Microfine Bombažne Odeje Za Kavč Poletje Odraslih Slipcover Cobertor Kariran Letalo Potovanja

Dobavljivost: Na zalogi

€15.35

€21.94

-30 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Microfine Bombažne Odeje Za Kavč Poletje Odraslih Slipcover Cobertor Kariran Letalo Potovanja

Informacije

[Name]: Microfine Bombažne Odeje Za Kavč Poletje Odraslih Slipcover Cobertor Kariran Letalo Potovanje [Material] sukanec Bombaž in poliester vlaknin. [Uporabi] se lahko uporablja kot polno kritje kavč kritje, kavč brisačo, dekorativni kavču, postelji, model soba, klavir in tako naprej. [Pranje Pozornost] Za namakanje čas ne sme biti predolg.Pralni stroj z temperatura vode pod 30 stopinj mora biti nežen in šibko, in volne, je treba oprati, ali roke oprati, ne beljene.Po pranju, jo lahko sušimo v prostem prezračevanje.Priporočljivo je, da je tkanina je treba prati ločeno v temne svetlobe in barv, in krčenja mera za tkanine 2%-3%.Tam bo nekoliko plavajoče volne v proizvodnem procesu, kar je normalen pojav.Pranje je večkrat v procesu uporabljajo, pa ne pripada izpadanje las.

Vzorec kaže.

Vse vrste modelov se lahko meri.in vse velikosti, lahko po meri.

Blagovna znamka GALERIJA

Storitev

Plačilo: Kreditne kartice na spletu je na voljo.Sprejemamo plačila s Paypal,T/T in Western Union.Po plačilu očiščeno mi bo prinesel, da jih v roku 3 delovnih dni.Če obstaja kakršen koli uvoznih dajatev in davkov, to je kupec, ki je odgovoren, Garancija: 1. Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene vseh izdelkov, ki jih prodajajo, ne moremo vsi kupci, ki bi bili 100% zadovoljni z njimi zaradi različnih razlogov.Ampak ni važno, kaj se zgodi, obljubljamo, se bomo potrudili, da reši vsak problem, zgodil v času transakcije. 2.Če imate napako postavko, ki se želijo vrniti ali izmenjavo, pls nas kontaktirajte v roku 3 delovnih dni od datuma, ko ste prejeli pošiljko.

Dostava

Po plačilu naročila,vam bomo poslali parcelo v 5days, razen praznikov.Kupec je sam odgovoren za po meri, carinjenje blaga, O poštnine čas,boste morali preveriti vnaprej za informacije o dostavi na vašo državo.

Pogosta VPRAŠANJA

Q:na Debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?A:Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava.Za padec ladijskega prometa, lahko oddate naročilo preko vaše stranke naslov, nam lahko pošljete na parceli brez kakršnih koli informacij o naši trgovini.Q:ali obstaja carinskih dajatev?A:V večini primerov, kupec ni treba plačati carino.Vendar je zaradi različnih politik v različnih državah nismo odgovorni za vse carinske pristojbine.prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto,lahko pustite sporočilo, ko oddaji naročila, si bomo prizadevali, da vam pomagamo.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti.

Blagovna Znamka microfine
Slog Evropa
style1 Poletna odeja
style6 Kariran
Teža 0.5-1.8kg
style4 Kavč odejo
Nastavite Vrsto No
Pranje Slog Mehanske Pranje
style3 Vrgel odejo
style5 potovanja odejo
Starostna Skupina Odrasli
Poreklo CN(Izvora)
style2 Bombažno Odejo
Razred Razred A
Uporaba Letalo
Tehnika Pleteno
Vrsta Nit Odejo/Odejo, Brisačo
Material 100% Bombaž
Sezona Pomlad/Jesen
Številka Modela odejo
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Odpornost Barve (Razred) 3-4
vzorec Barvana Preja
Funkcija Nosljivi
Oblika Pravokotnik

Napiši mnenje

Microfine Bombažne Odeje Za Kavč Poletje Odraslih Slipcover Cobertor Kariran Letalo Potovanja

Microfine Bombažne Odeje Za Kavč Poletje Odraslih Slipcover Cobertor Kariran Letalo Potovanja

Microfine Bombažne Odeje Za Kavč Poletje Odraslih Slipcover Cobertor Kariran Letalo Potovanja Informacije [Name]: Microfine Bombažne Odeje Za Kavč Poletje Odraslih Slipcover Cobertor Kariran Letalo Potovanje [Material] sukanec Bombaž in poliester vlaknin. [Uporabi]

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki