GGMM D3 Baterije, ki je Osnova za Amazon Echo Pika 3. Gen Alexa Zvočnik Imetnik Gori Polnilec Za Echo Dot 3 Alexa Z 8 Ur Predvajanja

Dobavljivost: Na zalogi

€19.14

€61.73

-68 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opomba: Ne Vključi Zvočnik

Ta izdelek je baterija primeru za amazon echo pika 3. generacije.

Nastavite Pika 3. gen za Mobilnost

Sprostitev Pika iz vtičnice, z uporabo naše pika pribor!Z uporabo najmanjših prenosnih baterij znanja na trgu, ste končno lahko odklopite vaš Piko in se premakniti nikamor.

Razširjene Zmogljivosti Baterije

5200mAh zmogljivost baterije, popolnoma napolnite akumulatorsko napajanje banke v samo 3,5 ure.Uživajte smart zvočnik za do 8 ur na 50% obsega po naše baterije osnova je popolnoma napolnjena.

Zaščitite Vaš Pika Varno

Vgrajeno smart polnjenje čip omogoča naše baterije base biti priključen na daljše obdobje brez poškodovanja baterije in vaš dot 3.

Jasno, Stanje Baterije

Preverite, kapaciteta baterije lahko s lučka.

Kompakten in Prenosen

Z vgrajena polnilna baterija, naše prenosne baterije, ki je osnova za Piko 3. Gen lahko sprosti iz električne vtičnice.Lahki design vam omogoča, da uporabite našo polnilec za baterije v kuhinji, kopalnica in dnevna soba itd.in tudi vam omogoča, da vzamete ven na balkon, verando in na dvorišču za poslušanje glasbe.Tudi takrat si lahko rast v vaši pisarni.

Ohranijo Izvirno Kakovost Zvoka

Za razliko od drugih baterije baz na trgu, domiselnega oblikovanja našega znanja ne le zagotavlja, da ne bo prišlo do blokade ali motnje v kakovosti zvoka, ampak tudi ohranja 360° čist zvok, kot to samo povečuje skupno višino 1 cm (2,5 cm).

Enostaven Za Uporabo

Plug and Play, enostaven za namestitev je preprosta operacija--- Embed pametni dom zvočnik v vrhu naše moči postajo, pritisnite in držite gumb za vklop, naši moči banke za 2 sekundi in you' re dobro iti.

Podrobnosti Izdelka

Konzolni Silicij Ploščica: Ni treba skrbeti za praskanje vaša Pika 3..

Barva: Črna/Bela

Obleka za vse barve: (črni in beli barvi so vsestranski barve, ki jih bo ustrezala za katero koli želite.) Oglje, Heather Siva, Slive, Peščenjak, Mavrica, Peščenjak, Modra.

Package Podrobnosti

GGMM Prenosni D3 baterije znanja *1 uporabniški priročnik *1 Opomba: Če želite shraniti virov, ne bomo vam ponuja dodatni napajalnik za D3, lahko uporabite originalno tok, ki prihaja s Piko za polnjenje D3 baterije znanja neposredno.

style2 Polnilec Za echo dot 3 Polnjenje Dock Postajo
Postavka Vrsta Zvočnik Pribor Kompleti
Slog Stojalo Za alexa amazon
Številka Modela D3
Funkcija Podpora baterija za piko 3. gen
Izdelani za Nastavek Za Amazon Echo Pika 3. Gen
Feature3 Kuhinja Spalnica Kopalnica Pisarna Vtičnico Za alexa echo pika 3. gen
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Feature1 Stojalo Za alexa echo pika 3. generacije
Blagovna Znamka ggmm
Feature2 Moč Banke Za amazon echo pika 3. generacije polnjenje dock postajo
Baterija 5200mAh zmogljivost baterije
style1 Ionskih Baterij za polnjenje Primeru Za echo dot 3
Material Plastični

Napiši mnenje

GGMM D3 Baterije, ki je Osnova za Amazon Echo Pika 3. Gen Alexa Zvočnik Imetnik Gori Polnilec Za Echo Dot 3 Alexa Z 8 Ur Predvajanja

GGMM D3 Baterije, ki je Osnova za Amazon Echo Pika 3. Gen Alexa Zvočnik Imetnik Gori Polnilec Za Echo Dot 3 Alexa Z 8 Ur Predvajanja

Opomba: Ne Vključi Zvočnik Ta izdelek je baterija primeru za amazon echo pika 3. generacije. Nastavite Pika 3. gen za Mobilnost Sprostitev Pika iz vtičnice, z uporabo naše pika pribor!Z uporabo najmanjših prenosnih baterij znanja na trgu, ste končno lahko

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki