Mcdrlled Super Svetla H3 Led Žarnice 12w Avto meglenke 12v 24v Bela, 6000k Vožnje Dan Teče Lučka Auto

Dobavljivost: Na zalogi

€16.19

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

1.Sprejemamo kreditne kartice,Alipay,Paypal. 2. To se vedno kaže najboljšo ceno lahko nudimo, zato kupite pri nas boste dobili, najcenejše cene in najboljše kakovosti. 3.Če pošiljka je poslana preko www.rotary-lent.si Standardna Dostava metodo, bodo imeli številko za sledenje. 4.Običajno v roku 10-30 delovnih dneh, Parcele lahko prispe v namembni kraj. 5.Če je prejem čas je manj kot 10 dni, pa še vedno ne dobite paket, kontaktirajte z nami, bomo podaljša prejemu čas za vas in poskusite najti razlog za zamudo in poskusite odpraviti. 6.Smo dal zadovoljstvo kupca na prednostna naloga.Če blago je vsak problem,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagajo rešiti to, prosimo ne odpirajte spora. 7. Imamo 2 leti garancije za proizvode z napako. 8. če želite poslati nazaj proizvode z napako, prosimo, obrnite na nas in nam pošljite slike ali video, razpravljali bomo način, da rešite problem z vami. 9.Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov. 10.smo iskreno vas vabimo, da sepustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas. 11.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Izdelek parametrov

【Modela izdelka】:ZSH3-12L 【moč】: 12W 【Svetlobni tok】: 800LM(bela) 【luči Kritje】:Brez pokrova 【Led】:SMD2525 12Leds 【Ra】:≥80 【napetost】: 10-30VDC 【Znanja】: H3 【LED življenja】: 30000 ur 【LED barva】: bela/topla bela 【Žarnice Velikosti】: Glej razsežnost risanje.

Pogosta VPRAŠANJA

www.zhishanled.en.alibaba.com

Naši tovarni proizvajajo avto/čoln led luči in druge LED luči za več kot 5 let na Kitajskem.Naši izdelki so bili prodajajo tudi v ZDA in Evropi.Če ste zainteresirani za to, veseli smo, da vam pomaga kadarkoli!

Napetost 12V
Paket 2 kosa
Znamka Vozila VSE
Modela Avtomobila VSE
Barvna Temperatura 6000K
Moč 12W
Blagovna Znamka MCDRLLED

Napiši mnenje

Mcdrlled Super Svetla H3 Led Žarnice 12w Avto meglenke 12v 24v Bela, 6000k Vožnje Dan Teče Lučka Auto

Mcdrlled Super Svetla H3 Led Žarnice 12w Avto meglenke 12v 24v Bela, 6000k Vožnje Dan Teče Lučka Auto

1.Sprejemamo kreditne kartice,Alipay,Paypal. 2. To se vedno kaže najboljšo ceno lahko nudimo, zato kupite pri nas boste dobili, najcenejše cene in najboljše kakovosti. 3.Če pošiljka je poslana preko www.rotary-lent.si Standardna Dostava metodo, bodo imeli številko za sledenje.

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki