Čutiti Božično Drevo 3.2 ft DIY Steni Visi Xmas Tree z 32 kos Okraski 50 Niz Led Luči, Božični Okraski za Dom

Dobavljivost: Na zalogi

€4.36

€7.27

-40 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Bullet Točk:

1、DIY Čutiti Božično Drevo: Nadgrajeno multi-layer 3D DIY čutiti Božično drevo + 32 različnimi okraski; odlikovanja vključujejo snežinke, Santa Claus, severnih jelenov, Božične nogavice, snežaka, sladkarije in zvonovi.

2、Premium Material: Zanimivo, Božična drevesa in lepimi okraski so izdelani iz visoko kakovostnih čutil, in je okolju prijazen; primeren za otroke, da igrajo.

3、Odlično Darilo: Ta dogodek je kot nalašč za roko oči usklajevanja, finih motoričnih spretnosti in barve priznanje, in Božično drevo set je odlično Božično darilo za otroke.

4、Dolgotrajno: Zložljiva embalaža za Božično drevo darilo za otroke.Lahko uporabite železa, da bi se izognili gube in bi drevo kot nalašč.Visoka kakovost felts so trajne in lahko še naprej uporabljate pa jih lahko za več let.

5、Široko Uporabo: lahko DIY to Božično drevo z vašega otroka in uživajte v zabavno na počitnice.

Funkcija:

1.Otroci Božično drevo: primeren za otroke nad 3 leti.Daje otrokom priložnost, da naredi sam svoje Xmas tree.Težnja za Božično darilo.Okrasitev domov za obešanje na steno, vrata, kamin in podobno.

2.Mini Božično drevo: velikost, kot nalašč za otroke, za DIY.Različni okraski za otroke izbira.Kar lep dojenček bolj ustvarjalni.Več kot dekoracijo doma, pa je tudi izobraževanje igrača za otroke barve priznanje in ustvarjalnost.

3.DIY Čutiti Božično Drevo Sklopov: iz mehke in udobne, lahke počutil.Enostaven za prevoz in DIY.Obstaja 33 različnih kosov samolepilne okraski, kot Santa Claus, snežaka, snežinka in zvonovi za čutil drevo.Kot nalašč za Božični okraski stranka.

4.Lepe Božično dekoracijo doma: posebna izvedba, 5 kosov mozaika felts bi pine tree privlačna.Umetno Božično drevo na steni.

5.Opombe: ker je drevo je zložen na paket, ne bo gubam na čudovit Božič drevo.Prosimo, ne skrbite, železa, bo drevo kot nalašč znova.

Specifikacije:

Ime: Čutiti Božično Drevo

Razširjena velikost: približno 98*70 cm/38.58*27.56 v

Teža: 255 g o

Seznam Vsebine:

Počutil DIY Božično drevo *1 set

Številka Modela JJ195295
Pakiranje No Darilo Polje
Vrsta Debelo No
Poreklo CN(Izvora)
Nastavite Vrsto No

Napiši mnenje

Čutiti Božično Drevo 3.2 ft DIY Steni Visi Xmas Tree z 32 kos Okraski 50 Niz Led Luči, Božični Okraski za Dom

Čutiti Božično Drevo 3.2 ft DIY Steni Visi Xmas Tree z 32 kos Okraski 50 Niz Led Luči, Božični Okraski za Dom

Bullet Točk: 1、DIY Čutiti Božično Drevo: Nadgrajeno multi-layer 3D DIY čutiti Božično drevo + 32 različnimi okraski; odlikovanja vključujejo snežinke, Santa Claus, severnih jelenov, Božične nogavice, snežaka, sladkarije in zvonovi. 2、Premium Material:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki