Novo Vrhunskih golf klubov golf gume prijemala 7 barve za izberite 10pcs/veliko Debelo velik količinski popust

Dobavljivost: Na zalogi

€21.26

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

O Plačilu:

1,Smo lahko sprejmete Western Union in Denarja, da Bi, najboljši način je neposredno online plačila, lahko izberete sami.Če želite drugih plačilnih pogojih vas prosimo, da nam vedeti, preden boste vrstnem redu.

2,Celotno plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po placingyour vrstnem redu, v nasprotnem primeru bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3 poskrbite,da boste opravili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov, poštno številko in telefonsko številko pri polnjenju v vas kupca informacije.

O Ladijski:

1,vam Bomo poslali blaga, takoj ko je mogoče, po polno plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2,Ko je vaša parcela prihodu, vas prosimo, preverite, če je pošiljka v dobrem stanju, preden se prijavite v njem.Če parcela je bilo uničeno ali ukradeno, prosimo, zavrne in se obrnite na nas.Drugače, vse izgube in odgovornosti krije svoje!!

O Garancijo :

1,Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu, se obrnite na nas s v 24 urah od prejema naročila.

2,ladijski promet, in Se mu zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in ladijski promet.

3,Vse se vrnete elemente, morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

4,Za vse elemente, prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.

Prosim, pustite nas pet zvezdic povratne informacije

Če niste zadovoljni s tem nakupom, prosim stik z nami v 24 urah, Mi bo ostal z vami, da reši problem, hvala in lep pozdrav!

Material Gume
Blagovna Znamka GeoLeap
Oprijem Velikost STANDARD
Številka Modela 191

Napiši mnenje

Novo Vrhunskih golf klubov golf gume prijemala 7 barve za izberite 10pcs/veliko Debelo velik količinski popust

Novo Vrhunskih golf klubov golf gume prijemala 7 barve za izberite 10pcs/veliko Debelo velik količinski popust

O Plačilu: 1,Smo lahko sprejmete Western Union in Denarja, da Bi, najboljši način je neposredno online plačila, lahko izberete sami.Če želite drugih plačilnih pogojih vas prosimo, da nam vedeti, preden boste vrstnem redu. 2,Celotno plačilo mora biti izvršeno

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki