Kratek Neto Preja Tabela Krilo za Poroko, Rojstni dan Dogodek, Dekoracijo 181*76 CM

Dobavljivost: Na zalogi

€12.52

€17.64

-29 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis:

Izdelek prihaja z Velcro za hitro in enostavno namestitev.Če potrebujete več tabela krilo, da se ujemajo, lahko kupite več ali več kosov, ki jih preprosto pritrditev konec traku.Priporočamo, da kupite velikost, ki pokriva sprednji in straneh mize.

Značilnosti:

Priložnosti: edinstvena zasnova tabela krilo se lahko uporablja na kateri koli mizo ali v bife strežnik, in je kot nalašč za vaš dom dekoracija, poročni, na zabavo ali na počitnice.Krila so odlična izbira za proslavljanje.Primerne za različne priložnosti: Ta tabela krilo je stranka center opremo, primerno za rojstni dan, čajanke, baby stranke, pajama stranke, poroke in doma dekor.Idealen za okrasitev sladice mize, sladkarije mize, torto mize in mize.

Primerna za pravokotne mize, okrogle mize, otroške tuši, doma dekor, rojstnodnevne zabave, poroke, počitnice stranke, itd.

Nekaj gube so običajno zaradi pakiranja in prevoza.Če želite, da jih naredi mehkejše in puhasto, samo da jih v vodo in obesite, da se posuši pred uporabo.

Vzdrževanje: V til tabela krilo je enostaven za vzdrževanje.Lahko samo čisto mizo krilo, ki jih preprosto je umivanje s hladno vodo pri nizki temperaturi in nato visi gor, in potem je lahko suho hitro.

Specifikacija:

Material: visoko kakovostnega mehkega tila

Velikost: približno 181*76 cm/71.26*29.21 v

Seznam Vsebine:

1 * Hook-and-loop

1 * Tabela Krilo

Slog Navaden
Uporaba Poroka
Tehnika Tkanine
vzorec Navaden Barvanih
Material Drugo
Številka Modela tabela krilo
Funkcija Nepremočljiva
Vzorec Tipa Trdna

Napiši mnenje

Kratek Neto Preja Tabela Krilo za Poroko, Rojstni dan Dogodek, Dekoracijo 181*76 CM

Kratek Neto Preja Tabela Krilo za Poroko, Rojstni dan Dogodek, Dekoracijo 181*76 CM

Opis: Izdelek prihaja z Velcro za hitro in enostavno namestitev.Če potrebujete več tabela krilo, da se ujemajo, lahko kupite več ali več kosov, ki jih preprosto pritrditev konec traku.Priporočamo, da kupite velikost, ki pokriva sprednji in straneh mize. Značilnosti: Priložnosti:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki