Asiakiss krema za roke z sluzi ekstrakta polž polž krema za roke 100 ml

Dobavljivost: Na zalogi

€3.11

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Asiakiss je razvil krema za roke z polž sluz izvleček, ki odpravlja starostne spremembe, dehidrirano kožo, celice in odstrani toksine in strupe.Sestave izdelka vsebuje naslednje naravne sestavine:

-Polž sluzi;

-Čebelji vosek;

-Centella Azijskih;

-Sečnina;

-Huttunia ekstrakta.

Sluzi polžev moisturizes in pomlajuje.Čebelji vosek vsebuje vitamin A, ki je močan antioksidant.Rastline Centella Azijskih mehča suho kožo na rokah, poravna ton in spodbuja hitro okrevanje celic.Sečnina (urea, preprečuje izhlapevanje potrebne vlage, in huttunia citat je противовоспалительное in protibakterijsko.

Krema je na voljo v kompaktni cev, glasnost, ki je 100 ml.Izdelek je primeren za vse tipe kože.Za dodatno hidracijo, uporabite kremo z kolagena in losjon za telo z arganovim oljem iz blagovne znamke asiakiss.

Volumen: 100 ml Način uporabe:

Nanesite potrebno količino kreme na kožo in enakomerno distribucijo.Za boljši učinek, počakajte 5-10 minut po aplikaciji, tako da je krema prilagaja kože.

Funkcija Anti-Aging
Uporaba Strani
Postavka Vrsta Smetana
Blagovna Znamka AsiaKiss
NETO WT 100
Država/Regija Proizvodnji Koreja
Poreklo KR(Izvora)
Številka Modela АК552

Napiši mnenje

Asiakiss krema za roke z sluzi ekstrakta polž polž krema za roke 100 ml

Asiakiss krema za roke z sluzi ekstrakta polž polž krema za roke 100 ml

Asiakiss je razvil krema za roke z polž sluz izvleček, ki odpravlja starostne spremembe, dehidrirano kožo, celice in odstrani toksine in strupe.Sestave izdelka vsebuje naslednje naravne sestavine: -Polž sluzi; -Čebelji vosek; -Centella Azijskih; -Sečnina; -Huttunia

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki