1 Nastavite LP Standard ProBucker Alnico Električna Kitara zebra Humbucker Pickups z Pro Napeljave Pas Za EPI

Dobavljivost: Na zalogi

€35.16

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

IZDELEK UVOD :

PREDMET: Originalno Originalen Epi Standard Pro Pickups

PROIZVODNJA KRAJ: Epi Podjetje

BARVA: a s prikazano na sliki

TEŽA: 330 G/Set

POMEMBNI NASVETI:

1 .Cene naših proizvodov in prevoznimi stroški so ustanovljene .Če ste kupiti en izdelek ali več homogenih izdelkov , prosimo, kliknite na "Kupi Zdaj" .Če želite kupiti več različnih proizvodov , prosimo, kliknite na "Dodaj v Avto" , To lahko prihranite nekaj pakiranja tovora .Sistem bo natančen izračun poštnine glede na vaš naslov ali "Kupite Zdaj" ali " Dodaj Avto ".

2. Smo generalni agencija "GOTOH" , "Alfa" , "WD" , "Wilkinson", "Floyd rose" in tako naprej . "Hanmosen", je naša lastna element, ki najbolj izdelki so narejeni v Koreji , obljubimo vse izdelke v naši trgovini so resnične in visoke kakovosti .POSTAVKA REALNE SLIKE:

O Nas:

1. Dobrodošli v Hanmosen.Kot vodja Kitajske Kitare deli saler, imamo na tisoče vrst izdelkov, ki skoraj prihajajo iz Japonske in Južne koreje.Naši izdelki so konkurenčne cene in odlične kakovosti.Smo boj proti ponarejenim in vještački izdelkov.Upamo, da bomo lahko vzpostavijo dolgoročen odnos sodelovanja z Glasbeno Instrumens Družbe in salers v svetu.Če imate izdelek, ki je konkurenčen v ceno, se lahko obrnete na nas.Mi se lahko prodajo v Kitajski trg.

2. Če potrebujete naše izdelke v velikih količinah , se lahko obrnete na nas.Vam bo dal popust.

3. Smo v omejene zaloge , če potrebujete količina zelo velika , kar potrebujete, da nas obvesti.Bomo, bi to vnaprej.

Dostava In Vrnitev:

1. Smo dostava po vsem svetu, razen nekaterih oddaljenih območjih.Mednarodne pošiljke, poslane po Kitajskem Post Air Mail , e-EMS ali EMS .Čas dostave lahko razlikujejo zaradi določenih razlogov, kot so številke letalskih družb za vašo državo in hitrost obdelave carinskih in pošta.Dostava čas, so naslednji:

EMS : 7-20 delovnih dni

e-EMS: 7-20 delovnih dni

Kitajska Post Air Mail: 20-60 delovnih dni

Preko e-pošta, lahko sledite sledenje podatkov za vaš element v povezavo www.track-trace.com.Pls posvetujte vaši lokalni pošti, ali se strinjajo ali ne.

2. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v cen surovin ali ladijskega stroškov.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu.

3. Carinske pristojbine se običajno zaračuna ladjar ali zbrani, ko izberete element gor.Ti stroški se ne dodatne stroške dostave.

Plačilo

1. Sprejemamo PayPal, alipay in bančnega nakazila.Kot je za plačanih izdelkov ,smo organizirali shippment v dveh dneh.Če želite, da je v veliko količino, se lahko obrnete na nas , vam bomo popust.Vrne se sprejemljivo, ga lahko vrnete koli izdelek v roku 14 dni od prejema za vračilo ali zamenjavo tega izdelka.Prosimo, kontaktirajte nas za referrence številko, če se želite vrniti izdelek.Prosimo opazite, da so kupci, ki so odgovorni za poštnino, ki se vračajo, predmeti vrnejo, morajo biti v svoje prvotno stanje, ki vključuje tudi oznake, in vsa embalaža, in mi bomo samo poslali zamenjave ali povračila, ko bomo prejeli vrnjenega artikla.

2. Bomo preizkusili vse postavke, da poskrbite, da so si v dobrem stanju, preden odpremo, in jih bomo lahko pakirajo previdno, da se izognete poškodbam v tranzitu.Vendar pa bomo v celoti odgovorni za DOA(Pokvarjena Ob Prihodu) predmete, se prosimo obrnite na nas, če ste prejeli poškodovan element, vam bomo poslali še enega za prosti vprašanje, ali polno nadomestilo, je odvisno od vaši izbiri.

Kontakt & Povratne Informacije

1. Smo spodbudite stranke, da se obrnete neposredno na nas tudi, če smo morda ne odgovori takoj, ker je časovna razlika.Na vsa vprašanja bodo odgovorili v roku 12 ur v delovne dni, in bomo poskušali najbolje, da se odgovori v roku 24 ur v paketu.

2. Mi bomo zapustili pozitivnih povratnih informacij za kupce čim plačilu, in mi bi bili zelo cenijo, če lahko pustite nam svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic po tem, ko ste prejeli vaše predmete.Dobre povratne informacije in ocene so zelo koristne za naš vrt kariero.

3. Prosimo vas, da nas kontaktirate takoj, če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve pred odhodom negativnih povratnih učinkov,, bomo poskušali naši moči, da bi odpravili težavo.

Številka Modela ProBucker Alnico
Vrsta Pickup
Blagovna Znamka Hanmosen

Napiši mnenje

1 Nastavite LP Standard ProBucker Alnico Električna Kitara zebra Humbucker Pickups z Pro Napeljave Pas Za EPI

1 Nastavite LP Standard ProBucker Alnico Električna Kitara zebra Humbucker Pickups z Pro Napeljave Pas Za EPI

IZDELEK UVOD : PREDMET: Originalno Originalen Epi Standard Pro Pickups PROIZVODNJA KRAJ: Epi Podjetje BARVA: a s prikazano na sliki TEŽA: 330 G/Set POMEMBNI NASVETI: 1 .Cene naših proizvodov in prevoznimi stroški so ustanovljene .Če

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki