Keyestudio mikro malo Motorni Pogon Zlom Odbor Ščit Za Mikro : Bit

Dobavljivost: Na zalogi

€8.17

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Mikro malo je vstop ravni razvoja odbor zasnovan za BBC za najstnike, programiranje izobraževanja.Podpira PXT programiranje grafični vmesnik, ki ga je razvil Microsoft, in se lahko uporablja v operacijskem sistemu Windows, MacOS, IOS, Android in mnogih drugih operacijskih sistemov brez nalaganja dodatnih prevajalnik.

Da bi olajšali mikro malo voziti motor na ENOSMERNI tok, smo posebej razvili ta zlom odbora.V TB6612FNG čipa, ki je vgrajen na krovu.Svoje na kanal se lahko pridelek do 1.2 neprekinjen pogon tok, z vrha tok do 2A / 3.2 A. Obstajajo 4 krmiljenje motorja načinov: Naprej / nazaj / Zavora / Stop.In PWM nosilno frekvenco do 100 kHz.

Za napeljave, odbor izbruhne vseh nožic z 3PIN vmesnik, zato ga lahko priključite druge senzorje, na krovu uporabo 3pin žice.Ob istem času, 3.3 V, 5V napetosti-regulirani čipa, ki je vgrajen na zlom odbora, kjer vodi do 3,3 V in 5V, izhodna moč vmesnika.Odbor tudi prihaja z serijska komunikacijska vrata za lažjo povezavo Bluetooth modul.

Parametri

Vhodna Napetost:DC 6-12V

Pogon Delno Delovnega Toka:≤1.2

Velikost:70 mm*58mm

Stikalni Načrt

Združljiv z Mikro
Dodatek Za Vrsto motorni pogon
Blagovna Znamka keyestudio

Napiši mnenje

Keyestudio mikro malo Motorni Pogon Zlom Odbor Ščit Za Mikro : Bit

Keyestudio mikro malo Motorni Pogon Zlom Odbor Ščit Za Mikro : Bit

Mikro malo je vstop ravni razvoja odbor zasnovan za BBC za najstnike, programiranje izobraževanja.Podpira PXT programiranje grafični vmesnik, ki ga je razvil Microsoft, in se lahko uporablja v operacijskem sistemu Windows, MacOS, IOS, Android in mnogih drugih operacijskih sistemov

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki