Strokovno Lesene Magnetne Košarka Taktično Odbor Košarkarske Coaching Odbor Dvojno strani Trenerjev Odložišče Suho Brisanje Usnje

Dobavljivost: Na zalogi

€13.07

€15.93

-17 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Košarka Strateski Odbor Zadrgo Usnje Lesene Zrn Magnetni Košarka Taktika Trenerja Strategije Odbor PU Usnja Kritje Lahki Prenosni Trener in Opremo za Usposabljanje Pomoči 4

Bullet Točk:

1、kot Nalašč Velikost: Približno 53*31 cm/20.87*v 12.2.Multi-funkcijski taktika odbor, lahka in prenosna, odlične izdelave, barvita, lepe izdelave, gladko površino gladko pisanje.

2、Kakovost Materiala: iz usnja, kože, ima dobro teksturo, zadrgo design, zložljiv, enostaven za prevoz.

3、Praktične Uporabe: Idealen za oblikovanje igra strategije in alternativ, to je tudi super za pomoč načrt praksi zasedanju; moj strategij in alternative so tudi super za pomoč načrt praksi zasedanju.

4、Novo in Izboljšano Načrtovanje: Uporaba magnetno marker, ki je priložen tej igri krovu načrt pot do zmage, ali pa samo uporabite priložen marker za prilagoditve.

5、Enostaven za Čiščenje: rokopis na krovu je jasno in občutljivo, površina je gladka, to je enostavno, da napišete na pero in je enostaven za čiščenje.Izjemno pribor: Tej igri krovu je idealen za oblikovanje tekmo dan strategij in alternativ, in je idealen za načrtovanje usposabljanja, ki lahko pomaga vaši ekipi prišli do inovativne postopke.

Specifikacija:

Ime: Multi-funkcionalne Taktika Odbor

Material: PU usnje + metal + magnet

Velikost: približno 53*31 cm/20.87*12.2 v

Seznam Vsebine:

Taktika Odbor*1

Blackboard Radirka*1

Šah*12

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Lahko bi na Debelo in spusti dostava Bi?

Trgovina na debelo in spusti ladijski promet, so tako pozdravil.In normalno, da ne pustite vse informacije o nas na parcele.

2. Kako dobiti informacije o sledenju?

Sledenje podatkov bo na voljo v 5-10 dni po tem, ko je bila prihajajo ven.Pišite nam, če imate težave v sledenje podatkov.

3.kaj pa, če dobiš proizvode z napako ali ne prejmete izdelka v varstvo časa?

Če ne boste zadovoljni z izdelki, ki jih prejmete ali ne prejmete , se obrnite na nas kot kmalu, kot ste ga prejeli, preden odprete spora.Mi bo dala najboljšo rešitev.

Dostava in paket:

· Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden dostava.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilo je končal.

· Teža paketov preko navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

· Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

· Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcela prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali vračilo kupnine če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejemate

napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

· Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

· Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naši moči, da pomagamo vas, dokler je vse v redu.

Številka Modela Košarka Strateski Odbor

Napiši mnenje

Strokovno Lesene Magnetne Košarka Taktično Odbor Košarkarske Coaching Odbor Dvojno strani Trenerjev Odložišče Suho Brisanje Usnje

Strokovno Lesene Magnetne Košarka Taktično Odbor Košarkarske Coaching Odbor Dvojno strani Trenerjev Odložišče Suho Brisanje Usnje

Košarka Strateski Odbor Zadrgo Usnje Lesene Zrn Magnetni Košarka Taktika Trenerja Strategije Odbor PU Usnja Kritje Lahki Prenosni Trener in Opremo za Usposabljanje Pomoči 4 Bullet Točk: 1、kot Nalašč Velikost: Približno 53*31 cm/20.87*v 12.2.Multi-funkcijski

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki