Hip Hop Unisex Pasu Vrečko Visoko Kakovost Pas Vrečko Svetlobna Žensk, Fanny Paket Laser Ramenski Crossbody Prsih Vrečke Ženski Hip Torbici

Dobavljivost: Na zalogi

€5.59

€8.47

-34 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Izdelek

Velikost:35*12*8 cm,

Barva:kot kažejo,

Material:PU

Package: 1 Kos, (drugi dodatki na slikah NISO vključene.)

Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo.

Obvestilo:

1. Prosimo, preberite naše velikost grafikona, preden ga kupite.

2.Pred plačilom.Prosimo, preverite, da je naslov pravilen in popoln.Prosimo, vnesite ime in priimek prejemnika ime.

3.Brazilija Post stroški provizij od $3.50 na paket, ki ga plača kupec.

4.Zaradi različne metode merjenja, Položaj in tkanine

stretch, bodo podatki so odstopanja od 1-2 cm .Velikost grafikona je samo za referenco.

5.Barva lahko razlika obstaja med različnimi zaslon računalnika , posebnih prosimo, da v naravi prevladujejo.

6.Prosimo, obrnite se na enoto konverzije:1 PALCA=2.54 CM ALI 1 CM=0.39 PALČNI

O ponudniku:

1. Če ste prejeli poškodovan ali napačne izdelke, ki jih ne potrebujejo, da se vrnete izdelek.Lahko zahtevate vračilo, in vam bo dal polno nadomestilo.Ali pa nam pišite poslati izdelek.

2. Če je paket izgubil med prevozom povrnili vam bomo celotni znesek.

3. Ko je naročilo poslano, bomo izpolnite številko za sledenje v vrstnem redu.Lahko preverite svoje sledenje podatkov na spletni strani "www.17track.net" (Kopirati brskalnika, da odprete).Če bi varstva čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in bomo lahko podaljša nalog zaščite obdobje za vas.

4. Če kupite naše izdelke v razsutem stanju, bomo poskrbeli veleprodajnih cen.Ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

5. Podpiramo padec ladijskega prometa.Boste izpolnite vaše stranke naslov, ime in telefonsko številko v vrstnem redu.Bomo poslali bi neposredno do kupca.Mi ne bo pustil vse informacije, račune in promocije o naši trgovini v redu.Nudimo popuste, ko boste imeli dovolj naročil na mesec.

6, Bomo pogosto dajejo kuponi in popusti za stare stranke in ljubitelje.Tako lahko kliknete na "Sledi" na našem trgovina na domačo stran, da uživajo ponudbe nudimo tudi v prihodnje.

7. Ko ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami po prejemu naročila, vas prosimo, da nas 5 zvezdic povratne informacije.Če imate kakršnakoli vprašanja o naročilu, prosimo, obrnite na nas v času in bomo rešitev za vas.

Glavni Material PU
Trak Spusti 100CM
Postavka Dolžina 35cm
Oblika Polje
Velikost 35cm*12cm*8cm
Vrste Ramenski Messenger Bag
Slog Moda
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Številka Modela ZGP086
Poreklo CN(Izvora)
Spol Unisex
Blagovna Znamka ZDARLBO
Sestava Materiala PU

Napiši mnenje

Hip Hop Unisex Pasu Vrečko Visoko Kakovost Pas Vrečko Svetlobna Žensk, Fanny Paket Laser Ramenski Crossbody Prsih Vrečke Ženski Hip Torbici

Hip Hop Unisex Pasu Vrečko Visoko Kakovost Pas Vrečko Svetlobna Žensk, Fanny Paket Laser Ramenski Crossbody Prsih Vrečke Ženski Hip Torbici

Izdelek Velikost:35*12*8 cm, Barva:kot kažejo, Material:PU Package: 1 Kos, (drugi dodatki na slikah NISO vključene.) Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo. Obvestilo: 1. Prosimo, preberite naše velikost grafikona, preden

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki