GPS Tracker Starejši Otroci Pametno Gledati Tracker Varnost Anti-izgubil Lokator, Wifi, GPS LBS Sledenje SOS Klic v Sili In Alarm

Dobavljivost: Na zalogi

€35.15

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Deset tisoč sto dvajset sedem

GPS Tracker Starejši Otroci Pametno Gledati Tracker Varnost Anti-izgubil Lokator, Wifi, GPS LBS Sledenje SOS Klic v Sili In Alarm

Značilnosti:

1. Dvojni način komunikacije

2. GPS+LBS(GSM)+) +WiFi lokacije

3. SOS klic v sili in alarm

4. Varnostna ograja, ko iz varnostna ograja bo alarm

5. Sledenje v realnem času, ki jih je Google zemljevidu

6. Daljinski Telefonski zaslon, Anti-drop off opozorilo

7. Dve poti talkback(wechat), pošlji SMS

8. nizka poraba alram

9. Prost APP in sledenje spletnemu mestu

10. Super Nizko sevanje

11. velika zmogljivost anti-eksplozije baterije

12. Hrana razred TPU band

13. Življenje nepremočljiva

14.Multi-language podprte

15.Podprte tako za android in IOS sistema

Specifikacija:

GPS tracker za otroke in stare ljudi

Zaslon vrsta:1.22 palčni zaslon OLED

Položaj:GPS+£+WIFI

GSM:MT6261

GPS:MT3337

GPS številko vrat in občutljivost:20 (-159DB)

Čas polnjenja: približno 1 uro

Čas pogovora: približno 3 ure

Glasba Igra Čas: približno 6 ur

Čas pripravljenosti: približno 160 ur

watchband material: Višji udobno varstvo okolja silikona

eyeglass: Kaljenega organska stekla

Velikost izdelka: 35*60*13mm

Podpora Za Jezik:

Angleščina, Francoski, Španski, Portugalski, Korejski, Italijanski, Nemški, Indonezijski, Finska, Tajska, Turški, Ruski, Arabski, Švedski

Package vsebina:

1x GPS Watch

1x USB Kabel

1x Uporabniški Priročnik "

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU.Običajno smo vsi uporabo China post air mail z Reigister.Kupec je država carine ali potrditve,ki ga sami, Če carinski davkov ne plača se nato vrnite, mi lahko, ne da bi kateri koli povračilo.In Običajni čas dostave je 15-55 delovnih dni.Brazilija/Peru carinski kontroli normalno odlašanja,tako da se dobavni rok je običajno 30-120working dni.Prosimo, prepričajte se, preden bi.

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Ruski Da mora s Polno Ime .

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1.6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo with1-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.rotary-lent.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Postavka Velikost 35*60*13mm
Funkcija pametno gledati tracker
Out Power 5V
velikost izdelka 35*60*13mm
Vrsta Zaslona 1.22 palčni zaslon OLED
Položaj GPS+£+WIFI
Gps Modul Da,
Vrsta GPS GPS Tracker
gsm MT6261
Napetost 5V
Model D99+
Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up
Posebne Funkcije Daljinsko Upravljanje
GPS MT3337
Blagovna Znamka BARTUN
Ime Modela D99+
Velikost Zaslona Pod 2 Cm
Čas Pripravljenosti okoli 160 ur

Napiši mnenje

GPS Tracker Starejši Otroci Pametno Gledati Tracker Varnost Anti-izgubil Lokator, Wifi, GPS LBS Sledenje SOS Klic v Sili In Alarm

GPS Tracker Starejši Otroci Pametno Gledati Tracker Varnost Anti-izgubil Lokator, Wifi, GPS LBS Sledenje SOS Klic v Sili In Alarm

Deset tisoč sto dvajset sedem GPS Tracker Starejši Otroci Pametno Gledati Tracker Varnost Anti-izgubil Lokator, Wifi, GPS LBS Sledenje SOS Klic v Sili In Alarm Značilnosti: 1. Dvojni način komunikacije 2. GPS+LBS(GSM)+) +WiFi lokacije 3. SOS

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki