Skrivnost narave Jeju kaktus vlage bistvo glajenje bistvu z kaktus 50 ml

Dobavljivost: Na zalogi

€15.11

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Glajenje nežen bistvu za obraz skrivnost narave Jeju kaktus vlage bistvo.Izdelek daje suho in dolgočasno kože, mehkobo in sijaj, odlično neguje to, obnovi hidrolipidnega ravnovesje kože in gladi drobne gubice.Izdelek, ki bo pomagal obnoviti elastičnost kože in elastičnost, odpravo piling.Glede teksturo bistvo prodira v globoke plasti kože, takoj daje občutek svojo svežino in udobje.Izdelek je zasnovan posebej za suho, izsušeno kožo.

V bistvu najboljše naravne sestavine:

Kaktus ekstrakta opination-bo pomagal, da se vrnete elastičnost in da navlažena celo zelo suho in izsušeno kožo.

Rose izvleček-moisturizes, neguje in mehča kožo, zaradi česar je izjemno nežen, elastična in sveže.

Adenozin, ki je aktivna anti-aging sestavine, glajenje gub, neenakomeren kože, odpravo proces njene withering in utrujenost.

Aloe vera ekstrakt-moisturizes kože, je antiseptik in ранозаживляющее ukrepanje, odpravlja peeling, se bori z mozolji, eles in drugih kožnih nepravilnosti.

Sodium hyaluronate-uravnava vodno bilanco kožo, preprečuje njeno sušenje.

Sestava ne vsebuje parabens, umetnih barvil, benzophenon, mineralna olja, živalske maščobe, триэтаноламина.Bistvo deluje najbolje z drugimi sredstvi serije.

Funkcija E932
Blagovna Znamka skrivnost narave

Napiši mnenje

Skrivnost narave Jeju kaktus vlage bistvo glajenje bistvu z kaktus 50 ml

Skrivnost narave Jeju kaktus vlage bistvo glajenje bistvu z kaktus 50 ml

Glajenje nežen bistvu za obraz skrivnost narave Jeju kaktus vlage bistvo.Izdelek daje suho in dolgočasno kože, mehkobo in sijaj, odlično neguje to, obnovi hidrolipidnega ravnovesje kože in gladi drobne gubice.Izdelek, ki bo pomagal obnoviti elastičnost kože in elastičnost, odpravo

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki