Smole Zajec Doma Stensko Dekoracijo Na Vrtu Drevo, Ki Visi Kiparstvo Umetno Zajček Obrti

Dobavljivost: Na zalogi

€22.52

€23.70

-4 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Velikost: 19*9*11 cm

1. Izdelki so poslane, ki jih na Kitajskem Post Air Mail;doseči večini držav in religije v 15 do 30 delovnih dni.

2. Smo dostave elemente, ki v roku 3 delovnih dni (razen ob vikendih in praznikih) ob prejeli plačila.Bomo ladja na vaš naslov, vas prosimo, da preverite, ali je vaš naslov pravilen.Če želite spremeniti vaš naslov, se obrnite na nas.

3. Če želite, da se vse druge ladijskega prometa, prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli.

1. Če imate kakršno koli qustions za elemente, ki ste jih prejeli, prosimo, da nas kontaktirate na enkrat.Bomo rešiti to za vas takoj, ko je to mogoče, če niste zadovoljni s predmeti, ki ste ga kupili, vrnitev je sprejemljivo, da v 14 dneh po tem, ko ste prejeli predmetov ali zamenjavo elementov za vas, prosimo, opozoriti, da je ladijski promet in manipulativni stroški za vrnjene artikle mora biti plačan za vas.

1.Povratne informacije so za nas zelo pomembni, zato vas prosimo, da nas pusti na pozitivne povratne informacije.Če niste zadovoljni, iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo odpravili težave, dokler ne boste zadovoljni.Najlepša hvala za vašo pomoč.Gotovo, vam bo pustil pozitivne povratne informacije za naše vrste kupcev.

Material Smole
Blagovna Znamka Pang-Q
Tema Živali
Regionalna Funkcija Evropa

Napiši mnenje

Smole Zajec Doma Stensko Dekoracijo Na Vrtu Drevo, Ki Visi Kiparstvo Umetno Zajček Obrti

Smole Zajec Doma Stensko Dekoracijo Na Vrtu Drevo, Ki Visi Kiparstvo Umetno Zajček Obrti

Velikost: 19*9*11 cm 1. Izdelki so poslane, ki jih na Kitajskem Post Air Mail;doseči večini držav in religije v 15 do 30 delovnih dni. 2. Smo dostave elemente, ki v roku 3 delovnih dni (razen ob vikendih in praznikih) ob prejeli plačila.Bomo ladja na vaš naslov,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki