AppDee Črna Umetno Usnje Avto Volan Kritje za Volkswagen VW Polo 2003-2006

Dobavljivost: Na zalogi

€12.89

€23.42

-44 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Prosimo, preverite in primerjajte vaš avto volan z volanom na sliki pred nakupom.(Naše volan prevleke po meri izdelka,če je kakšna razlika,to ne bo fit)!Opomba 1:Izdelek, Material:Umetno Usnje(Sintetično Usnje) 2: Če imate posebne zahteve za material,prosimo, bodite previdni, za nakup,hvala!Če želite kupiti Pravega Usnja, prosimo, kliknite na spodnjo povezavo, 3: Ta izdelek je krmiljenje pokrovček,ne se volan!

Paket vsebuje:

1x Volan kritje,

1x iglo,

1x nit,

1x dvostranski lepilni trak,

1x strgalo.

1 ne odstranite izvirno usnje. 2 Če je vaš avto ima shift vesla,prosimo, pripombo. 3 Ta pokrov je primeren modela avtomobila: Za Volkswagen VW Polo 2003-2006 , Samo za referenco.Nasveti: 1. Q: ali moram odstraniti izvirni usnje na volanu ?A: Ne, vam ni treba, če to naredite, volan pokrovček, se ne prilegajo volan prefectly. 2. Q: Ko boste odpremi parcelo po tem, ko sem kraj, v redu ?V: kako Bomo poskrbeli za pošiljko v roku enega tedna,ker prilagodite izdelek potrebuje nekaj časa. 3. Q: Kako naj vem, če je to kritje je primerna za moj volan ?A: Prosim, primerjajte svoje volan s fotografijo.Če niste prepričani, se obrnite na nas.Izjava o kakovosti

Ta izdelek je visoko kakovostnega usnja, do potankosti prek posebne tehnologije, dobro žilavost in vleče sila je velika, dolgo življenjsko dobo, občutek je tudi zelo dobra, je vaša najboljša izbira

O IZDELKIH:

1 Vsi naši izdelki so v naravi slike, vendar pa je dejansko lahko spremenite barvo prilagoditev,čim bolj skladna z dejansko sliko,vendar pa zaradi osvetlitve,prikaz barvno odstopanje,osebno razumevanje različnih barv,ki nastanejo v fizičnem lahko obstajajo tudi nekatere barvno fotografijo,vrsto problema, ne pripadajo problemom kakovosti,končni barve s po dejanski blago, ki prevlada.

2 Ko ste prejeli paket,odprl paket,morda rahel vonj,ki se je vonj usnja,lahko mesto v senci en dan,in potem bo v redu.

3 Med namestitvijo, line in usnje potegnite gnila, ne pripadajo kakovost izdelkov (vsak človek je moč ni isto, izdelek ima svoje nosijo sile)

O LADIJSKI

1 Ko je vaše naročilo zaključeno,bo ladja, da jo v roku 5 dni,ter zagotoviti številko za sledenje, da boste preko e-pošte ali sporočil.

2 Naš privzeti način dostave je Kitajska Post Air Mail,ki je brezplačna.Če izberete EMS,DHL,UPS,FEDEX,EPACKET ali drugih dostava načine,prav tako lahko zagotovi,vendar boste morali plačati stroške pomorskega prometa.

3 Bomo spremljali vaše parceli,in vas opozori, da prejmemo vaše parcele,če je vaša parcela nimajo evidenco več kot 15 dni,ali se vrne,bomo ponovno dostavo za vas.

POPRODAJNEM SERVIC

1 trudimo se, da naša služba vsakega kupca.

2 imate na voljo 15 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga prejeli,nas prosimo obvestite v roku 15 dni.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 15 dni,se šteje, so bili uporabljeni in ne bomo kupnino ali zamenjavo.Upam, da boste lahko razumeli.

3 Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,vaš razlog za vrnitev.

4 povrnili vam Bomo vam po prejeta sredstva s prvotno pogoji in embalaži z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.Prav tako lahko odločijo za zamenjavo.

5 Smo zelo veliko upanje, da vas lahko priporočam, da svoje prijatelje o naših izdelkov, smo proizvajalci, če ste trgovci, se lahko obrnete na nas, velike količine naročil, da vam popust

Postavka Vrsta Krmiljenje Kolesa & Volan Zvezdišča
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka APPDEE
Ime Modela MD-20180804-1
Postavka Višina 5inch
Element Teža 0.3kg
Element Širina 12inch
Posebne Funkcije počutili udobno, Odporne na obrabo in trganje non-slip
Postavka Premer 38inch
Vrsta Materiala mikro vlaken usnje
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9000
Postavka Dolžina 22inch

Napiši mnenje

AppDee Črna Umetno Usnje Avto Volan Kritje za Volkswagen VW Polo 2003-2006

AppDee Črna Umetno Usnje Avto Volan Kritje za Volkswagen VW Polo 2003-2006

Prosimo, preverite in primerjajte vaš avto volan z volanom na sliki pred nakupom.(Naše volan prevleke po meri izdelka,če je kakšna razlika,to ne bo fit)!Opomba 1:Izdelek, Material:Umetno Usnje(Sintetično Usnje) 2: Če imate posebne zahteve za material,prosimo, bodite previdni,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki