Original Odklenjena Matično ploščo Za iPhone Plus 8 5.5 palčni Z/BREZ Dotik ID Za iPhone 8 Plus Logiko Odbor Mainboard S Čipi

Dobavljivost: Na zalogi

€90.71

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, bodite pozorni, da naše pomembnih nasvetov 1.Ko se odločite, da nam da, prosimo, Preberite vse je predstavil,če ste v dvomih, se lahko obrnete na nas.V nasprotnem primeru Bomo kot ste prebrali vse predstavil,in razumeti informacije o izdelku. 2. Če želite veliko količino, nas prosimo kontaktirajte, vam bo dala najboljše prodajne cene.Kakovostno in udobno cena 100% Odlično prilegajo ,varnost,enostaven za namestitev Preizkušen, enega po enega, preden odpremo nudimo tudi prenovljen celoten mobilni telefon in druge dodatne dele za iphone,Dobra Kakovost in Najboljše Cene.če jih potrebujete ,pls stik z mano .

Pomembni Nasveti:

1.Vse Odklenjena, matične plošče, so vsi uporabljeni in starega,ne novega.Bomo test znova in znova, da se zagotovi, da se lahko 100% dobrem, preden pošiljko.Ne bomo sprejeti nobenih spora o matične plošče, uporabljajo,stare ali drugi strani,hvala.

2.Če ne veste, kako namestiti,prosimo, da naredite montaža s strokovno osebo.Kot kupec posodobitve ali nadgradnje sistema,ki vodi k matični plošči iz službe, ne sprejemamo;prosimo, da kupce razumejo,hvala.

3.Če želite, matične plošče hitreje,ga je bolje izbrati DHL/EMS/FEDEX, za ladijski promet;vse nas želijo matične plošče morajo biti poslani varno in hitro.

4.Če imate večino povpraševanje,vas prosimo, da stik z mano, in jaz vam bodo ponudili najboljše wholesales ceno.Prosimo, upoštevajte, da mi prodajajo tudi telefon,trdi disk ali drugi deli za večino blagovnih znamk z visoko kakovost in najboljše cene.

O Pošiljki: 1: Vaše naročilo bo dobavljeno v roku 3-7 delovnih dni po vaše plačilo potrjen .

2: prepričajte se, da pustite pravilen naslov za dostavo in na voljo telefonsko Številko za vaše naročilo , to je zelo pomembno za parcelo Nemoteno Dostavo.

3: čas, ki Je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov: načina dostave, izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da se bomo potrudili, da poskrbite, da boste prejeli vaše naročilo pravočasno.

4: Vse pošiljke, ki se pošilja, in iz države ali regije, ki mora jasno carinski prvi.Naročnik je odgovoren za vse carine in uvozne dajatve,vključno z (vendar ne limitied z )vedeti, uvoz in zakoni, ki se ukvarjajo z davki,carine,in element, epileptični napadi.Stranka dajatev in davkov, ki se razlikujejo v vsaki državi,Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvozne dajatve.

O Garancijo:

1.Izdelkov vir so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo Customer Service.V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse napovedi, ki temeljijo na stanje predmeta. 2. Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj,in bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje. 3. Nudimo 1 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje (Ne affact drugi prodaja).Močno svetujemo stranki, da preizkusiti izdelek pred montažo.Vrnitev je veljavna le, in vračilo obdelujejo PO tem, ko smo prejeli vaše element.

Opomba:Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj, in bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje.

Povratne informacije

Vrsta Notranji
QC Celotno QC Preizkušen
Stanje Razstaviti in Sproščen
Uporaba matično ploščo
Frekvenčni Razpon Za iphone 8 Plus motherboard
Poreklo CN(Izvora)
Z Dotikom, z ID Da,
Številka Modela Za iphone 8 Plus motherboard
Blagovna Znamka LISFG
Park Na Zalogi
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Sistem ios
ROM 256GB 64GB

Napiši mnenje

Original Odklenjena Matično ploščo Za iPhone Plus 8 5.5 palčni Z/BREZ Dotik ID Za iPhone 8 Plus Logiko Odbor Mainboard S Čipi

Original Odklenjena Matično ploščo Za iPhone Plus 8 5.5 palčni Z/BREZ Dotik ID Za iPhone 8 Plus Logiko Odbor Mainboard S Čipi

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, bodite pozorni, da naše pomembnih nasvetov 1.Ko se odločite, da nam da, prosimo, Preberite vse je predstavil,če ste v dvomih, se lahko obrnete na nas.V nasprotnem primeru Bomo kot ste prebrali vse predstavil,in razumeti informacije o

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki