Univerzalni Mobilni Telefon, Držalo Za Mobilni Telefon Zraka Vent Avto Auto-Objemka Nastavljiv Kota Težo Nadzorni Plošči Gori Pripomoček

Dobavljivost: Na zalogi

€5.67

€9.29

-38 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Specifikacija

Barva: ogledalo črno, ogledalo, modro, rdeče ogledalo

Material: ABS+PC

Neto teža: 80 g

Bruto teža: 80 g

Pakiranje metode: karton

Velikost: približno 12*5.5*5 cm

Pakiranje velikost: 12.5*5.3*7.5 CM

Značilnosti:

【Nadgradnjo Sedem-točka Podporo】Ta avto vent telefon gori je nadgradnja različice 4 podpornih točk za 7 podpornih točk.V primerjavi s starimi modeli, to ni enostavno sponko.Ko se zavore pritisnete, se mobilni telefon je enostaven za jesen, ki resno vpliva na varno vožnjo.Naša R&D ekipa je naredil več deset tisoč preizkusov, ki so se začela ta nadgrajeno različico, je dodal dve točki roke, in je mobilni telefon, bolj Stabilen in varen za vožnjo.

【Auto Skrči & enoročno upravljanje】mini avto nosilec za telefon, ki sprejema načelo težo vez, samodejno zaklepanje in sprostitev, eno roko delovanje, prost deformacije, mobilni telefon na stojalo, bo samodejno raztezajo v objem telefon tesno, ko si dal telefona na telefon gori z eno roko.In to bo samodejno skrči, ko ste vzeli ven vaš telefon, super priročno.

【Bolj Priročno in varno】 Z namestitvijo ta telefon gori na air vent, in zaradi česar je mini velikosti, lahko telefon uporabljate več enostavno, pa tudi, da varnejšo vožnjo.Poleg tega to ne bo blok kroženje zraka, lahko se sprostite vidnem polju.

【Celozaslonski Prikaz Iz】Primerjati z drugimi telefon priklopi, Naš avto nosilec za telefon, prezračevalni je zelo majhen.Majhna velikost ne zavzamejo prostora in šest silikagel nevihte ne bo vplivala na celozaslonski prikaz, varno voziti.

【Zraka Vent Nosilec】nadgradnjo uporablja mehko silikonsko blazinico vtič, ki je non-zdrsa, odporen na praske, stabilno, in ne boli izstopu zraka.

【Univerzalno】To ne blokira podatkovnega kabla usb, polnjenje vrata, je primerno za polnjenje, izplakovanje design, in se lahko uporablja tudi z mobilnim telefonom primeru.Primeren je za vodoravno, navpično, krog, in je nagnjena najbolj zračnike, in je primerna za 4.5-6.5 palčni mobilnih telefonov.

Seznam vsebine:

1Pcs* mobilni nosilec za telefon

1Pcs* osnove

Blagovna Znamka Cewaal
Polnilnik No
Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti Ne Funkcije

Napiši mnenje

Univerzalni Mobilni Telefon, Držalo Za Mobilni Telefon Zraka Vent Avto Auto-Objemka Nastavljiv Kota Težo Nadzorni Plošči Gori Pripomoček

Univerzalni Mobilni Telefon, Držalo Za Mobilni Telefon Zraka Vent Avto Auto-Objemka Nastavljiv Kota Težo Nadzorni Plošči Gori Pripomoček

Specifikacija Barva: ogledalo črno, ogledalo, modro, rdeče ogledalo Material: ABS+PC Neto teža: 80 g Bruto teža: 80 g Pakiranje metode: karton Velikost: približno 12*5.5*5 cm Pakiranje velikost: 12.5*5.3*7.5 CM Značilnosti: 【Nadgradnjo

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki