RetroPie SD 128GB Za Raspberry Pi 4 10000+ Igre 45+ Emulators Prednaložena Diy Posnemanje Postaja ES NES FC PS NEOGEO PSP PC

Dobavljivost: Na zalogi

€22.07

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Značilnosti:

1: NOVE Pi 4 128 GB micro Sd kartica, ki je PRIPRAVLJEN za svoje Pi 4!!!PSP, Dreamcast, Atomiswave & Naomi delovnih super!!!igrajo Marvel vs. Capcom 2 - original Sega Naomi Arkadna Različico!!!

2: BRAND NEW 128 GB micro SD Retropie kartico za svojo Pi 4. Končni meri zgrajen pi 4 retro iger kartico, na voljo zdaj.Ta seznam je samo za nekaj naložen micro sd kartico.Samo vstavite do VAŠE pi 4 in ste pripravljeni, da začnete predvajati tako, kot sem jo nastavite za vas!!!Več kot 10.000 igre že nameščen, vključno z igro umetnine.Igre so video snap predogled značilno, boxart, in kolesa (glava) art.Kartica nastavljena, da overclock, da 1.75 MHZ , namesto parka 1.5 vendar lahko preprosto želite spremeniti uro, hitrost desno na sistemu.Sem uporabil najnovejšo vrhovno nastavitev pi 4 kot osnovno sliko za to izgradnjo in nato preživel več kot 30 ur nastavitev je vse gor (opomba: vrhovno osnovno sliko je najboljši na voljo kot 11/4/19, vendar še vedno beta gradijo kot Pi 4, novo).

3: Vse, kar je na kartici lahko dostopate iz vašega računalnika po omrežju, če želite, da se shrani igro rom, da vaš pc, ali za prenos/swap, itd..

4: Večino iger so video predogled, da igrajo preveč, kot ste pomaknite se navzdol po seznamu iger na vsakem sistemu.Super meni ozadja naložen, ki se lahko zlahka prešli up (veliko je prikazano v mojem pics).Imam custom boot up videi (naključno), ki igrajo, medtem ko zagonu sistema.Po meri začetek zasloni.Igre omogočajo shranjevanje igra na katero KOLI mesto v igri.Igre je mogoče opredeliti kot "priljubljene", tako da lahko zlahka najdete v najljubši mapo ali razvrščanje po sistemu.Super meri zbirke so že setup.Arcade Priljubljene zbirka je na stotine najboljših arkadnih iger (od tisočih na sistem), in sem setup vsak igra svojo igro-posebni meri okvirja (bezels izpolnite črne črte na strani z vsebino).Drugi ARKADNA Zbirke vključujejo: Atari Klasike; Banpresto; Capcom Play Sistem I, II & III; Jamo; Vzhoda Podatkov; Konami; Midway; Namco; Nintendo; Psikyo; Sega; ShMUps; SNK; Taito; Toaplan; Viskozne; Williams.

5: sem uvrstila tudi sistemov v lastni meri, da od strani do strani.Začenši z RetroPie Nastavitveni zaslon, na levi so po meri collectionsg.Na desni so glavni konzoli sistemov, razvrščene kot Nintendo skupaj, Sega skupaj; potem sledi ročno helds, in nato računalniških sistemov.Skupina je veliko bolje kot RetroPie privzeto po abecednem vrstnem redu uvrstitve na seznam.Opomba: V mojem dolgem seznamu spodaj sem seznam sistemov, v istem vrstnem redu, kot se pojavijo na zaslonu, z leve proti desni.

6. Multi ES teme, uporabite lahko zažene temo gangnam teči ali uporabite tistega, ki vam je všeč.Sem zaključila gangnam teči za vas.

7: Avdio izhod: imam nastavite 3.5 mm audio jack kot privzeti, lahko izberete 3,5 mm, hdmi, ali mešalnik, kot želite, v Možnosti Zvočnih nastavitev strani.

8: Za več funkcij, vas prosimo, da se obrnete.

Omejitev ODGOVORNOSTI:

1: pi 4 retropie vrhovno osnovno sliko je beta graditi (najboljši retropie pi-4 slike so na voljo kot 11/4/19) in zato nekatere težave so lahko prisotni, vendar sem našel nobenega vprašanja ni poleg zelo občasno zamrzne-up na meni igra streljanje sistem, ki reboot pravna sredstva.Splošno Dreamcast & PSP veliko dela, vendar nekatere igre naslovov ne sme posnemati tudi drugi.

2: PSP emulator je drugačen, odprete emulator meni s pritiskom na tipko ESC na Tipkovnici ali zemljevid, ki je funkcija za Vročo Tipko, Nato pa v meniju navigacija, lahko izberete izhod, da se vrnete ES meni.Tudi tukaj, kjer si zemljevid vaš krmilnik za ta emulator.

3: kartice SD je treba podpreti pred prvo uporabo, če je vse narobe operacije ali nekako se je zgodilo, da želite izbrisati sistemske datoteke.lahko obnovi vse, kar je.drugače mi ne bo odgovoren za poprodajne storitve.

4: To kartico SD lahko uporabljate samo na Raspberry pi 4. ne za druge raspberry pi modelov.

5: bom še posodabljanje sistemov, teme, igre, nastavitve, vse do večjih sprememb je običajno stanje.

6: RetroPie programsko opremo in igre rom-i so BREZPLAČNI (prenos na voljo na internetu) in so vključeni na voljo brezplačno.Programska oprema je odprtokodna.Plačujete za deli in časa, da bi zbral in program/kode programske opreme.Vsi sistemi so pred odpremo testiran.Uživajte!

Vrsta Ročno Orodje Deli
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

RetroPie SD 128GB Za Raspberry Pi 4 10000+ Igre 45+ Emulators Prednaložena Diy Posnemanje Postaja ES NES FC PS NEOGEO PSP PC

RetroPie SD 128GB Za Raspberry Pi 4 10000+ Igre 45+ Emulators Prednaložena Diy Posnemanje Postaja ES NES FC PS NEOGEO PSP PC

Značilnosti: 1: NOVE Pi 4 128 GB micro Sd kartica, ki je PRIPRAVLJEN za svoje Pi 4!!!PSP, Dreamcast, Atomiswave & Naomi delovnih super!!!igrajo Marvel vs. Capcom 2 - original Sega Naomi Arkadna Različico!!! 2: BRAND NEW 128 GB micro SD Retropie kartico za svojo Pi

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki