10.4" tesla slog navpično zaslon Okta core Android 10 Avtomobilski stereo sistem GPS navigacija za Opel Astra Vauxhall Astra 2010-

Dobavljivost: Na zalogi

€172.46

€229.95

-25 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Avto uporabe:

primerni za obdobje 2010-2015 za Opel Astra

primerni za obdobje 2010-2015 Vauxhall Astra

Opis Izdelka

Opis funkcij: Enostaven operacijski avto Android 10 OS vmesnik, Digitalni plošči 768*1024 ločljivosti HD, DVB-T, ATSC, ISDB-T digitalni TV-Sprejemnik (opcijsko), AM/FM radio, 30 prednastavljenih postaj spomina za Podporo Ogledalo povezavo s funkcijo android telefon Vgrajen GPS, združljivo z 2D/3D zemljevid Zemljevid podpirajo: Zemljevid podpirajo: Route66, Sygic, Igo, Navigon, Papago itd.Android OSD Jezik: angleški,nemški,španska,francoski,italijanski,madžarski,portugalski,turški,ruski,hebrejščina,arabščina ...40+ jezike, Podporo 4G: 4G ključ izključeni Vgrajen wifi dostop do na tisoče aplikacij, iger na android marketplace Podporo OBD II Avto Diagnostiko Optičnega 1080P HD Video zaslon HD Avto DVR (opcija) zaslon na Dotik za nadzor Dveh USB Režo na zadnji(Max 32 gb) Vgrajen Bluetooth za roko brezplačna telefonska klica, podpora imenika in A2DP Prvotnih Tovarniških Plošči Design, Št vrzel po namestitvi Original Volan Nadzor Združljivost Original žice pas in plug združljivosti ne potrebujete kakršno koli zmanjšanje žice Original Gumb light Color design ESP) in mehanski anti-shock zaščita 4*45W moč Nastavljiva svetlost slike/color/kontrast 2 AV/AUX vhod in 2 AV/AUX izhod Samodejno nazaj pogled funkcijo za pogled od zadaj kamero

Posebno Obvestilo:

2. dodatni pribor cena:

MPEG-4 DVB-T Digitalni TV-sprejemnik Za Europeadd in Bližnjem Vzhodu dodaj $80,

ATSC-MH Digitalni TV-sprejemnik za ZDA, Kanado in Mehiko dodaj $80

ISDB-T Digitalni TV-sprejemnik za Južni Ameriki dodaj $55

DVB-T2 Digitalni TV recevier dodaj 90 USD

Žično pogled od Zadaj kamero dodaj $25

Brezžični pogled od zadaj kamero dodaj $30

Zunanje DAB+ recevier dodaj 40 USD

DVR camer a dodate $30

OBD II Avto Diagnostiko Optičnega dodaj 15USD

Pišite Nam pišite nam v sporočilo v angleščini.

Naš delovni čas:

Kitajska čas(GMT+8): od ponedeljka do petka od 8:30 am 6:00 pm.

Vaš e-poštni bomo odgovorili v roku 24 ur v naši delovni čas in v roku 48 ur v naše počitnice.Pogoji Prodaje Plačila:

1. Sprejemamo Alipay,Banka Tranfer,Zahodne Unije,moneyGram in druga plačila.če potrebujete nadaljnje podrobnosti,prosimo, da se obrnete na nas,hvala!

Dostava: 1. Mi ladje po vsem svetu, ki jih UPS, DHL, FedEx, EMS, USPS(ZDA le) in druge hitre kurirske službe s sledilno številko .

2. Izdelki bodo poslani v 2-5 delovnih dneh po tem, ko je jasno, plačila prejeta in tranzitni čas bo o 2-4 delovnih dneh.

3. Običajno FedEx,UPS in DHL traja 5-7 dni , EMS traja 7-15 dni in USPS(ZDA samo) traja 7-10 dni za dostavo.Če obstaja kakršen koli zamudo,se lahko zaradi slabega vremena ali po meri pregled.Če ne prejmete izdelek v roku 30 DNI, se obrnite na nas.

4. Bomo izbrati najbolj ekonomičen način od zgoraj.Prosimo, upoštevajte, da se mi ladja v Rusiji prek EMS samo in ladje v Južni Ameriki prek EMS večinoma .Za nekatere države(Rusija,Brazilija,itd), da traja dolgo časa za carinjenje.Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za morebitne carinske zamudo.

5. za brezplačno dostavo, moramo imeti pravico, ki ladijski promet, kurirska uporabljamo,če je vaš naslov je oddaljena območja, je treba dodati 35 USD dodatka za daljinsko pristojbina.če ne želite, da se plačilo, vam bomo izbrati druge dostava kurirja, da ladja v vas.

6. Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.Sprejmemo samo preverjene in potrjene naslov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen in rezultata.Če želite spremeniti vaš naslov, vas prosimo, spremeniti to v prvi preden boste plačali.

7. NE odgovarjamo za MOREBITNE uvozne dajatve, po meri, plačilo ali carinski zamudo.Če parcela je vrnitev nazaj k nam zaradi kupec?s zavrnitev izplačila nad pristojbine, mi NE bi bilo poslati paket, dokler kupec skupaj pristojbin in plačati VSE za vrnitev in ponovno pošlji stroškov.Kupec ne more preklicati naročilo ali zahtevo za vračilo na podlagi zgoraj navedenega razloga.

8. Bomo poskušali naše najboljše, da bi našim kupcem, da za Zmanjšanje tveganja za plačevanje davkov.Kot naše izkušnje, 90% je mogoče doseči, da kupec ne plačuje nobenih davkov, na primer z navedbo predmeta kot vzorec ali darilo, vendar boste še vedno našli ceno, ki je nižja od standardne tudi so se odločili, za plačilo carinske.

Garancija

1. Mi bo zagotovila Eno-Letno Garancijo .Če vse komponente ne v garancijskem roku, bomo zamenjali okvarjene komponente.Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v pregled pred garancijo zamenjava bo na voljo.Kupec je odgovoren za vse stroške pošiljanja z garancijo vprašanje.

2. Bodite prepričani, da bi garancijsko kartico za garancije namene.

3. Naše predmeti so strogo testirani in zapakirani pred dostava.

4. VSAK naprav deli in oprema za notranjost/zunanjost vašega vozila se priporoča, da se opravi vse vaše lokalne Kvalificirano avto deli strokovnjaki/posameznikov SAMO !

Vrnitev

1. Nudimo vam brez vprašanj vprašaj politiko vračanja.V prvih 7 dni, če iz kakršnegakoli razloga želite, da se vrnete izdelek, se obrnite na nas in vam bomo polno nadomestilo.Samo neuporabljeni, nepoškodovani in v originalni pogoj element je lahko usposobljen za vrnitev.Kupec je odgovoren za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

2. Če vprašate za nadomestila v času veljavnega obdobja, vam bomo ponudili vračilo brez fevd.Ladijski promet in manipulativni stroški, zavarovanje, se ne vrača v nobenem primeru.Smo edina odgovorna za enkrat ponovno pošiljanje stroške za zamenjavo zaradi slabega.

O nas so Poklicni Trgovec za Avto Elektronske Izdelke s 4 let izkušenj na Kitajskem, in smo tudi to, trgovina na drobno .Podpiramo visoko kakovostne proizvode z razumno ceno.Želeli smo narediti vesel poslovnih skupaj in so lahko dolgoročni Partnerji.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti Pozitivne Povratne informacije in PET ZVEZDIC si prizadevajo za 100% zadovoljstvo! -Prosimo, da nas kontaktirate, da resovle vsa vprašanja pred odhodom, negativen ali nevtralen feedbacks ali nizko DSR(4 ali spodaj), težave, lahko vedno je treba rešiti skozi njihova že pregovorna sproščenost način.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Out Power 4*50 W
Element Teža 5kg
Din Eno Din
Digital Media Format mp4
Velikost Zaslona 10.4"
Posebne Funkcije Podpora Volan Nadzor
RAM 4G
Blagovna Znamka jiawale
ROM 32 G
Max Zunanji Pomnilnik 64 G
Vrsta Materiala Plastični In Kovinski
Certificiranje FCC
Vmesnik USB
OSD Jezik Španski
Ločljivost 1024*600
Napetost 12V
TF/Micro SD Slot, 0
Operacijski Sistem Android 10.0 OS
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

10.4

10.4" tesla slog navpično zaslon Okta core Android 10 Avtomobilski stereo sistem GPS navigacija za Opel Astra Vauxhall Astra 2010-

Avto uporabe: primerni za obdobje 2010-2015 za Opel Astra primerni za obdobje 2010-2015 Vauxhall Astra Opis Izdelka Opis funkcij: Enostaven operacijski avto Android 10 OS vmesnik, Digitalni plošči 768*1024 ločljivosti HD, DVB-T, ATSC, ISDB-T digitalni

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki