1/3/5 Meter Olupimo in Palico Vijolično Ozadje Barva Vinil Samolepilni Obrnite Papir Dekorativni Prenovo, za Sobe

Dobavljivost: Na zalogi

€3.89

€4.33

-10 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Podjetje je specializirano za izdelavo vseh vrst samolepilne tapete Nakup navodila: trgovina na drobno morajo kupci kupujejo dovolj količino naenkrat, bo barva razlika pri nakupu v paketih, se, prosimo, da se zaveda! [Specifikacije]: 40 cm*1/3/5m/roll. [Debeline]: Vključno z dna papirja približno 0,2 mm. [Material]: PVC material, odporen na vodo in vlago,-dokazilo, ognjevarne in zaviralci gorenja. [Lastnosti]: Nepremočljive površine, Razred B1 ognju!Glede barvnega odstopanja: Zaradi različnih svetlobe, streljanje zornih kotov, različnih zaslonov in drugih dejavnikov, ki povzročajo kromatične aberacije, je ometi v description so samo za referenco.Prosimo, da upoštevate dejanski barve prejeli.Če ste zelo pozorni na to, kromatične aberacije, prosimo, da nakup skrbno.Prosimo, sporočite.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na službo za posvetovanje!

Posebne operacije

1.Merjenje in zmanjšanje Znebiti tujih snovi ali prah fome površine, kjer thae olupimo in palico ozadje bodo povezane prilagodite papirja na površini in narežemo ta 10-15 mm večja od dejanske velikosti površine 2.Olupimo in stick Na posebno olupimo in držijo za ozadje pritrjena cellotape na obeh robovih stanja in potegnite trak na obeh smereh 3.Nič Za pritrditev olupimo in palico ozadje na površini, pritisnite ta izdelek se začne na sredini del proti zunanji del, medtem ko odpravi preostalih varnostno papir, malo po malo, 4.Gladko Gladko Če obstajajo zračni mehurčki po pritrditev olupimo in palico ozadje, se znebite z uporabo igle ali točko nož(Razen Papirja Vezavi Izdelkov)

Vrsta Vinil Ozadja
Certificiranje NOBEN
Material Vinil
vzorec Trdna
Površinska Obdelava Exfoliator
Številka Modela Y806
Vinil Ozadje Tip Papir Nazaj Vinil Ozadja
Uporaba Gospodinjstvo
Funkcija Anti-statični
Obračunska Enota Usd/Roll
Slog Sodobno
Poreklo CN(Izvora)
Velikost Width 40 cm and Length 1/3/5 meter
Blagovna Znamka WXSHSH

Napiši mnenje

1/3/5 Meter Olupimo in Palico Vijolično Ozadje Barva Vinil Samolepilni Obrnite Papir Dekorativni Prenovo, za Sobe

1/3/5 Meter Olupimo in Palico Vijolično Ozadje Barva Vinil Samolepilni Obrnite Papir Dekorativni Prenovo, za Sobe

Podjetje je specializirano za izdelavo vseh vrst samolepilne tapete Nakup navodila: trgovina na drobno morajo kupci kupujejo dovolj količino naenkrat, bo barva razlika pri nakupu v paketih, se, prosimo, da se zaveda! [Specifikacije]: 40 cm*1/3/5m/roll. [Debeline]: Vključno z dna papirja

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki