Elekworld Za iphone XS OLED LCD Zaslon Zamenjava Prikaz S 3D Dotik, Računalnike Skupščine Incell Ladje Obliki Španija

Dobavljivost: Na zalogi

€36.18

€45.22

-19 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis:

1. Dele:Zunanje Steklo + LCD Zaslon + Dotik, Računalnike Plošča + Kamera na Sprednji obroč +Svetlobni Senzor ring+Prah-dokazilo Earspesker očesa, predmontirano. 2. Primerno:Za iPhone XS 3. Nadzor kakovosti:Vsak zaslon je bil testiran pred dostava in je 100% deluje. 4. Garancije:nudimo 6 mesecev garancije (GARANCIJA NIČNA, če LCD/Flex kabel/Okvir poškodovana po Namestitvi ali v času namestitve).

Varno Paket:

Opomba:

Ko dobiš paket,prosimo, test, preden se namestitev 1.Preverite Okvir, Ki→2.Priključite Kabel→3.3 D Dotik Preizkus Delovanja→4.Dotik Test

Nadzor Kakovosti

Garancija&Politiki Vračila:

1. Toplo nasveti Ko je pošiljka prispela, prosimo, Preverite, če so izdelki v dobrem stanju.Če škodo paket, prosimo, ne sprejeti paket in nam povratne informacije Prosimo, da preprost test, preden se pravi namestitev ker elektronike, so zelo krhke in enostavno, da bi prekinil. 2. Garancijski Pogoji Vse predmete, ki so z garancijo 6 mesecev, saj paket prišel, Prosimo, obrnite na nas s podatki, ki se težave, ko imaš kakršne koli težave Vse kakovosti problem bomo odgovorni za to, vendar nismo odgovorni s kakršno koli škodo, med namestitvijo ali poškodovan zaradi osebnih faktor Vse izdelke, ki je očitno fizično škodo neveljavne garancije 3. Vračajo Politike Artikle nam morate vrniti v enakem stanju, kot poslana, ali vsaj dovolj varen pakiranje način, da se prepreči kakršno koli škodo med porodom Zamenjane bodo poslane s naslednjem naročilu, Če vam je ljubše, kreditne ali želite, da zameno pa za druge dele na naslednjem naročilu, prosimo, preglejte podrobnosti z nami.O NAS Speeder,5 let trgovini www.rotary-lent.si, smo bili v tej industriji več kot 9 let, je specializirano za različne elektronike in pribor wholesaleLocated v Shenzhen City, smo izjemno široko in globoko virov za vrste elektronika Z veliko strasti za zagotavljanje odlične kakovosti, pravočasno dostavo in popolno storitev, ki vam zagotavljam, da boste prejeli kvalificirano izdelkov.Imamo že več kot 12500 stranke po vsem svetu, med katerimi so popravila trgovine in distributerji.Vedno smo veseli kupcev dolgoročne poslovne, smo tudi globoko zaupanje v sodelovanje v prihodnosti.

Postavka Stanje Nova
Blagovna Znamka Elekworld
Velikost Zaslona 5.8 PALČNI
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Truetone Podpora za popravilo
LCD Kit Da,
Številka Modela XS
Zaslon > 3"
Združljiv iPhone Model IPHONE XS
Material Incell/OLED
Ločljivost Zaslona 2436 x 1125
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Elekworld Za iphone XS OLED LCD Zaslon Zamenjava Prikaz S 3D Dotik, Računalnike Skupščine Incell Ladje Obliki Španija

Elekworld Za iphone XS OLED LCD Zaslon Zamenjava Prikaz S 3D Dotik, Računalnike Skupščine Incell Ladje Obliki Španija

Opis: 1. Dele:Zunanje Steklo + LCD Zaslon + Dotik, Računalnike Plošča + Kamera na Sprednji obroč +Svetlobni Senzor ring+Prah-dokazilo Earspesker očesa, predmontirano. 2. Primerno:Za iPhone XS 3. Nadzor kakovosti:Vsak zaslon je bil testiran pred dostava in je 100% deluje. 4.

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki