Nepremočljiva Prostem Dežnik Klobuk Poletje UV Zaščito Sonce Skp Ribolov Prikrivanje Klobuki Za Kampiranje, Pohodništvo Potovanja Kape

Dobavljivost: Na zalogi

€3.77

€5.46

-30 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

>>>>Element Podrobnosti Nepremočljiva Prostem Dežnik Klobuk Poletje UV Zaščito Sonce Skp Ribolov Prikrivanje Klobuki Za Kampiranje, Pohodništvo Potovanja Kape

Bullet Točk: 1、Unisex nedelja klobuk, udobno, ena velikost ustreza večini odraslih glavo velikosti.

2、široko robna varuje glavo pred UV žarki in uporablja UV-odporne tkanine za zaščito pred soncem, da bi bilo težko za sončno svetlobo, da prodrejo v tkanine.

3、Ta gorniški klobuk je opremljen z nastavljivo veter linije.Nastavljiv brado vrvico lahko drži klobuk v mestu, ko je vetrovno.To je zelo praktična in klasična dekoracija.

4、Gube, ko ni v uporabi, medtem ko ohranja svojo obliko, se lahko enostavno bilo v torbo, lahko celo jo dal v svoj žep, in da lahko prihranite veliko prostora, ko greš ven.

5、Na obraz in vrat zagotavlja močno zaščito, to je idealen za plaže, parki, kampiranje, pohodništvo, dan tekme dejavnosti, potovanja, sadjarstva ali katero koli zunanjo šport in dejavnosti.

Opis:

1. Unisex nedelja klobuk, udobno, ena velikost ustreza večini odraslih glavo velikosti.

2. Širok robna varuje glavo pred UV žarki in uporablja UV-odporne tkanine za zaščito pred soncem, da bi bilo težko za sončno svetlobo, da prodrejo v tkanine.

3. Ta gorniški klobuk je opremljen z nastavljivo veter linije.Nastavljiv brado vrvico lahko drži klobuk v mestu, ko je vetrovno.To je zelo praktična in klasična dekoracija.

4. Kratnih, ko ni v uporabi, medtem ko ohranja svojo obliko, se lahko enostavno bilo v torbo, lahko celo jo dal v svoj žep, in da lahko prihranite veliko prostora, ko greš ven.

5. Obraz in vrat zagotavlja močno zaščito, to je idealen za plaže, parki, kampiranje, pohodništvo, dan tekme dejavnosti, potovanja, sadjarstva ali katero koli zunanjo šport in dejavnosti.

Parameter:

Ime: Planinsko skp

Material: poliester vlaken

Velikost: Skp okoli 55-60 cm

Velikost: Cca.40*9.5*9 cm

Barva: svetlo zelena, temno zelena

Značilnosti: zložljive, dežnik, dihanje, udobno, hitro sušenje.

Področje uporabe: primerna za kolesarjenje, plezanje, ribolov, plezanje, turizem, lov.

Seznam:

Sonce Boonie Klobuk *1

Funkcija Dežnik
Spol MOŠKI
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela nedelja klobuk
Material Poliester

Napiši mnenje

Nepremočljiva Prostem Dežnik Klobuk Poletje UV Zaščito Sonce Skp Ribolov Prikrivanje Klobuki Za Kampiranje, Pohodništvo Potovanja Kape

Nepremočljiva Prostem Dežnik Klobuk Poletje UV Zaščito Sonce Skp Ribolov Prikrivanje Klobuki Za Kampiranje, Pohodništvo Potovanja Kape

>>>>Element Podrobnosti Nepremočljiva Prostem Dežnik Klobuk Poletje UV Zaščito Sonce Skp Ribolov Prikrivanje Klobuki Za Kampiranje, Pohodništvo Potovanja Kape Bullet Točk: 1、Unisex nedelja klobuk, udobno, ena velikost ustreza večini odraslih glavo velikosti. 2、široko

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki