UM100 PCB dolžina obseg: 151-200mm Plošča vgradna znanja PCB ohišje PCB montaža adapter Plošča vgradna PCB prevoznik Letalo montaža

Dobavljivost: Na zalogi

€9.81

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

UM 100-Dvojni profil je namenjen za gospodarstvo PCB nadzorni odbor z širina 100mm PCB vodniki na do tri ravni omogočajo kompaktno elektronskih vezij,e.g.v SMD tehnologija UM100-C brez univerzalno vgradnjo noge, UM100-C in UM100-D neposredno namestitev za uporabo na steni odbor dolžina obseg za ta profil je 151-200mm, smo lahko zmanjšal glede na dolžino, ki jo potrebujejo , zato prosim, pustite sporočilo, približno dolžino, medtem ko kraj tem vrstnem redu,če brez tega sporočila ,privzeta, da je najdaljša mera.Da bi določili profil, dolžina,0.40 cm, je treba odšteti od PCB dolžina PCB območju, ki je lahko opremljen zmanjša, ko za 2 mm na vsak rob profilov, kot tudi na sprednji strani elementov.Skupna dolžina modula ,sem.e.vključno s strani elementov, ustreza profilu dolžina plus 0.20 cm na strani elemen En modul vključuje :

1 x UM100 profil

2 x UM100-C strani element

4 x UM100-D montažno prirobnico PCB Debelino 1.6 ~ 2,0 mm 100% Nov, Nikoli Uporabljen.RoHS NEKATERIH POPUST SE GLEDE NA VELIKE DIOD BI Opomba: ta element, ki ne vsebujejo PCB in DIN rail.

Ta je prilagojen izdelek , POSEBNA CUSTOM-MADE IZDELEK ,vas prosimo, komunicirajo z nami vnaprej, preden se odločite za plačilo,drugače ,lahko imamo pravico, da prekličete vaše naročilo,hvala za vaše prijazne razumevanje .

UM profil plošča vgradna znanja PCB imetnika ,PCB nadzorni odbor imetnika 1): UM paleto izdelkov, ki obsega šest razvrščajo profil širine 42mm,50mm,72 mm,90 mm,100 mm,108mm in 122 mm. 2): profil dolžina je odločil, glede na zahtevane prostorske zahteve in brez trdne strehe delitev. 3): PCB vodila do tri ravni olajša namestitev in omogočajo praktično položaja. 4): Oblikovanje širine 100 mm, 108 mm 122 mm pregledno zajema v visoki in nizko profil modeli so na voljo tudi in njihove dolžine so opredeljene tudi posamično, kot so profil

5):Različne stranske elemente, e.g.modeli z ali brez snap-peš, z integrirano PCB vodniki in/ali PE stik z DIN rail omogočajo praktično oblika naprave.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.rotary-lent.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Na voljo PCB montaža
Profil Barve zelena
Ime Izdelka Cvet
PCB debeline 1.6 ~ 2,0 mm
Vrsta Dozi
Pokrov Na voljo
Številka Modela UM100
Združljiva RoHS
Material PVC
PCB ujemanje širina 100mm
Način vgradnje Letalo Montaža

Napiši mnenje

UM100 PCB dolžina obseg: 151-200mm Plošča vgradna znanja PCB ohišje PCB montaža adapter Plošča vgradna PCB prevoznik Letalo montaža

UM100 PCB dolžina obseg: 151-200mm Plošča vgradna znanja PCB ohišje PCB montaža adapter Plošča vgradna PCB prevoznik Letalo montaža

UM 100-Dvojni profil je namenjen za gospodarstvo PCB nadzorni odbor z širina 100mm PCB vodniki na do tri ravni omogočajo kompaktno elektronskih vezij,e.g.v SMD tehnologija UM100-C brez univerzalno vgradnjo noge, UM100-C in UM100-D neposredno namestitev za uporabo na steni odbor dolžina

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki