Vodo, Ki Temelji Mazivo Vijugasto Masturbacija Jajce Užitni Analni Seks Mazivo Oralni Seks Gel Exciter Za Moški Orgazem Seks Lube Odraslih Smetane

Dobavljivost: Na zalogi

€2.21

€4.41

-49 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Informacije O Izdelku:

Razvitje to silikona, jajca in uporabite vključeni lube, da bi dobili to pripravljen.Nato potisnite sami in se počutijo eden izmed najboljših občutkov boste kdaj počutili okoli vašega penisa.Ko čutite svilnat občutek iz rebrasto spool silikonski svile potisnite nad vami, boste začeli polnjenje z navdušili.To samozadovoljevanje jajca onstran domišljije zunanji videz in lepo embalažo, celo ženske so zasvojen!Ta novi izdelek design razmišljanje je namenjen glavice penisa stimulacije, notranja struktura različnih -- najvišjo točko tip, valovite, cobweb tipa.Visoka kakovost elastična smolo material, ki ne samo, da je dobra upogljivost in je več in dekliški kože, so enake, mehko tactility.Čiščenje je enostavno in priročno, za strah, težave, vam: to je dobra izbira!Kot darilo, mu mora sladko in presenečenje.

Postavka Posebnosti:

Postavka Vrsta: Razpoložljivi Jajca Masturbator

Spol: Moški

Material: TPE

Barve: Modra, Zelena, Vijolična, Oranžna, Roza, Rjava

Značilnosti: Enkratno, Prenosni, Zdravo

Velikost: 49 mm (D) x 49 mm (Š) x 61mm (H)

Funkcije:

1.Zagotoviti valovita vrsta težkih socialno-semiotični socialno-semiotični paket, mehko continous užitek, kot so valovi, kot narašča;konveksna točko notranje konfiguracije različne protuberant spodbujanje točke, zagotoviti nihanja gnetenje, dotik, in obrne stimulacije;mreže tip notranjega, ki je napolnjena z uninterruptedness spodbujanje prodajnih mestih in zagotoviti 360 stopnja stimulacije; - prosimo, da sodelujejo z mazivo uporabo!

2.Delovanje je preprost, enostaven za prevoz,

3.Za moški masturbirajo, izboljšanje moškega spola apatija, prezgodnje ejakulacije, impotenca na moško adjutant terapije; itd.

4.Primeren za starejše funkcijo abate ali dolgoročno življenje človeka; ovira neredno, mož in žena, ki živijo v intenzivno željo, človek, človek razvezanih ali celibat,še Posebej priporočljivo za visoko kakovost življenja izkušnje uspešnega človeka.

Kako Uporabljati:

1. solza pakiranje nalepke,

2. odprite zunanji "jajčna lupina", odstranite masturbacija določa, maziva in paket mazivo valjaste malo posode,

3. penis ali masturbacija nabor notranje bris enakomerno mazivo,

4. penis je precej v masturbacija nastavite, z ročno gnetenje, ekstrudiranje in božal, vrtenje, milostnem občutek, udobno manipulacije stopinj, da se kar najbolj prijetno masturbacija način.

Vljudno Opomnik:

Uporabimo Diskretno Paket za zaščito vaše privacies.Ni blagovno znamko, no logo, št. opis vsebine na paket, le globoko barvo vrečko ali škatlo.Nihče ne ve, kaj je notri.

Zaradi moramo, da zazna kakovost izdelkov, zato embalaži izdelka je lahko začela.

Spolnost No
Material Analni Seks Maziva, ki Vaginalne Mazanje ,Japonska AV Intimated Izliv
Velikost Viagra Poweful Sex Delay Spray Products Penis Men Prevent Premature
Nespodobno Sliko No
Številka Modela Seks Odraslih Izdelke za Moške in Ženske Osebnih Mazanje
Blagovna Znamka Tenga

Napiši mnenje

Vodo, Ki Temelji Mazivo Vijugasto Masturbacija Jajce Užitni Analni Seks Mazivo Oralni Seks Gel Exciter Za Moški Orgazem Seks Lube Odraslih Smetane

Vodo, Ki Temelji Mazivo Vijugasto Masturbacija Jajce Užitni Analni Seks Mazivo Oralni Seks Gel Exciter Za Moški Orgazem Seks Lube Odraslih Smetane

Informacije O Izdelku: Razvitje to silikona, jajca in uporabite vključeni lube, da bi dobili to pripravljen.Nato potisnite sami in se počutijo eden izmed najboljših občutkov boste kdaj počutili okoli vašega penisa.Ko čutite svilnat občutek iz rebrasto spool silikonski

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki