ST33000650NS HDD PCB za Seagate/Logika Odbora/ Board Številka: 100611023 REV B

Dobavljivost: Na zalogi

€12.26

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

ST33000650NS HDD PCB za Seagate /Logika Odbora/Board Številka: 100611023 , ali je Pogon Trdega Diska ne vsebuje.Pcb število položaj Prosimo, Upoštevajte: 1.Te plošče se uporabljajo vezje, sestavni deli, ki ne sodijo, vmesnik ni prekinil. 2. Vse PCB so bile testirane pred odpremo.Če PCB je v okvari med ladijskega prometa, prosimo, da nas obvesti takoj, ko bo vaš prejeli. 3. Če niste prepričani, PCB, ki je združljiva z vašo HDD ali ne.Prosimo, da nas kontaktirate Zamenjavo PCB le lahko rešili problem, ki je posledica PCB napako in HDD napake niso vedno posledica PCB napako.To PCB ni zagotovljeno, da se določi vaš trdi disk.Glavni Krmilnik IC: B6650B (Tako IC je združljiv s seboj) HDD Motornih Combo IC: SH6968BA (Tako IC je združljiv s seboj) Odbor Številka: 100611023 (Prosimo poskrbite, da bo vaša prvotna PCB board število je enako kot naše PCB) Opombe: Če je vaš HDD firmware, datum kodo in mesto zakoniku je drugačen.Da lahko swap BIOS čip od prvotne PCB zamenjave PCB, da bi z zamenjavo PCB združljiv s vaš trdi disk.Če potrebujete našo pomoč, da bi zamenjali BIOS čip na PCB, prosimo, obrnite na nas.Hvala, ker ste.Opozorilo: Zamenjavo PCB le lahko rešili problem, ki je posledica PCB napako.Če je vaš HDD ki ima naslednje težave:- Simptomi popuščanja: pogon bo moč običajno (ne tiktaka hrup, napake, itd.), vendar ne bo prepoznal računalnik pogon bo moč običajno in prepozna pravilno, vendar bo poročilo velikosti 0 bajtov pogon bo moč gor, vendar poročilo SMART napake pri zagonu, Zamenjavo PCB morda ni rešitev zgoraj navedenega problema.Ta problem je posledica HDD firmware poškodovan.

Obstajajo različne REV ST PCB board: REV A/B/C/D/E, najbolj različnih REV so compatiable, ne zahteva glavni čip, gladko čipa, so druge čipe, mora biti enako; tudi različne glavni in gladko in drugih čipi so compatiable.Za posodablja odbor številko, je treba navesti REV.sicer temelji vemo, da je compatiable, bomo ladja v naključno.Uporaba: 1. Ko boste dobili naš odbor, ga povlecite na pogonu neposredno, če želite preizkusiti, ali je vaš pogon za vklop, ali je disk spin. 2.1 Če je odgovor da, potem MORAJO izmenjati svoje BIOS čip na mojo odbor, vaš pogon bo delo dobro še enkrat. 2.2 Če ne, pls preverite še enkrat svoj pogon problem, morda drugi deli bodo imeli problem, tako kot je z glavo, itd.Ko ste našli odbora ne morejo delo dobro, to ni pametno, da odprete spora neposredno!pls takoj obrnite na prodajalca, vam bomo pomagali rešiti vašo težavo!

Blagovna Znamka PAISE
Vrsta PCI-E Riser
Izdelkov Stanje Park
Številka Modela 100611023

Napiši mnenje

ST33000650NS HDD PCB za Seagate/Logika Odbora/ Board Številka: 100611023 REV B

ST33000650NS HDD PCB za Seagate/Logika Odbora/ Board Številka: 100611023 REV B

ST33000650NS HDD PCB za Seagate /Logika Odbora/Board Številka: 100611023 , ali je Pogon Trdega Diska ne vsebuje.Pcb število položaj Prosimo, Upoštevajte: 1.Te plošče se uporabljajo vezje, sestavni deli, ki ne sodijo, vmesnik ni prekinil. 2. Vse PCB so bile testirane pred odpremo.Če

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki