HACTIVOL 2 Din Avto video obraz ploščo Okvir za Chery Tiggo 3 2009-2010 Avto DVD GPS Navi Igralec plošča armaturna mount kit car izdelka

Dobavljivost: Na zalogi

€26.04

€40.06

-34 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

HACTIVOL 2 Din Avto video obraz ploščo Okvir za Chery Tiggo 3 2009-2010 Avto DVD GPS Navi Igralec plošča armaturna mount kit car izdelka

Postavka Posebnosti:

Postavka Vrsta: Fascias

DIN Tip: 2DIN

Postavitev: Nadzorna Plošča

Posebne Značilnosti: Radio Namestitev

Material Tip: ABS Plastika

Barvni Tip: Črna

Poreklo: Kitajska (Celine)

Package Vsebina:

1* avtoradio Fascijo Okvir avto, avtoradio, predvajalnik dvd-jev

1* električno vtičnico avto, avtoradio, predvajalnik dvd-jev

Pogosta VPRAŠANJA:

Kako posodobiti Zemljevid GPS?

si lahko prenesete posodobitev zemljevida, na naši spletni strani ali kjerkoli drugje za Android zemljevidu .

Ali je mogoče, za poslušanje glasbe ali radia, medtem ko uporabljate navigacijo ?!

Da, možno je, da poslušate radio ali glasbo, medtem ko uporabljate navigacijski sistem.

Ali te enote podporo volana nadzor ?

Da, seveda.nekaj posebnih modelov, ki morda potrebujejo CANBUS, skrbno preverite, preden se odločite za nakup.

Lahko namestite DVD Enote naše sebe ?

Zaželeno je, da namestitev je treba opraviti s strokovno osebo.Nismo odgovorni za škodo, ki se lahko pojavijo na armaturno ploščo avtomobila, medtem ko namestitev naprave.Zato je bolje, da strokovna oseba, ki se namesti na enoto na avtomobile.

Obvestilo Iz ceno niso vključene uvozne dajatve, po meri pristojbina, Oddaljenem Področju stroškov ali carinski zamudo .Če parcela je vrnitev nazaj k nam zaradi kupci zavrnitev izplačila nad pristojbine, mi NE bi bilo poslati parceli.Smo tovarne na Kitajskem, za večino model, imamo jih na zalogi, vendar ga moramo 2-3 dni, če želite preizkusiti napravo pred pošiljanjem. 1. Worldwid Dostava. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Opomba:za zemljevid,bomo poslali vaše države zemljevid kot darilo .vendar če nimamo zemljevidu države ,potem morate prenesti android zemljevid, ki lahko delujejo v lokalnih.

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite ponovno

O Pošiljki (Pomembno): 1. Bomo razglasi $70 privzeto na računu za vaš paket, da se izognete carinske dajatve, kolikor je to mogoče.Če imate boljši način, da bi se izognili, se lahko obrnete na nas, bomo sodelovali z vami. 2. Carinske takse in Davki so kupci odgovornost, smo ponudnik ne more nadzorovati in ne bo odgovoren za to, vljudno prosim, upoštevajte, da se o njem preden postavite bi Običajno 98% kupci lahko dobijo element, brez Carinske takse, tako da vam ni treba skrbeti za to.Če je predmet, ki je bil vrnjen, ker kupca refusion jasno carinskih ali prejeli parceli, ladijski postgae in drago vrne pristojbino bodo padle za kupce odgovornost. 3. Če je vaš naslov za dostavo, ki spada v samoti, v ladjar je dostava sistem, boste morali dodati oddaljene pristojbina 45 $za vaš dostave ali spremeniti druge boljše dostava način, v nasprotnem primeru vaša parcela ni bila poslana.Ali je vaš naslov, ki spada v samoti ali ne, lahko preverite vaš naslov na DHL uradni spletni strani 4. Če parcela je izgubila v tranzitu, bomo povračilo celotno vas ali pošlji novo. 5. Prosim, ne dobavi PO BOX naslov, ne moremo poslati paket, da to vrsto naslov. 6. Ko postavite naročila, prosimo, imejte v stik, če želite pospešiti obdelavo času, za svoj oder.Opomba: ruski kupci je treba predložiti svoje polno ime za ime na parceli.

Nazaj/ Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev .

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Kupec ima dolžnost, da preverite parcelo natančno pred podpisom parceli.Ko se parcela je podpisana, prodajalec mislim, da kupec dobil izdelek, v dobro stanje.

Če buer najti parcelo prazna, ko so singed, Prodajalec ni odgovoren za to.Prodajalec ne bo vračilo kupec in ne pon. kupec parcelo.Tako kupec mora preveriti packge preden se prijavite in dvignete packgage. (Če je kupec našel paket je prazen, prosimo, da zavrne podpis in kontakt.)

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Postavka Višina 146inch
Postavka Dolžina 229inch
Vrsta Materiala ABS
Blagovna Znamka HACTIVOL
Leto Za Chery Tiggo 3 2009-2010
Postavka Vrsta Fascias
Element Teža 0kg
Poreklo CN(Izvora)
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Primerni Za 10 palčni universal avto radio
Ime Modela TK91801
Element Širina 21inch
Posebne Funkcije Avto Radio Namestitev

Napiši mnenje

HACTIVOL 2 Din Avto video obraz ploščo Okvir za Chery Tiggo 3 2009-2010 Avto DVD GPS Navi Igralec plošča armaturna mount kit car izdelka

HACTIVOL 2 Din Avto video obraz ploščo Okvir za Chery Tiggo 3 2009-2010 Avto DVD GPS Navi Igralec plošča armaturna mount kit car izdelka

HACTIVOL 2 Din Avto video obraz ploščo Okvir za Chery Tiggo 3 2009-2010 Avto DVD GPS Navi Igralec plošča armaturna mount kit car izdelka Postavka Posebnosti: Postavka Vrsta: Fascias DIN Tip: 2DIN Postavitev: Nadzorna Plošča Posebne Značilnosti:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki