Reebok športnih modrc za ženske v različnih Barvnih pack 3,4 ali individualno

Dobavljivost: Na zalogi

€15.07

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Značilnosti izdelka

1 Set/3/4 bras tip Womens vrhu Reebok barve, da izberejo.Elastični Vrhovi z logo natisnjena.Z ravno šivanje za popolno udobje.Hrbtni pokrovček, z golimi rameni.Robot Sestava 95% bombaž in 5% Elastan Robot, ki je primerna za prakticiranje šport.Robot spominskega Učinka: ne se raztegne ali encoje zbudi vaš izpiranja.Robot Največjo zračno propustno vlakno in ne ustvarjajo diši.Robot Tkiva, vpojne, udobne in občutek topline.Robot Pranje priporočljivo, da manj kot 40 °.Robot Ni priporočljivo za železo.Robot Ne priporoča njegova uporaba v lase.Robot Ne uporabljajte belila.

Izpolnjujejo Reebok

Reebok International Limited je Ameriški proizvajalec copati, oblačila in dodatki, adidas Nemčija Skupina je hčerinsko podjetje.Ime izhaja iz besede afrikáans rhebok, vrsta Afriška antilopa.Za leto 2001, reebok postal ekskluzivni dobavitelj kostum Za 29 NBA opremi in 16 opreme v WNBA več kot deset let, najprej v sezoni 2004-2005. Sporazum je tudi dodal, da je logotip vektor R ee bok-uniforme obleko Olimpijski košarkarski nastavite ee.UU.Reebok pridobljeni uradni sponzor National Hockey League v letu 2004. Hasta 2012, družba je odpeljal izključno avtorski honorar iz proizvodnje in trga v NFL uniforme, stvar, ki si že od leta 2002. To je dobavitelj iz Canadian Football League d 2004, in Major League Baseball.Iz Joule je leto 2015, tovarne uniforme Ultimate Fighting Championship (UFC).V STROKOVNI Circuit de tenis, nekateri Igralci uporabljajo to blagovno znamko, v VSE njihove tekme, med temi Igralci izpolnjujejo Perujski Luis Horna in Frank Shagreen in španski Nicholas Almagro.

Slog vsakdanje
Vrsta Podpore Žice Brezplačno
Vzorec Tipa Trdna
Blagovna Znamka reebok
Zapiranje Tip NOBEN
Številka Modela PAKET Reebok
Material Bombaž
Dekoracijo NOBEN
Spol ŽENSKE
Spolnost No
Pokal Obliko Tri Četrtine(3/4 Skodelice)
Postavka Vrsta Bras
Nespodobno Sliko No
Modrc Slog Iz Enega Kosa

Napiši mnenje

Reebok športnih modrc za ženske v različnih Barvnih pack 3,4 ali individualno

Reebok športnih modrc za ženske v različnih Barvnih pack 3,4 ali individualno

Značilnosti izdelka 1 Set/3/4 bras tip Womens vrhu Reebok barve, da izberejo.Elastični Vrhovi z logo natisnjena.Z ravno šivanje za popolno udobje.Hrbtni pokrovček, z golimi rameni.Robot Sestava 95% bombaž in 5% Elastan Robot, ki je primerna za prakticiranje šport.Robot

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki