2 in1 Brezžični Polnilnik Za iPhone 11/Xs AirPods Apple ura 1 2 3 4 5 Brezžično Polnjenje Stojalo za iWatch iPhone 11Pro/Xr/Xs Max

Dobavljivost: Na zalogi

€8.22

€10.28

-20 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis:

Opis izdelka:

2-v-1 magnetni brezžični polnilnik

Združljivost:

To ustreza vsem Qi-omogočen pametne telefone, kot tudi Samsung Galaxy Brsti in Apple AirPods z brezžično polnjenje primeru (najnovejši model).Podpira 10W polnjenja, način za Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e / S9 / S8 / S7 / S7 edge / Opomba 10/10 + / 9/8, 7,5 W v načinu za iPhone 11 Pro Max / 11 Pro / 11 / Xs / XR / XS MAX / X / 8/8 Plus 5 W v načinu, ki ustreza vsem drugimi telefoni z brezžično polnjenje funkcijo.Smartwatch polnjenje območje združljivi z Apple Gledati serije 1/2/3/4/5 (38 mm 40 mm 42mm 44) (2.5 M), se ne prilegajo drugih blagovnih znamk ali modeli.

Premium kakovost:

Telo nakladanje pad je izdelano iz kakovostne ABS + polikarbonata, ki zagotavlja trajnost in gladka.Silikonska zanke na dnu omogoča vstavljanje pad bolj stabilen.Ne samo, da imajo MFi, certificiranje in Qi certificiranje, vendar je tudi pridobila CE, FCC in RoHS certifikat.Polnjenje področju smart watch je zložljivo stojalo, tako da je vaš Apple Gledati lahko namestijo vodoravno ali dvigne pokonci za polnjenje baze.Podpira Postelji način in zbudi funkcijo.

Led Indikator:

Smart LED luči natančno prikazuje stanje polnjenja.Z 5V vhodna napetost, ko je priključen na napajanje, zelena lučka utripa, se za 3 sekunde, dokler ni pripravljen za polnjenje.Zelena lučka sveti med polnjenjem.

Z 9V vhodne napetosti, ko je priključen na napajanje, modra lučka utripa, se za 3 sekunde, dokler ni pripravljen za polnjenje.Modra lučka sveti med polnjenjem.

Ko FOD / sporočilo o napaki se prikaže, modra lučka utripa neprekinjeno.Odstranite telefon za 3 sekunde in svetloba bo šel ven.

Varno polnjenje: integrirana prevelik tok, prenapetosti in nad temperaturo zaščite, skupaj s tujimi predmet zaznavanja (FOD), zagotavlja največjo zaščito za vaš dragoceni naprave.Lahko polnjenje telefona normalno ne da bi odstranili primeru, debeline manj kot 5 mm.

Združljivi Modeli

Vsi telefoni omogočena za Qi:

10W način: Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e in tako naprej

7,5 W: iPhone 11 Pro Max / 11 Pro / 11 / Xs / XR / XS MAX X / Y

5 W način: vsi drugi telefoni z brezžično polnjenje funkcijo.

Tudi ustreza Samsung Galaxy Brsti in Apple AirPods z brezžično polnjenje primeru (najnovejši model)

Pametne ure: samo združljivi z Apple gledati serije 1/2/3/4/5 (2.5 M) polnjenje.

Opomba:

Hitro adapter (na primer QC2.0 / 3.0 adapterji, z 9V input), ki so potrebni za optimalno polnjenje izkušnje.

Poravnajte indukcijske prostor za vaš pametni telefon na sredini polnjenje območje (označen z znakom "+" simbol) čim bližje, da bi dosegli najboljšo učinkovitost in prepreči pregrevanje.Če je baterija prevroče, poskusite premikanje telefon je položaj nekoliko.

Podpora polnjenje prek pametnega telefona primerih.Ohišje naj NE bo več kot 5 mm debel, ali bi bilo treba odstraniti, da bi se izognili vplivom na učinkovitost in varnost tovora.

Smart LED indikator

Smart LED luči natančno kaže stanje polnjenja:

Z 5V vhodna napetost, ko je priključen na napajanje, zelena lučka utripa, se za 3 sekunde, dokler ni pripravljen za polnjenje.Zelena lučka sveti med polnjenjem.

Z 9V vhodne napetosti, ko je priključen na napajanje, modra lučka utripa, se za 3 sekunde, dokler ni pripravljen za polnjenje.Modra lučka sveti med polnjenjem.

Ko tujka ali druge napake so odkrili, modra lučka utripa neprekinjeno.Odstranite telefon za 3 sekunde in svetloba bo šel ven.

Specifikacije:

2-v-1 mobile gledanje brezžično polnjenje

1: vhod: 5V / 2.4 9V / 2A

2: Mobilni telefon brezžično polnjenje izhod: 5W 7,5 W 10 W + 2W

3: Gledati brezžični izhod: 5 V / 0,3

4: Primerna za iWatch Series1 ~ Series4 Watch OS5

5: dolžina, širina, višina: 154 * 66 * 11 mm

6: Vhodni vmesnik: USB Tip-C

Velikost izdelka: 154 * 66 * 11 mm

Pakiranje velikost: 165 * 113 * 20 mm

Izdelek neto teža: 60 g

Izdelek bruto teža: 118g

Paket Je Vključeno:

1 x 2-v-1 brezžično polnjenje pad

1 x USB Tip-C

1 x Uporabniški Priročnik

Opombe:

Napolnite vaš pametni telefon in pametno gledati brezžično in hkrati s to polnilno postajo.Opomba 1: Poravnajte indukcijske področju center polnjenje prostor za vaš pametni telefon (označen z znakom "+" simbol) čim bližje, da bi dosegli najboljšo učinkovitost in prepreči pregrevanje.Če je baterija prevroče, poskusite premikanje telefon je položaj nekoliko.

Opomba 2: Hitro polnjenje adapter (QC2.0 / 3.0 adapterji, 9V vhod), potrebnih za optimalno polnjenje izkušnje.

Certifikat Kakovosti ROHS
Max. Izhodna Moč 10W
Izhodni Vmesnik Tip C
Brezžično polnjenje izhod za gledanje DC 5V/0,3
Uporablja se Za Apple Gledati Serije 1/ 2/ 3/ 4
Številka Modela 2 In1 watch brezžični polnilnik
Vrsta Namizje
Vir Napajanja A. C. Vir
Uporablja Hitro Polnjenje Protokolov Qualcomm Hitro Polnjenje 3.0
GaN No
Brezžično polnjenje izhod za telefon 5W 7,5 W 10W
Vhod DC 5V 2.4, DC 9V 2A
Blagovna Znamka DigRepair

Napiši mnenje

2 in1 Brezžični Polnilnik Za iPhone 11/Xs AirPods Apple ura 1 2 3 4 5 Brezžično Polnjenje Stojalo za iWatch iPhone 11Pro/Xr/Xs Max

2 in1 Brezžični Polnilnik Za iPhone 11/Xs AirPods Apple ura 1 2 3 4 5 Brezžično Polnjenje Stojalo za iWatch iPhone 11Pro/Xr/Xs Max

Opis: Opis izdelka: 2-v-1 magnetni brezžični polnilnik Združljivost: To ustreza vsem Qi-omogočen pametne telefone, kot tudi Samsung Galaxy Brsti in Apple AirPods z brezžično polnjenje primeru (najnovejši model).Podpira 10W polnjenja, način za

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki