Odstranite Blackhead Vakuum Obraza Mozoljem Orodje Akne Čistilo Nosu Črno Glavo Sesalna Obraza Lifting Kože Zaostrovanje Lepota, Pomlajevanje

Dobavljivost: Na zalogi

€4.07

€7.98

-48 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Odstranite Blackhead Vakuum Obraza Mozoljem Orodje Akne Čistilo Nosu Črno Glavo Sesalna Obraza Lifting Kože Zaostrovanje Lepota, Pomlajevanje

Funkcije: Ta prenosni microdermabrasion lepoto stroj je opremljen z 4 zamenljivi nasveti, s 4 različne funkcije.To je prvi lepoto stroj, ki integrira z lušči, obraz zategovanja, por, čiščenje, blackhead in ance vleče navzgor, gubam odstranitev na trgu.Sesalna večji od tradicionalnih comedo sesalna sonda Pet ravni, ki je primerna za različne kože Različnih sesalne glave, drugačno funkcijo za ponovno Polnjenje z USB kablom, enostavno in priročno Funkcijo: 1. Diamant se lušči: Za piling nasvet zagotavlja neinvazivno zdravljenje za masiranje zgornji sloj kože, da odstranite odmrle celice.Naredi kožo bolj gladko, z bolj prefinjenim teksturo in trdnejše s spodbujanjem vašega narave obnavljanje celic. 2. Lifting obraza: vakuumska dvigala sistem ustvarja nežno spodbujanje masažo ukrepe, spodbuja microcirculation, naredi trdno kožo in tesen obraz. 3. Globoko čiščenje por: Edinstvena majhne okrogle luknje design, lahko sesati akne, blackhead, ali umazanija se znotraj pore globoko čiščenje por in preprečuje akne. 4. Gubam odstranitev Edinstveno majhne eliptične luknjo design, ustvarja nežno masažo in spodbujanje kotu oči, nos, usta, globoko vpliva na globoko kože, odstranjevanje gub in preprečevanje globoke gube. 1 x Lepotno Pralni 1 x Diamond Head 1 x Big Hole Glave, 1 x Luknjico glave, 1 x Ovalne Luknje Glave, 1 x USB Kabel 1 x Uporabniški Priročnik, Kako uporabljati napravo: Korak 1: morate uporabiti obraza parnik ali vročo brisačo za 10minutes za toplo vaš obraz in odprla vaše obrazne pore.Korak 2: Ko uporabljate to napravo,prosimo, da ne ostanejo na enem mestu overe 3s。 Ne pozabite, da premaknete pralni približno v smeri, ki je na poti(ne premikajte naprej in nazaj)

Korak 3: Prosimo, uporabite hladno brisačo ali hladno masko, da zaprete vašega obraza pore in po tem uporablja obraz vlažilci.

Dobavni Rok:

ePacket V ZDA: 7-15 dni

Kitajska Post Air Mail/Singapur Post: Okoli 25 Delovni Dan

Dostava čas bo Rusija 30-50days ali več zaradi strogih lokalni carinski pregled.

Dostava čas za Brazilijo bo 50-100days ali več zaradi strogih lokalni carinski pregled.

Če se odločite, DHL, Fedex, EMS, UPS dostava bo hitrejša, običajno 7-15 delovnih dni.

Nalogi bodo obdelani v roku 48 ur.Boste obveščeni on-line, ko je dobavljeni in sledenje podatkov običajno bo posodobljeno v roku 72 ur.

Prosimo, bodite prijazni obveščeni, da se barve element, prejmete lahko razlikuje od slike na element strani.Vljudno prosim pomagajte razumeti, da slike so samo za referenco in se moramo, da je barva dejanskega izdelka kot standard.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomemben.

Če ste zadovoljni z vaše naročilo, vljudno prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, in priporočamo, nas do drugih strank.

Zahtevamo, da se obrnete na nas glede katerega koli vprašanja o vašem naročilu namesto da bi bile nevtralne ali negativne povratne informacije, ali odpiranje sporu, ki ne bo uporabno za reševanje problemov.

Q: Kako lahko plačam za moje naročilo?

O: trenutno sprejemamo plačila preko Kreditne Kartice, Visa Kartico in Master Card.

Q: Kako naj vem, če moj, da je zdaj?

A: Ni številko za sledenje za vsako naročilo, ko bo odpremljeno.Vas lahko spremljajo na proces dostava s številko za sledenje vašega naročila na ustrezni spletni strani.

V: ali Je mogoče za mene, da ne razsutem stanju nakup v vaši trgovini?

A: Da.Če bi radi, da ne nakup v razsutem stanju, jih lahko dobite pri nas, da bi razpravljali o veleprodajnih cen.Poskrbeli bomo za vas najboljši ceni.

Če imate kakršna koli druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.vedno bomo vam najboljšo storitev in izdelkov.

Blagovna Znamka BLUEFRAG
Obraz Mozoljem Orodje vakuumski akne čistilec
Velikost Blackhead Remover
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Vrsta Blackhead Odstranjevalec
Številka Modela BLBR1281
kraj izvora Blackhead Odstranjevalec
odstranite blackhead vakuumske vakuum obraza
Proizvodni proces, Stroj, Ki
Material Kovine

Napiši mnenje

Odstranite Blackhead Vakuum Obraza Mozoljem Orodje Akne Čistilo Nosu Črno Glavo Sesalna Obraza Lifting Kože Zaostrovanje Lepota, Pomlajevanje

Odstranite Blackhead Vakuum Obraza Mozoljem Orodje Akne Čistilo Nosu Črno Glavo Sesalna Obraza Lifting Kože Zaostrovanje Lepota, Pomlajevanje

Odstranite Blackhead Vakuum Obraza Mozoljem Orodje Akne Čistilo Nosu Črno Glavo Sesalna Obraza Lifting Kože Zaostrovanje Lepota, Pomlajevanje Funkcije: Ta prenosni microdermabrasion lepoto stroj je opremljen z 4 zamenljivi nasveti, s 4 različne funkcije.To je prvi lepoto

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki