ANRAN 5MP 13-Palčni Zaslon DVR Video Nadzora, Avdio Varnostnih kamer na Prostem AHD CCTV kamer DVR Plug and Play

Dobavljivost: Na zalogi

€126.27

€252.54

-50 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Pravi strel video:

Opomba:

Ladja od ruskih/Belgija skladišču, bodo brez carinskih dajatev.Belgija skladišče lahko ladja na Lokalni (expcept za Kanarske Otoke)in pod držav: Italija,Danska,Španija,Hrvaška, Slovenija, Estonija, Latvija, Finska,Poljska, Švedska, Portugalska, Romunija,Malta, Ciper,Bolgarija, Madžarska, Češka, Litva, Slovaška, Avstrija, Francija, Nizozemska.

Opomba:

Pošiljka iz Kitajske bi lahko prišel z dodatnimi Carinske Pristojbine, DDV Posredniške Provizije, Davki & samoti Pristojbine, prosimo, da spoznajo svoje države, carinske politike, ANRAN ni odgovoren za te stroške.

Nudimo EU / ZDA/ velika britanija/ AU Vtič ,privzeto je, da je poslal svojo državo.

Prilagojen za vas:

Ponujamo štiri možnosti: · 2 Fotoaparati + 4CH NVR · 4 Kamere + 4CH NVR · 6 Kamere + 8CH NVR · 8 Kamere + 8CH NVR

Lastnosti Fotoaparata:

· Slikovni Senzor: 1/2.8" Progressive Scan Senzor · Ločljivost: 1920*1080 · Objektiv: privzeta 3.6 mm · Auto White Balance in 3D-DNR · Nočno Vizijo: 36 IR Led 100Ft (30 m) · Minimalna Osvetlitev: Barve Za 0,1 Lux, B/W 0.01 Lux · Vremensko: Podporo (IP66) · Vgrajeni mikrofon.Podporo za snemanje zvoka

Zgrajena v 13-palčni LCD-Zaslon

Prihranite denar in lažje za uporabo.Ostre in Jasne slike prikažejo na zaslonu monitorja.

Plug and Play

Plug and play, enostavno use.By privzeto, vsaka kamera je opremljena z 18-metrski BNC kabla.

Omamljanje 5MP Super HD Ločljivost

Glej v omamljanje jasnost in ostrejši podrobnosti s 5.0 milijona slikovnih Pik (2560×1920) kamere.

Nail-brezplačno namestitev

Opremljeni s posebnimi dvostranski lepilni trak za nohte-brezplačno namestitev.Bolj priročno in enostavnejši.Uživali!

Popolnoma Weatherproof

Žice-brezplačno fotoaparati imajo IP66 nepremočljiva rating.To pomeni, da vzdržijo ekstremne vremenske pogoje, kot so divje nalivi in snowstorms.Ti so tudi radiodifuzijo, ki lahko delujejo pri temperaturah od (od -40 °C do 60 °C).Torej, ne glede na to, kje živite, vreme ne bo ovira vaš fotoaparat uspešnosti.

Dolge Razdalje Night Vision

Teme lahko dajo morebitne vsiljivce dodatno zaupanje.Želite sistema za zaščito, ki vas varuje na vseh ur na dan, kar je razlog, zakaj ir nočno vizijo je bistvena značilnost.Fotoaparati so opremljeni z zmogljivo ir LED luči, da poskrbite, da vse posnetke posnete ponoči je čist in jasen.Pričakujem dobro opredeljeno nočno vizijo doseg do 65ft v popolni temi.

Odličen zapis za stiskanje

· Bolj Jasno , HD ločljivost vam ponujajo najboljšo kakovost slike v nižjo bitno hitrostjo. · Shranite več prostora za shranjevanje,lahko zmanjša za 40%-50% velikost datoteke shranite vaš trdi disk prostora in zmanjšanje vaš nakup stroškov.

Trdi disk, in snemalni čas:

· Ko trdi disk je poln, bo sistem samodejno izbriše najstarejši video posnetka, tako se doseže inteligentni zanke snemanje. · Podatki so zgolj informativne narave, pod pogojem, da dejansko uporabo.

Gibanja Opozorila

Ne ostane v temi, ko gre za vašo varnost.V Danale app bo vas obvešča o vseh vrstah dejavnosti z motion-activated push obvestila.Zdaj imate lahko nekaj miru uma zavedanje, da lahko preverite na otroke po šoli, ali poskrbite, da paket, ki ga pričakujete, ki je prišla.Z razpisi, ki se pošilja neposredno v pametni telefon ali tablični računalnik, boste imeli veliko časa, da obvesti organe, če nekaj sumljivo se dogaja na vaši lastnini.

Android、IOS、PC Združljive

Podpora ios, Android,Windows PC.Z brezplačno aplikacijo Danale.boste vedeli, da se dogaja, tudi, ko niste okoli, Sprejem obvestil in ogled v živo ali video posnetke, ki je desno od telefona.

Bogat vmesnik

· 1x HDMI · 2x USB Vmesnik · 1x LAN Vmesnik · 1x Moč

4CH DVR Sistem:

· 1x 4CH 13-palčni LCD AHD DVR · 2/4x AHD Fotoaparat(je Odvisna od izdelka, ki ste ga izberite) · 2/4x dvostranski lepilni · 1x Miško(Darilo) · 2/4x BNC Kabel(18 metrov) · 1x Napajalnik za Kamero · 1x Moč za DVR · 2/4x Paket Vijakov · 1x Uporabniški Priročnik · 1x Omrežni Kabel 1m · 1x Napajalni Kabel Razdelilnik

8CH DVR Sistem:

· 1x 8CH 13-palčni LCD AHD DVR · 6/8x AHD Fotoaparat(je Odvisna od izdelka, ki ste ga izberite) · 6/8x dvostranski lepilni · 1x Miško (Darilo) · 6/8 x BNC Kabel(18 metrov) · 2x Napajalnik za Kamero · 1x Moč za DVR · 6/8x Paket Vijakov · 1x Uporabniški Priročnik · 1x Omrežni Kabel 1m · 2x Moč Razdelilno Kabelsko

Pripomba:

Privzeto je, da vsaka kamera je opremljena z 18-metrski BNC kabla.Če potrebujete daljši kabel, lahko kliknite tukaj za nakup 30 m ali 50 m BNC kabla.

KUPEC OBVESTILO

Želim vam srečno nakupovanje !

Pošiljko

1. Običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga www.rotary-lent.si. 2. Če se odločite express pošiljko in vaš naslov, ki je definiran kot oddaljeno območje s Fedex /DHL, boste morali plačati dodatnih $30 daljavo, ladijski promet pristojbina.Ali vas prosimo, da nas nova drug naslov, ki ni oddaljeno.Oddaljeno območje preverite preko link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Če imate kakršno koli spremembe, da, prosim, pustite sporočilo v vrstnem redu. 4. Prosimo, preverite vaš naslov in kontaktna številka je prava, še posebej preverite vašo poštno številko in mesto je popravite informacije ,v nasprotnem primeru vaša parcela ne bo ladja ven.

Garancija

Eno leto garancije za vse proizvode, vse enote, ki dokazuje z napako v garancijskem potrjevanje obdobju, bomo odpravili brezplačno za dele ali zamenjati.Končni uporabnik je odgovoren za vse tovorni stroškov .Garancija ne pokriva kakršne koli naključno, nenamerno ali posledično škodo, ki izhajajo iz uporabe.

Snemanje zvoka Podpora
barve Bela
CCTV Sistema AHD Sistem Kamere
Video Vhod 4 Channel
Kabel 18 metrov
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka anran
TV-Sistem PAL
Plug and play Da,
Certificiranje CE
Številka Modela K04A20M12-DW18
Night Vision 15M
KOS Fotoaparata 8Pcs
Dolžina Kabla 18 m
Nepremočljiva IP66
Ločljivost 5MP
Ločljivost Kamere 2560*1920

Napiši mnenje

ANRAN 5MP 13-Palčni Zaslon DVR Video Nadzora, Avdio Varnostnih kamer na Prostem AHD CCTV kamer DVR Plug and Play

ANRAN 5MP 13-Palčni Zaslon DVR Video Nadzora, Avdio Varnostnih kamer na Prostem AHD CCTV kamer DVR Plug and Play

Pravi strel video: Opomba: Ladja od ruskih/Belgija skladišču, bodo brez carinskih dajatev.Belgija skladišče lahko ladja na Lokalni (expcept za Kanarske Otoke)in pod držav: Italija,Danska,Španija,Hrvaška, Slovenija, Estonija, Latvija, Finska,Poljska, Švedska,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki