2019 Ženske seksi Telovnik Tank Majica Bluzo Vrh Priložnostne Čipke Mozaik brez Rokavov Dropship Čipke-up zip bluzo

Dobavljivost: Na zalogi

€13.03

€23.70

-45 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Velikost: ENA SIEZ

Material: zgornji razred bombaž in polyster,.

Slog:ženska moda priložnostne belo obleko.

Barva: kot slika.prosimo, dovolite bitno barvno razliko zaradi kota svetlobe.

Pleče(cm) Prsi (cm) Dolžina od Ramen (cm) rokavi(cm) KOLK(cm) S - - - - - M - - - - - L - - - - - 3XL - - - - - 4XL - - - - - XXXL - - - - - Ena Velikost - 88 39 - - Prosimo, dovolite 1-3 cm, različne napake:)

O podatke o plačilu, prosimo, obiščite naslednje strani: http://help.www.rotary-lent.si/pay_order.html sprejemamo Kreditne Kartice, v Realnem Času, plačilni nalogi, Bančno Nakazilo, Western Union in MoneyGram.

Ko dodate element v košarici, ki jo prevzem in iti naprej s plačilom.

1) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2)potem, Ko smo prejeli vaše plačilo, bomo to ladjo, da si jih na kitajskem pošti in vam številko za sledenje(postopek traja približno pol en dan ali en dan.

3) dobavni rok je približno 20-30 dni po HK Post Air Mail ali Singpore Post,25-40 dni, ki jih na Kitajskem vrata air mail.

4) Če je v vašem kraju pripada oddaljenem kraju v DHL, ki je sledilo DHL pravila , nam bo zaračunal več o 40USD za daljinsko pristojbina.

5) Bomo poskušali naše najboljše, da bi predmet, ki prispejo pravočasno.Kot kurir, vreme in lokalne običaje, morda včasih to bom z zamudo.Vaše razumevanje bo zelo cenjeno.

6) Če ne morete priti v paket zaradi politike v vaši državi, ne bomo nosi izgubil.Upam, da boste lahko razumeli.

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Vrsta Tkanine Čipke
Material Bombaž
Spol ŽENSKE
Rokav Slog Redni
Oblačila Dolžina Kratka
Slog Seksi & Klub
Ovratnik Proti-Vrat
Blagovna Znamka mumuzi
Dekoracijo Čipke
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela 008

Napiši mnenje

2019 Ženske seksi Telovnik Tank Majica Bluzo Vrh Priložnostne Čipke Mozaik brez Rokavov Dropship Čipke-up zip bluzo

2019 Ženske seksi Telovnik Tank Majica Bluzo Vrh Priložnostne Čipke Mozaik brez Rokavov Dropship Čipke-up zip bluzo

Velikost: ENA SIEZ Material: zgornji razred bombaž in polyster,. Slog:ženska moda priložnostne belo obleko. Barva: kot slika.prosimo, dovolite bitno barvno razliko zaradi kota svetlobe. Pleče(cm) Prsi (cm) Dolžina od Ramen (cm) rokavi(cm) KOLK(cm)

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki