Mayos Ženske T-shirt Poletje Srčkan Risanka Slon Tiskanja Kratek Rokav O-Vratu Priložnostne TShirts Vrh Osnovne Tee

Dobavljivost: Na zalogi

€2.78

€6.17

-54 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Nasveti: Prosimo izberite velikost strogo glede na velikost tabele.Prosimo, ne izbirajo neposredno, glede na vaše navade.Lahko obstaja razlika 1-3cmE med velikost in ročno merjenje. 1. Zaradi vpliva svetlobe in prikaz, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike. 2. Zaradi različnih tiskanje materialov iz črnega materiala, lahko se razlikuje od drugih tkanin!

Najnovejše ženski modni T-shirt!Visoko kakovost in 100% čisto nov Glavna barva: kot je prikazano Nov modni Prosimo, upoštevajte,: Če je vaše telo debelušen, je priporočljivo, da izberete večjo velikost, hvala.Prosimo, da upoštevate dejanski višina in velikost table pred nakupom/ponudbe.Hvala vam, Paket vključuje: 1 T-shirt Po ročno merjenje, razlika je 2-3%.Prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno pred nakupom izdelka. 1 palec = 2.54 cm Prosimo, upoštevajte, da barva je lahko nekoliko drugačna zaradi vpliva svetlobe, in zaslon.Trgovina na debelo in neposredno ladijski promet, so dobrodošli.Za veleprodajne kupce, nudimo debelo, se cene in rok dobave je približno 3-7 dni Za stranke, ki ladja neposredno, bomo ladja izdelke neposredno, da vaše stranke, in mi ne bo dal vse informacije na embalaži.Kaj, če kupite varstvo zmanjka časa?Če vaš nakup varstvo zmanjka časa, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga razširiti vaš nakup času.To pomeni, da vaš denar ne bo vnesite naš račun.Bomo poskušali naše najboljše, da bi spremljali vaše paket, dokler ne boste prejeli.

Vrsta Tkanine Broadcloth
Poreklo CN(Izvora)
Rokav Slog Redni
Starost Starosti 18-35 Let
Postavka Vrsta vrhovi
Ovratnik O-Vratu
Dekoracijo NOBEN
Oblačila Dolžina Redni
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Vzorec Tipa Risanka
Slog Priložnostne
Sezona Pomlad/Jesen
Material Modal
Spol ŽENSKE
Vrhovi Tip Tees

Napiši mnenje

Mayos Ženske T-shirt Poletje Srčkan Risanka Slon Tiskanja Kratek Rokav O-Vratu Priložnostne TShirts Vrh Osnovne Tee

Mayos Ženske T-shirt Poletje Srčkan Risanka Slon Tiskanja Kratek Rokav O-Vratu Priložnostne TShirts Vrh Osnovne Tee

Nasveti: Prosimo izberite velikost strogo glede na velikost tabele.Prosimo, ne izbirajo neposredno, glede na vaše navade.Lahko obstaja razlika 1-3cmE med velikost in ročno merjenje. 1. Zaradi vpliva svetlobe in prikaz, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike. 2.

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki