Udobno Loafers Priložnostne Čevlji Ženske Espadrile Zdrsne na medicinska Sestra Platno Čevlji Močen Rocker Čevlji Ženske mocasines de mujer 2020

Dobavljivost: Na zalogi

€16.49

€24.61

-32 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za obisk naše trgovine.Ker so čevlji, ki ste jih gledaš, so narejene na Kitajskem , velikost čevljev, ki se lahko razlikujejo od velikosti, ki ste jo vajeni .Prosimo, skrbno izberite velikost vaših čevljev, glede na našo Velikost Grafikona .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.To je moja čast, da ste še vedno najti nekaj razburljivo v naši trgovini.

( Ženske "NAS Velikosti so Različne od Moških," NAS Velikosti, prosimo izberite velikost glede na vaša stopala dolžina)

Ženske Čevlje Velikost Grafikona

Obvestilo:

Prosimo, izberite velikost glede na svoje noge, dolžina, ne čevlji dolžina ali vložek dolžina , Velikost Grafikona lahko pomaga rešiti 90% velikost izbiro problem.

Če vaša stopala je debel in širok , lahko izberete ena velikost večja ;

Če vaša stopala je ozka in tanka , lahko izberete eno velikost manjši .

Če vam ni jasno, kako izbrati, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bolje bi bilo, da si zabeležite dolžina stopala v vrstnem redu .

Čevlji, ki smo ga poslali, so Kitajski velikosti Velikost oznaka čevljev, ki kažejo, Kitajski velikost, ki ni EUR ali NAS velikosti .

Opis izdelka:

Udobno Loafers Priložnostne Čevlji Ženske Espadrile Zdrsne na medicinska Sestra Platno Čevlji Močen Rocker Čevlji Ženske mocasines de mujer 2020

Paketi in Pošiljke,

O Povratne Informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Vljudno prosim ne hush, da nas pusti negativne povratne če niste zadovoljni s naročil, ampak pustite nam priložnost, da reši to za vas.Potrudili se bomo, da prepričajo.

O Sliko

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odboj svetlobe, ozadja itd.Vendar, če mislite, da predmeti, ki jih prejmete v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če vrnitev ni mogoča.

O Ladijski

Ko plačilo vašega naročila, vam Bomo poslali po pošti v roku 3 delovnih dni, razen Praznikov.O poštnine čas, boste morali preveriti vnaprej za informacije o dostavi na vašo državo.

O Vrnitvi

V primeru neustrezne izdelke ali narobe elemente, ki ste jih dobili, smo ponovno pošlje ali vračilo za vas.

Kupci morajo pregledati vse elemente po prejemu in da nas o tem obvestite v roku 2 delovnih dni, če kaj manjka ali je poškodovana.Ne bomo povračilo ladijski promet pristojbina na donose, ki niso pokvarjena.

V roku 14 dni po prejemu, se lahko vrnete nazaj element.Kupci, ki so odgovorni za ladijski promet odgovoren, da se vrnete elemente.

O Davčnih

Ste izpostavljeni uvoženo davkov, po meri pristojbine, ki morda uvedene z lokalno meri office.Ne moremo, da vas obvestim zapadlosti takse, kot je različna od države in postavke .

Prikaže Naslov

Napišite svoje polno ime in hišne številke v vaš naslov za dostavo, ko ste izbrali da, ker Rusiji uvedli novo pravilo zdaj, pošta ne bo odpreme pošiljke za vas, če vam ni napišite ime in priimek.Nazadnje mi ne prevzema odgovornosti.

Lep Pozdrav!

Blagovna Znamka XPAY
Podplat Materiala PU
espadrilles ženske podplat superge
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Zapiranje Tip Slip-On
Obloge Materiala Platno
Postavka Vrsta Stanovanja
Vložek Materiala EVA
Modni Element vezenje
Zgornji Material Platno
Barve Bež Barve Modra, Rdeča
Priložnosti Priložnostne
chaussure femme 2020 mocassin femme
loafers ženske zdrsne na čevlji za ženske
alpargatas de mujer zapatos mujer priložnostne
letni časi Pomlad poletje jesen zima
Vzorec Tipa Tiskanje
zdrs na ženske čevlje 2020
Številka Modela 2145 platneni cevlji ženske
Tip Stanovanja Loafers
Toe Obliko Krog Toe
Sezona Pomlad/Jesen
Ime Oddelka Za odrasle
mocasines de mujer zapatos mujer 2020
plus velikost čevlji za ženske zapatos mujer priložnostne

Napiši mnenje

Udobno Loafers Priložnostne Čevlji Ženske Espadrile Zdrsne na medicinska Sestra Platno Čevlji Močen Rocker Čevlji Ženske mocasines de mujer 2020

Udobno Loafers Priložnostne Čevlji Ženske Espadrile Zdrsne na medicinska Sestra Platno Čevlji Močen Rocker Čevlji Ženske mocasines de mujer 2020

Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za obisk naše trgovine.Ker so čevlji, ki ste jih gledaš, so narejene na Kitajskem , velikost čevljev, ki se lahko razlikujejo od velikosti, ki ste jo vajeni .Prosimo, skrbno izberite velikost vaših čevljev, glede na našo Velikost Grafikona

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki