Smole Shranjevanje Naslikal paleta Pladenj za Nakit Zaslon Tablice Ogrlica, Prstan Uhani Zaslonu je Pladenj Ustvarjalno Dekoracijo Organizator

Dobavljivost: Na zalogi

€3.37

€4.68

-27 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Funkcija:

Smole kamen, gladko, enostaven za čiščenje in brisanje.

Primerna za barvo nohtov mešanje in mešanje temelje, šminke za ustnice, pigmenti, itd.

Lahko sprejme več barv in pigmentov, ki jih želite premešamo.

Uporabi se lahko za prikaz končal nail art in se uporablja kot foto prop.

Specifikacije:

Postavka Vrsta: Nohtov Paleta Opcija barva: kot je prikazano Material: smole agate Pakiranje velikost: 10 * 9 * 1cm Paket vključuje:

1*Nohtov paleta

Opombe:

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-3cm napaka, zaradi ročnega merjenja.

Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje, če se izdelki imajo nekaj težav.

Hvala za vaše razumevanje.

O IZDELKIH

Vsi izdelki so skrbno preučiti, preden shranjevanje, in pakirani tudi za pošiljko.

Prosimo, izberite primerno velikost ali barvo za tisto, kar želite, vam bomo poslali na parceli kot vaš izbrati v vrstnem redu.

Za tiste proizvode, več kot eno barvo, da bo izbral, prosim, pustite sporočilo za barve si želi, drugače bomo poslali vaše naročilo z naključno barvo.

O BARVI IN VELIKOSTI

Slike izdelkov so bili sprejeti v naravi, za prikaz, luč, okolje razlogov morda rahlo odstopanje pojav, prosimo, da v naravi prevladujejo.

Zaradi ročnega merjenja, je mogoče 1 cm-3 cm, strpnost, vljudno prosim razumeti in poskrbite, da ne boste misli, preden jih postavimo v vrstnem redu.

O POŠILJKI

Običajno, bomo poslali po pošti v roku 48 ur po prejetem plačilu.Če posel je v hongkongu in na Kitajskem državni praznik, predajo čas, bi mogoče odložiti, Prosimo za razumevanje.

Če želite, ekspresna dostava (EMS/DHL/FedEx/UPS), se obrnite na nas, bomo izračun poštnine za vas, ali lahko preverite Dostava in Embalaža za sklic.

O STORITVI

Vsi izdelki so pakirani po priročniku, se lahko malo napako, če vi zaslužiti napačno postavko ali v okvari enega, vas prosimo, da nas kontaktirate takoj, bomo nadomestilo, hvala vam za vaše razumevanje.

Smo iskreno vabimo vas, da pustite Pozitivne Povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in treba spodbujati k nam, bomo poskušali naše najboljše, da odpravite vse težave, ki jih lahko ima in vam ponujajo najboljšo storitev, Hvala za vašo podporo.

Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Namizna
Slog Evropa
Številka Modela 13303
Funkcija Na zalogi
Material Silikonski

Napiši mnenje

Smole Shranjevanje Naslikal paleta Pladenj za Nakit Zaslon Tablice Ogrlica, Prstan Uhani Zaslonu je Pladenj Ustvarjalno Dekoracijo Organizator

Smole Shranjevanje Naslikal paleta Pladenj za Nakit Zaslon Tablice Ogrlica, Prstan Uhani Zaslonu je Pladenj Ustvarjalno Dekoracijo Organizator

Funkcija: Smole kamen, gladko, enostaven za čiščenje in brisanje. Primerna za barvo nohtov mešanje in mešanje temelje, šminke za ustnice, pigmenti, itd. Lahko sprejme več barv in pigmentov, ki jih želite premešamo. Uporabi se lahko za prikaz

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki