Arašidovo Maslo Obdelave Pralni Zrn Brusilni Stroj EU/ZDA/AU Žitni Mlin Arašidovo Maslo indijski oreščki Električni Mlinček za Oreščke 500 ML

Dobavljivost: Na zalogi

€25.08

€34.83

-27 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

EU Kuhanje Pralni Mini Arašidovo Mlinček 500 ML Gospodinjski Mlevski indijski oreščki Lešniki Električni Mlinček Za Oreščke DIY Arašidovo Maslo

Bullet Točk:

1、DIY Izdelava: Ta mlinček podpira self-izdelava arašidovo maslo in lahko dodate sveže pip, sladkorni nadomestek ali karkoli vam je všeč, v času delovanja.

2、Enostavno Upravljanje: je enostaven za uporabo mlin, in poskrbeti morate samo za to, da preklopite stikalo gumb, nato pa lahko dobite vse vrste zdrave hrane.

3、Hrane, Ohranjanje: Po izdelavo ene hrane za mlinček, to je dobra izbira, da dajo hrano v hladilniku, in rok trajanja je približno 2 meseca.

4、Zdrave Hrane: Uporaba mlinček, da bi hrano za svoje roke, mora biti bolj zdrav in varnejši od kupiti v trgovinah.

5、Izbira Hrane: mlin lahko zmeljemo večina vrst orehov, vključno z arašidi, indijski oreščki, mandlji, lešniki, makadamski orehi, sončnična semena.

Opis:

Zdaj lahko naredite okusno in naravno arašidovo maslo doma, dodajanje drugi oreški hkrati, ki je bolj zdrav in varnejši od kupiti v trgovinah.Lahko uživate v svežem in matice lahko dodate tudi sladila in začimbe, kot so med, čokolada, sladkor, cimet in sol.Postavite živila v hladilniku lahko shranite za 2 meseca.Moč mlinček je 150W.Je zelo enostaven za uporabo, dajanje arašidi, in pritisnite stikalo gumb.

Specifikacije:

Ime: Mini Arašidovo Mlinček

Zmogljivosti: 500ml

Nazivna napetost: 220 (V)

Nazivna frekvenca: 50 (HZ)

Nazivna moč: 150 (W)

Velikost izdelka: o 16.5*26.5*12 cm/6.50*10.43*4.72 v

Teža: približno 1.35 kg

Toplo Nasveti:

Matice, kot so arašidi, indijski oreščki, mandlji, lešniki, makadamski orehi, sončnična semena in več triturable živila dodajanjem masla lahko bogat okus in boljši učinek živila.

Seznam Vsebine:

1* Mlinček

Načini plačila:

Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila www.rotary-lent.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za www.rotary-lent.si.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in package: Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda še malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela arašidovo maslo stroj
Feather1 zrnje brusilni stroj
Funkcija Okolju Prijazno
Certificiranje CIQ
Feather3 Arašidovo Maslo Indijski Oreščki Električni Mlinček Za Oreščke
Material Drugo
Feather2 žitni mlin
Mlini Tip Drugo

Napiši mnenje

Arašidovo Maslo Obdelave Pralni Zrn Brusilni Stroj EU/ZDA/AU Žitni Mlin Arašidovo Maslo indijski oreščki Električni Mlinček za Oreščke 500 ML

Arašidovo Maslo Obdelave Pralni Zrn Brusilni Stroj EU/ZDA/AU Žitni Mlin Arašidovo Maslo indijski oreščki Električni Mlinček za Oreščke 500 ML

EU Kuhanje Pralni Mini Arašidovo Mlinček 500 ML Gospodinjski Mlevski indijski oreščki Lešniki Električni Mlinček Za Oreščke DIY Arašidovo Maslo Bullet Točk: 1、DIY Izdelava: Ta mlinček podpira self-izdelava arašidovo maslo in lahko dodate sveže pip, sladkorni

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki