Meselo Velika Velikost Analni Seks Igrača Analni Čep Dildo Kroglice Spodbujanje Igrače Masturbator Butt Plug Seks Seks Odraslih Izdelek za Moške in Ženske

Dobavljivost: Na zalogi

€7.43

€9.91

-25 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

{infomodule}

INFORMACIJE:

Ime: Analni Seks Igrače

Tip: Analni Čep

Material: Silikon

Funkcija: Bedak znanja, Nepremočljiva,Mehko

Velikost: Kot prikazano sliko

1. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

3. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

4. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v prvi embalažo, in mora priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Bomo povračilo celotno vas, da ob prejemu element, ki je v svoji prvi stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v prvi embalažo, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne fefund ali zamenjajte element z veljavnosti garancije.

1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije, 5-Zvezd če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala.

2.Ne pusti negativne povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

Spolnost No
Material Silikonski
Postavka Vrsta Vibratorji
Število SKU562879
Poreklo CN(Izvora)
Velikost As picture show
Blagovna Znamka Meselo
Vrsta analni čep igrače
Blago Certifikat Kakovosti ce
Številka Modela analni seks igrače
Nespodobno Sliko No

Napiši mnenje

Meselo Velika Velikost Analni Seks Igrača Analni Čep Dildo Kroglice Spodbujanje Igrače Masturbator Butt Plug Seks Seks Odraslih Izdelek za Moške in Ženske

Meselo Velika Velikost Analni Seks Igrača Analni Čep Dildo Kroglice Spodbujanje Igrače Masturbator Butt Plug Seks Seks Odraslih Izdelek za Moške in Ženske

{infomodule} INFORMACIJE: Ime: Analni Seks Igrače Tip: Analni Čep Material: Silikon Funkcija: Bedak znanja, Nepremočljiva,Mehko Velikost: Kot prikazano sliko 1. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 2.

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki