GoPro 9 Polnilnik Baterij Pametnih Polnilnih Primeru 1750mAh Li-ionska Baterija Škatla za Shranjevanje Za GoPro Hero 9 Šport Fotoaparat Polnilnik Deli

Dobavljivost: Na zalogi

€9.21

€12.98

-29 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis:

【3-Kanalni Polnilnik】 3-Kanalni mini USB polnilec za GoPro Hero 9 Črno, lahko hkrati polnite do 3 baterije, prav tako namenjen je kot škatla za shranjevanje za shranjevanje vaših baterij.

【100% Ujemajo z Gopro Hero 9 Originalne Baterije】Hitro polnjenje hitro in stabilno povezavo, preverite vse junak baterije se popolnoma napolnijo v roku 2 ur.Lahko uporabite Mini USB Tip-C kabel polnilnika (v paketu) ali USB tip C kabel za napajanje go pro polnilnik.

【Varno Polnjenje z Multi-Varstvo】Design z multi-varstvo kot nad-trenutna zaščita, nad napetostjo, več-brezplačno varstvo, nad-odvajanje zaščito, nad temperaturo zaščite in več moči zaščito, ki ponujajo varno in zanesljivo polnjenje razmere za vaš Go Pro Kamero in baterije.

【Jasno Polnjenje Lučka 】smart LED lučko preprečuje obremenjenost baterije.Rdeča luč pomeni, da je v polni pogoj, Zelena lučka pomeni, polnjenje, delo je končano.

【Kompaktno Shranjevanje kovček Design 】Zasnovan tako, da bo kompaktna, majhna velikost in glede na težo, to baterijo, polnilnik & shranjevanje izvajanje polje je enostaven za prevoz po vsem za vaše potrebe.Ohranja prah in umazanijo iz vašega baterije, medtem ko v skladiščenjem ali tranzitom, ščiti vaše baterije pred praskami in poškodbami.

Specifikacije:

Značilnosti:

1. 3 Polnjenje Rež: Mini USB 3 reže polnilnikom lahko hkrati polnite do 3 baterije.

2. Čas polnjenja: to traja le približno 2 ur, da se popolnoma brezplačno 3 baterije hkrati.

3. Baker Svečke: narejen z premije, baker, da se zagotovi visoka učinkovitost delovanja in stabilnost.

4. Močno Združljivost: deluje z TELESIN baterije in Izvirno Junak 9 baterijo.

5. Tip C vmesnik: omogoča napajanje 3-kanalni polnilec s Tip-C Kabel.

6.LED Polnjenje Kazalniki: 3 LED luči, ki ustreza 3 reže posamično.Ilustracija: Navedite RDEČE barve, ko se baterija polni; Navesti ZELENO barvo, ko je polnjenje delo je končano.

6. 100% varen vezje zaščito.

Obsežne Funkcije:

S tem polnilnikom je zasnovan kot škatla za shranjevanje, da imajo in nosijo 3 baterije.

Zasnovan tako, da bo kompaktna, majhna velikost in glede na težo, to baterija polnjenje & izvajanje škatla za shranjevanje, ki je enostaven za prevoz po vsem za vaše potrebe.

Ohranja prah in umazanijo iz vašega baterije, medtem ko v skladiščenjem ali tranzitom, ščiti vaše baterije pred praskami in poškodbami.

Torbica je kot nalašč potovanja kolega, za Go Pro.Velikost polnjenje box vam omogoča, da jo shranite v vaš nahrbtnik, vaš fotoaparat vrečka, prtljage ali ročno prtljago nahrbtnik.

Paket Je Vključeno:

1 x Polnilec za Baterije

1 x Tip-C Polnilnik, Kabel

Opombe:

Obvestilo: Za stabilno in varno polnjenje pogoj, prosimo, uporabite izdelek pod 45 stopinj in nad nič stopinj celzija okolje temperatura.

Številka Modela za Go Pro 9 kamero
Hitro polnjenje Da,
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Fotoaparat
Paket Da,
Blagovna Znamka centechia
Napetost 1.2 В
Zaslon No
Izhodni Vmesnik USB Izhod
Vrsta električni
Certificiranje NOBEN
Inteligentni Polnjenje Da,

Napiši mnenje

GoPro 9 Polnilnik Baterij Pametnih Polnilnih Primeru 1750mAh Li-ionska Baterija Škatla za Shranjevanje Za GoPro Hero 9 Šport Fotoaparat Polnilnik Deli

GoPro 9 Polnilnik Baterij Pametnih Polnilnih Primeru 1750mAh Li-ionska Baterija Škatla za Shranjevanje Za GoPro Hero 9 Šport Fotoaparat Polnilnik Deli

Opis: 【3-Kanalni Polnilnik】 3-Kanalni mini USB polnilec za GoPro Hero 9 Črno, lahko hkrati polnite do 3 baterije, prav tako namenjen je kot škatla za shranjevanje za shranjevanje vaših baterij. 【100% Ujemajo z Gopro Hero 9 Originalne Baterije】Hitro polnjenje

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki