Pomlad Jesen Crewneck 3D full Print Majica Preproga Skladbo Hoodies Dolge Rokave Tumblr Ženske/Moške Obleke, Casual Hipster Skakalec

Dobavljivost: Na zalogi

€9.15

€13.07

-29 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opomba: velikost v naši trgovini je 1~2, manjšo od Evrope in ZDA velikost, predlagamo, da se za nakup 1-2 večje velikosti, kot je običajno.Če niste prepričani o velikosti, nam sporočite vašo težo, višino in pasu Info ect .tako, da smo vam lahko pomagajo izbrati pravilne velikosti.

Ročno merjenje, zaradi različne individualne tehnike, 1-3cm napako, to je normalno, ne kakovost problem.

Padec ladijskega prometa :

Lahko naredimo padec ladijskega prometa, in mi ne bo dal katerega koli od naših shranjevanje podatkov v paket,prosimo, pošljite nam svoje stranke, naslov za dostavo, ko kraj, da.

Custom-made:

Sprejemamo, da ne meri na različne vrste fotografij, ki jih ponujajo.Dobrodošli, da nas kontaktirate, če potrebujete kakršne koli cutom-izdelan načrt.Hvala.

Plačilo:

a.Sprejemamo alipay tukaj,plačilo je zaradi Kreditna Kartica,bančno Nakazilo,Western Union.

b.Kupite, več prihranite več.Če kupite dva ali več predmetov skupaj.Veseli smo, da ponujajo v kombinaciji dostava popust za vas,vising v kombinaciji dostava da boste prihranili stroške prevozov močno.

Pošiljke:

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ali ladijskega stroškov.Bomo razglasi, da je predmet, kot vzorec in nizke vrednosti, da bi se izognili preveč davka.Vendar včasih v nekaterih državah, carinik lahko zelo stroga in ne moremo račun vse carinske takse, tako da, prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto.Če boste morali plačati carinske pristojbine, to je vaša dolžnost, da svoje države, kupec bi moral razumeti, da ta položaj.

Povratne informacije:

Pustimo nevtralne ali negativne povratne informacije, ne more temeljito rešiti vaše težave.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Še enkrat, hvala za naročanje v naši trgovini in upam, da vas kot vaš nakup tukaj.Vaši komentarji so velikega pomena v naši poslovni uspeh.Če ste zadovoljni z nakupom in našimi prodaje storitev, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating.

Postavka Vrsta Sweatshirts
Snemljiv Del NOBEN
Hooded No
Vzorec Tipa Risanka
Rokav Dolžina(cm) Polno
Oblačila Dolžina Redni
Ovratnik O-Vratu
Debelina STANDARD
Vrsta Svoboden
Rokav Slog Redni
Material Spandex
Spol MOŠKI
Številka Modela STS2031
Slog Priložnostne
Blagovna Znamka MLCRIYG
Zapiranje Tip NOBEN

Napiši mnenje

Pomlad Jesen Crewneck 3D full Print Majica Preproga Skladbo Hoodies Dolge Rokave Tumblr Ženske/Moške Obleke, Casual Hipster Skakalec

Pomlad Jesen Crewneck 3D full Print Majica Preproga Skladbo Hoodies Dolge Rokave Tumblr Ženske/Moške Obleke, Casual Hipster Skakalec

Opomba: velikost v naši trgovini je 1~2, manjšo od Evrope in ZDA velikost, predlagamo, da se za nakup 1-2 večje velikosti, kot je običajno.Če niste prepričani o velikosti, nam sporočite vašo težo, višino in pasu Info ect .tako, da smo vam lahko pomagajo izbrati pravilne velikosti. Ročno

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki