Volan gumb Za Kia sportage Avdio Cruise Control stikalo obsega bluetooth telefon gumb preklopi avto accessorires

Dobavljivost: Na zalogi

€7.18

€11.04

-34 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Ime: Volan Gumbi Za Nadzor

Primerna : Posebno za Sportage (2011-2016)

Slog : Gumb s skupno žice

Obvestilo :

1. Kabel, ki nimajo za ogrevanje funkcijo, ne primerna za ogrevanje avto.

2. Leto 2015 leto car je razlika vtič z našo je kabel, vtič, prosim, primerjajte ga skrbno.

3. prosimo, da v skladu kabel priključite, da izberete ustrezen izdelek !

Trgovanje pravila: nakup blaga, prosimo, pozorno preberite preden boste vzeli naročila.

1.Kupec mora preveriti avto je na novo namestitveni DVD GPS player .Ker na desni strani križarjenje gumb potrebujete predvajalnik DVD-jev za podporo .Tam je "volan nastavitev" na Igralca . 2. Če ste nastavitev funkcije na igralca , morate potrditi volan krmilni kabel priključite na hrbtni DVD predvajalnik, je bila povezana volana .(Normalno , predvajalnik DVD-jev ne povezati !) 3.Prosimo pozornost leto 2015 leto avto , ura, pomlad vmesnik je dolžina od naših je kabel priključite . 4. V nekaterih državah je treba ponovnega ožičenja, ko na telefon priključite predvajalnik dvd-jev.

Postavite Vaše Naročilo Neposredno za nakup blaga---- Prosimo, da pravilno izbiro !Dodaj v voziček/ zbirka ----lahko nudimo nakup smernice!Ne vem, kako ga kupiti ?-- — Prosimo, da nas kontaktirate, preden ga kupite !Plačilo Prosimo, uporabite www.rotary-lent.si Depozitni Storitev, da bo vaše plačilo ![ Alipay ali Paypal ] Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z določenim plačilom, prosimo, da nas kontaktirate.Dostava Methonds glavni ladijski promet načine so Kitajska poštnih air mail in www.rotary-lent.si standardna dostava .Če je vaš naslov za dostavo najde v samoti, kupec lahko zahteva plačilo samoti brezplačno.Vas bomo obvestili pred pošiljanjem predmeta ven.Prosimo, navedite vaš polni naslov za dostavo, telefonsko številko in poštno številko na www.rotary-lent.si.Dostava v Braziliji, ali Rusijo ali v drugih državah, prosimo, povejte nam svojo davčno številko in nas kontaktirate, da se carinjenje informacije.Če obstaja kakršen koli zamudo, se lahko zaradi slabega vremena ali po meri pregled.Če se vam še vedno ne more prejeti element, vas prosimo, da nas kontaktirate.Carinjenje znesek, ki ste ga plačali za nas, samo vključuje element je cena in stroški poštnine.Ne odgovarjamo za morebitne uvozne dajatve, carinjenje takse, carinske zamudo, oddaljeno območje dajatev in drugih dajatev.Nismo odgovorni za vse kupce " lokalni uvoznih davkov ali carin zamudo.Ne moremo napisati vse besede, ki kot "darilo"name na paket, ker carinski impound to.Prosimo za razumevanje !Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje.Sledenje Parceli Bomo poskrbeli za pošiljko v roku 3 delovnih dni po tem, ko mi je potrdil plačilo.Ko številko za sledenje kažejo na nakupovalni spletni strani , lahko spremljate na: Kitajska poštnih air mail : Aliexrpess Standardna Dostava : Če obstaja kakršen koli težave z sledenje informacije, prosimo, kontaktirajte nas na prvem trenutku!Delovni Čas ponedeljek - petek (9-18:00 Peking Čas) v Času delovnega časa, smo vam lahko hitro odzove.Če smo pri delu, prosimo, bodite potrpežljivi in veliko, da nam malo več časa, ne pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, brez komunikacije.Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!!Upam, da vsak kupec ima lepo spletni nakup izkušnja v mojem trgovini !

Poreklo CN(Izvora)
Avto Maker KIA
Material ABS
Blagovna Znamka PUFEITE
Ime Modela Za Sportage

Napiši mnenje

Volan gumb Za Kia sportage Avdio Cruise Control stikalo obsega bluetooth telefon gumb preklopi avto accessorires

Volan gumb Za Kia sportage Avdio Cruise Control stikalo obsega bluetooth telefon gumb preklopi avto accessorires

​ Ime: Volan Gumbi Za Nadzor Primerna : Posebno za Sportage (2011-2016) Slog : Gumb s skupno žice Obvestilo : 1. Kabel, ki nimajo za ogrevanje funkcijo, ne primerna za ogrevanje avto. 2. Leto 2015 leto car je razlika vtič z našo je

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki