180 CM Evropi Domače Dostave Veliki Igrače Mačke Hiša, Drevo, Žival Pohištvo Opraskan Leseno Drevo Mačka Skoči Lladder Pet ljubezen

Dobavljivost: Na zalogi

€62.95

€89.93

-30 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Evropa Domače Dostave Velika Mačka, Visoka 175 cm Mačka Igrače Hiša, Drevo, Žival Pohištvo Opraskan Leseno Drevo Mačka Skoči Lladder Pet lovest

Luksuzni plezanje mačka

VZDRŽLJIVA in VARNA: Letvi-okrepljeno base zagotavlja stabilnost celotnega mačka condo in materiala mačka drevesa so tudi prijazne do vašega ljubljenega mačke.

PRIJETNO & UDOBEN: Z mehko košarico, gredi in prostoren condo, felines lahko izbere svoje odlično napping samem; ni treba skrbeti za njih, z dvignjenimi robovi na vrhu, ostriž.

ZABAVNO IGRATI: Multi-level design ponuja odlično gledališče za vaše mačke, da prosto skačejo; praskanje delovnih mest in na dnu pad prekrita z naravnimi sisal vrv rezervni vaše pohištvo z ostrimi kremplji.

BOLJ PRIROČNO: Po uri igre, vaš urha klicati ali mucek morda potrebovali počitek.Plezanje v prijetnem condo za nap je enostavno, z začetkom lestev.Lestev omogoča tudi enostaven za neroden mladiči, da bi svojo pot do condo.

VELIKOST IZDELKA: 68" v višino , ta mačka drevo lahko zagotovi dovolj prostora za mačke različnih velikosti; hitro in preprosto vijak-skupaj skupščine.

Hranite vaše mačke izklop vašega pohištva z PAWZ Cesta 68"Mačka Drevo Mucek Dejavnosti Stolp Condo.Ta mačka drevo ima dva stanovanja, in dve igrače.Ima dovolj prostora za svoje mačke, da igrajo in bivalni prostor.Z 9 delovnih mest, zajetih v naravna sisal vrv, da nič na vaše mačke zapustijo vašo drago pohištvo sam.

Materiali:

Delovnih mest, zajetih naravna sisal vrv.

Pokrivna Material: Umetno Krzno.

Odbor Material: Stisnjenega Lesa.

Preprosta montaža s korakom za korakom navodila in orodja, vključena.

Obstaja veliko izdelkov v naši trgovini.Dobrodošli vaš obisk!

Spodaj je link za našo spletno trgovino:

O poštnine

Postavke, poslana iz skladišča v Evropi so na voljo v naslednjih državah:

Združeno Kraljestvo,Francija,Španija,Italija,Avstrija,Nizozemska,Belgija,Luksemburg,Poljska,Irska,Češka Rep.,Denmark,Hungary,Slovakia,Slovenia,Sweden,Portugal,Latvia,Estonia,Lithuania,Finland,Croatia,Bulgaria,Romania,Greece.

Če ne najdete vaše države, v zgornjem seznamu, se obrnite na nas.Nekaj drugih državah so na voljo tudi za dostavo.

O zalogi

a.Ker je element, ki je poslana iz skladišča v tujini, pravi popis ni vedno posodobitev v času.To pomeni, da včasih izdelka, ki ste jih naročili, je že razprodan.V taki situaciji lahko naročilo prekliče ali pa sprejme nadomestni prostovoljno.Če želite preklicati naročilo, prosimo, izberite razlog za "druge".Hvala.

b.Običajno je obnova obdobju je približno 10-45 dni.Če ste pripravljeni čakati, prosim, postavite red in podaljša čas obdelave ustrezno.Bomo dali prednost vaše naročilo, ko postavka je na zalogi znova.

O kurirja stroški

a.Ne bomo zaračunali kurirja stroškov, če je domače dostave, razen nekatere oddaljene povezan otokih.

b.Morate plačati kurirja stroškov, če je skladišče, ki je ne nahaja v vaši državi.

O obdelavi čas in čas dostave

a.Potrebujemo 1-3 dni za obdelavo vašega naročila (pričakujejo, prazniki).

b.Čas dostave je približno 5-10 delovnih dni.

c.Prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju in dostavo kartico.Včasih kurir bo pustil kartico, če niste doma, potem boste morali stopiti v stik z kurir družba sami.

Ne bomo odgovorni za svoje carine.In prosim, bodite pozorni, da vaš center za sporočila, vam bomo stik z vami, če obstaja kakršen koli dokument, ki je potrebna, ali če so obdavčena.

Prosimo, preverite, ali je element v očeh kurir.Če obstaja kakršen koli problem s paketa, vas prosimo, da fotografije za poškodovane polje in predmet naenkrat, saj dokazov.To je pomembno za uveljavitev odškodnine za vas.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta mačke
SKU AWJ0418
Material Les
barve bež&gray
Blagovna Znamka Hitro jjeza

Napiši mnenje

180 CM Evropi Domače Dostave Veliki Igrače Mačke Hiša, Drevo, Žival Pohištvo Opraskan Leseno Drevo Mačka Skoči Lladder Pet ljubezen

180 CM Evropi Domače Dostave Veliki Igrače Mačke Hiša, Drevo, Žival Pohištvo Opraskan Leseno Drevo Mačka Skoči Lladder Pet ljubezen

Evropa Domače Dostave Velika Mačka, Visoka 175 cm Mačka Igrače Hiša, Drevo, Žival Pohištvo Opraskan Leseno Drevo Mačka Skoči Lladder Pet lovest Luksuzni plezanje mačka VZDRŽLJIVA in VARNA: Letvi-okrepljeno base zagotavlja stabilnost celotnega mačka condo

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki