2019 Jeseni, Pozimi Vzletno-Pristajalne Steze Pulover Ženske Luksuzne Blagovne Znamke Znanih Eleganten Design Natisnjena Ohlapno Pletene Puloverje Topli Puloverji Vrhovi

Dobavljivost: Na zalogi

€22.93

€37.59

-38 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

modname=ckeditor

2019 Modni Urbani Novo Izdajo Vašo Lepoto

Discription

Velikost: M / L / XL / XXL /3XL Fine izdelave.

Informacije o velikosti

Opozorilo:

Prosimo, izberite velikost skrbno v skladu z meritvijo, kot je navedeno zgoraj.( 1 inch=2.54 cm, 2-3 cm razlika je dovoljeno za ročno merjenje.)

Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.Hvala za vaše razumevanje!

Dostava

1)1-3 Dni časa bo potrebno, ko smo potrdili prejmemo vaše plačilo.

2)Prosimo, navedite pravilen naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Letalskega Tovora, priporočeno po Pošti, se vse podprte, če želite uporabljati katero koli od njih, prosimo, obrnite na nas, preden se odločite za plačilo, ker tam bo prineslo drugih pristojbin.Običajno to traja 20-50 delovnih dni za prihod Kitajske post Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni byExpress.

4)Mednarodni ladijski lahko vpliva prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto, itd), prireditve in druge negotovosti,ki bi lahko traja dlje kot običajno čas..Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.Pls nas razumejo in želite dodati še 10-15 dni zamude.

5)Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo v 26 državah, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija; Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica; Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstrija; Nemčija, Danska; Singapur.

Druge države in paket nad 2 Kg, imajo kupci privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

Način plačila

1.Sprejemamo Alipay tukaj, Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Po meri dolžnosti, lokalnih davkov in dajatev, ki niso vključene v postavke ceno ali ladijski promet pristojbina.To je kupca odgovornost, ampak bomo poskušali naše najboljše, da sodeluje z vami, da bi to rešili brez težav, in ponujajo vse brezplačno dokumentov, če ni za vsako ceno, bo kupca odgovornost.

Vrnitev

Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.

Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma, ki ste oddali naročilo.

To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

Povratne informacije

1)Povratne informacije, je zelo pomembno, za nas, si vzemite nekaj sekund, da dobimo veliko povratnih informacij, če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, najlepša hvala !!

2)Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3) Prosimo, da nas kontaktirate, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Najlepša hvala!

Stik Z Nami

1)Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte in nam pišite!

2)vam Bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zamudo odgovor za neposlovne dan.

Hvala za vaš obisk, srečo za naju oba

Številka Modela bluzo DV
Postavka Vzletno-pristajalne steze, Puloverji, Pokrovi, T-shirt
vzorec Tiskanje pulover ženske
Postavka Vrsta Puloverji
Sezona Pomlad Jesen pulover
Debelina Tanko (Poletje)
Rokav Dolžina(cm) Polno
Sofitness Mehko Womens vrhovi
Sestava Materiala Bombaž
Tehnika Računalnik Pleteno
Funkcija Moda, Elegantna, Športna
Zapiranje Tip NOBEN
Rokav Slog Redni
Oblačila Dolžina Redni
Blagovna Znamka BADEL LECE
Velikost M L XL XXL 3XL
Priložnosti Vzletno-Pristajalne Steze, Zabavo, Nakupovanje, Zmenki, Počitnice
Slog Priložnostne
Ovratnik O-Vratu
Alternativa Zgodaj Jeseni Zimske Puloverje
Material Volna
Dekoracijo NOBEN
Vzorec Tipa Tiskanje
Podpora Trgovina & Dropshipping

Napiši mnenje

2019 Jeseni, Pozimi Vzletno-Pristajalne Steze Pulover Ženske Luksuzne Blagovne Znamke Znanih Eleganten Design Natisnjena Ohlapno Pletene Puloverje Topli Puloverji Vrhovi

2019 Jeseni, Pozimi Vzletno-Pristajalne Steze Pulover Ženske Luksuzne Blagovne Znamke Znanih Eleganten Design Natisnjena Ohlapno Pletene Puloverje Topli Puloverji Vrhovi

modname=ckeditor 2019 Modni Urbani Novo Izdajo Vašo Lepoto Discription Velikost: M / L / XL / XXL /3XL Fine izdelave. Informacije o velikosti Opozorilo: Prosimo, izberite velikost skrbno v skladu z meritvijo, kot je navedeno zgoraj.(

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki