Dihydroquercetin plus 100 tablet, vitamini C in E, antioksidant, krepitev miokardni in žilne stene, izboljšanje krvnega obtoka

Dobavljivost: Na zalogi

€5.85

€6.88

-14 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

DIHYDROQUERCETIN PLUS

Sklic biocomplex antioksidantov.Ima močno protivnetno in anti-alergijske lastnosti; -Krepi plovil; -Izboljšuje microcirculation krvi, preprečuje razvoj tromboze; -Pomaga zmanjšati raven holesterola, -Preprečuje razvoj raka.

Farmakološkega delovanja

Dihydrokvercetin je edinstven snovi skupine flavonoidov, proizvedene iz Sibirski macesen, les.V primerjavi z quercetin in rutin ima precej nižjo toksični učinek na telo, temveč tudi njegovo biološko aktivnost je bistveno večja.

Biološke lastnosti dihydroquvercetin:

-Je najmočnejši naravni antioksidant, veliko učinek prostih radikalov.To vam omogoča, da spodbuja obnavljanje celic, ohranjanje lepote in mladosti, za dolgo časa.V drog "dihydroquvercetin plus" antioksidant učinek te snovi je okrepljena z vključitvijo vitaminov C in E. -blagodejno vpliva na srčno-žilni sistem.Krepi Myocard in stene krvnih žil, izboljšuje krvni obtok in nasičenost notranjih organov.Incinerates krvi, preprečuje atherosclerotic plošče.Uravnava holesterol, stabilizira srčni utrip. -Je najmočnejša protivnetna agent.Odpravlja otekline, zavira aktivnost bolezni, bakterij in gliv. Očisti telo iz vse vrste strupov in toksinov.Odpravlja posledice alkohola in nikotina zastrupitev, učinkovito bori s simptomi izpostavljenosti sevanju in intenzivno kemoterapijo. -Služi kot zanesljiv hepatitis zaščitnik.Lajša mačka in pomaga v boju proti odvisnosti od alkohola. -Pospešuje celjenje ran in razjed. -Uravnava raven sladkorja v krvi, preprečuje razvoj sladkorne bolezni. -Izboljšuje krvni obtok v medenici območja, ki imajo pozitiven učinek na reproduktivne funkcije moških in žensk. -Je eden izmed najmočnejših imunomodulatorji. -Izboljša telesno in duševno zmogljivost.Preprečuje stres, pomaga v boju proti kronični utrujenosti. -Stimulira proizvodnjo kolagena, ki pomaga ohranjati zdravje in lepoto kože.Odpravlja akne, gladi gube. -Pomaga v boju proti očesni bolezni, izboljša vizualno ostrino. -Izboljšuje stanje bronzes in pljuča.Normalizira dihanje, odpravlja otekline sluznico dihalnih organov, zmanjšuje nastajanje sputuma. -Eden od najbolj pomembnih lastnosti dihydroquvercetin je njegova sposobnost, da se prepreči nastanek malignih subjekti in zatirajo rast rakavih celic.

Biološke lastnosti vitamina C:

• Sodeluje pri proizvodnji najbolj hormonov, vključno z adrenalin, serotonin, testosterona in estrogeni. • Kaže močne antioksidativne lastnosti. • Krepi zaščitni sistemi telesa. • Spodbuja proizvodnjo kolagena. • Stabilizira trebušne slinavke. • Odgovornost za nastajanje eritrocitov, pospešuje strjevanje krvi, normalizira kapilarno cirkulacijo. • Uravnava celično izmenjavo. • Odgovoren za absorbcijo vitamina B9 ter železa v telesu. • Pospešuje celjenje poškodovanih tkiv.

Sestava drog "dihydroquvercetin plus" (205 mg):

• Dihydroquercetin (25 mg); • Vitamin C (10 mg); • Vitamin E (4 mg).

Kontraindikacije:

Nosečnost, dojenje, individualno nestrpnosti izdelka komponente.Pred uporabo je priporočljivo, da se posvetuje z zdravnikom.Količina laktoze, ki so vključeni v tabletah, kot pomožno snov, ne imelo negativen učinek na ljudi s sladkorno boleznijo in trpljenjem od nestrpnosti.

Priporočila za sprejem

1 tableta 2-krat na dan.Bolje je, da se v jutranjih urah.Omejitve: prisotnost hemmoragic kap.Ne uporabljajte v večernih urah-to je razburljivo učinek, lahko sproži nespečnost.Ni zdravilo!

Poreklo RU(Izvora)
Spol Unisex
Certificiranje ce
Teža 55g
Rok Uporabnosti 2 Leti
Blagovna Znamka Секреты Долголетия
Ime Oddelka Srednjih let

Napiši mnenje

Dihydroquercetin plus 100 tablet, vitamini C in E, antioksidant, krepitev miokardni in žilne stene, izboljšanje krvnega obtoka

Dihydroquercetin plus 100 tablet, vitamini C in E, antioksidant, krepitev miokardni in žilne stene, izboljšanje krvnega obtoka

DIHYDROQUERCETIN PLUS Sklic biocomplex antioksidantov.Ima močno protivnetno in anti-alergijske lastnosti; -Krepi plovil; -Izboljšuje microcirculation krvi, preprečuje razvoj tromboze; -Pomaga zmanjšati raven holesterola, -Preprečuje razvoj raka. Farmakološkega

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki