
Obloge Materiala Sintetičnega Usnja
Število Ročaji/Trakov Enotni
Postavka Vrsta Torbice
Slog Priložnostne
Glavni Material PC
Priložnosti Vsestranski
Zunanjost NOBEN
Vzorec Tipa Trdna
Oblika Sedlo
Trdoto MEHKO

Napiši mnenje

2018 Nove Ženske Torbici Retro Vintage Ramenski Moda Barva Pol-krog Sedlo Vrečko

2018 Nove Ženske Torbici Retro Vintage Ramenski Moda Barva Pol-krog Sedlo Vrečko

22*7*20 CM 1.Prosimo poskrbite, da bo vaš poštni naslov pravilen! Običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu celotnega plačila.Nekatere osebno naročite ali debelo reda lahko traja malo dlje, za predelavo. 2.Elemente, ki bodo dobavljeni

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki