Za BMW Serije 3 GT F34 2013 2016 2017 2018 2019 Avto predpražnike Led Notranje Luči Komplet za Avto Oprema

Dobavljivost: Na zalogi

€69.13

€72.77

-5 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

smo Strokovno

1. Ne marajo, nezaželen, nezadovoljstvo, slaba kakovost, povej neposredno na nas.NOBENEGA OPRAVIČILA, bomo povračilo vaše plačilo v 24 urah. 2. Strokovno tekmo vsak avto talna obloga za natančno avtomobilsko znamko, model, leto, in druge podatke, tako da vam ni treba, da pošljete sporočilo comfirm. 3. Ne potrdi, to pomeni, hitra dostava, da se bodo dostavljeni pravočasno. 4. Ne potrebujejo plačati drage internation ladjar stroškov, ko se vrnete.Nudimo brezplačno dostavo storitev, da se vrnete izdelkov za naše skladišče v vaši državi. 5. 1 leto garancijska storitev.Ko je avto predpražnike je zdrobljen, prosimo, obrnite na nas, vam bomo ponudili novo, brezplačno.

1. Ne vem, katera talna obloga bo tekmo vaš avto natančno, v kompleksnega modela avtomobila/leto ujemanje. 2. Skrbite, da prejeli napačen avto talna obloga, ker je narobe naslov in opis brez vrednosti informaiton o vaš avto. 3. Če boste porabili 2~3 mesece čakati in dobili narobe talna obloga, boste jezni, a ne vedo, kako naprej. 4. Odprt spor, vendar je težko dobiti vračilo, tako da boste morali plačati drage international shipping stroški za vrnitev . 5. Kaj?Ste zadovoljni čakati vrstnem redu, po 15 dni minilo, ampak prodajalec še vedno počakajte me, da comfirm avto, model, leto in druge informacije, ki bi čas dostave podaljša.

avto predpražnike led luči komplet pride zdaj

1.Nove elemente prihoda, to je ustvarjalni izdelki za rešitev tega notranje luči in predpražnike.to, da je avto bolj Luksuzni in ustvarjalni. 2.Te nove izdelke, prihranite čas in dodatno pristojbino za dekoriranje vašega avtomobila.primerjajo notranje luči iz original avto znamke tovarne, je dobra osvetlitev učinek, in boste tako prihranili veliko denarja. 3.Ima 7 barvo izbrati za notranje zadeve vzdušje svetlobe.to je zelo romantično, ko se vozite.Verjamem, prijatelji,člani družine in otroci bodo pohvale boste dobili idealno točko in bi se pravilno izbiro po namestitvi led notranja luč, avto predpražnike. 4.Luksuzni avto, predpražnike je narejen iz Premium PU usnje, usnjeni in napredno pvc materiala.to je, odporne na obrabo, non-zdrsa, nepremočljiva in vse vremenske predpražnike. 5.Lučka sveti, ko zaženete motor avtomobila.to bo ugasne, ko boste park in zaklepanje vozila.nudimo 1 leto garancije in ponujajo nove enega za prosti ko je pokvarjen.zato vas prosimo, da in jo uporabite, srečno.

Postavka Višina 30
Vrsta Materiala Umetno usnje
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Dolžina 30
Element Teža 2000
Ime Modela 260913
Postavka Vrsta Preproge & Preproge
Polnilo Sintetičnih Vlaken
Blagovna Znamka muchkey

Napiši mnenje

Za BMW Serije 3 GT F34 2013 2016 2017 2018 2019 Avto predpražnike Led Notranje Luči Komplet za Avto Oprema

Za BMW Serije 3 GT F34 2013 2016 2017 2018 2019 Avto predpražnike Led Notranje Luči Komplet za Avto Oprema

smo Strokovno 1. Ne marajo, nezaželen, nezadovoljstvo, slaba kakovost, povej neposredno na nas.NOBENEGA OPRAVIČILA, bomo povračilo vaše plačilo v 24 urah. 2. Strokovno tekmo vsak avto talna obloga za natančno avtomobilsko znamko, model, leto, in druge podatke, tako da

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki