Jeseni, Pozimi Ženske Jack Plašč 2020 Priložnostne Dolg Rokav Cvetlični Zadrgo Bomber Jakna Ženske Stojalo Ovratnik Printes Outwear Oblačila

Dobavljivost: Na zalogi

€6.78

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opomba 1. Prosim, primerjajte naslednje podrobnosti velikosti s tvojimi preden se odločite za nakup. 2. Barva izdelka lahko nekoliko razlikujejo, saj vsak računalnik, zaslon prikaže barve nekoliko drugače. 3. Prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.Hvala vam za vaše razumevanje.Meritve: (1 cm = 0.39 v)

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4), Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

Bomo nadomestili postavke, ki so v okvari, za 30 dni, od datuma, ki ste ga prejeli.Elementi, ki so fizične zlorabe, ki niso zajete z garancijo.Kupec sprejema odgovornost za plačilo za vrnitev tovora iz katerega koli razloga, razen DOA (mrtvih ob prihodu).Povrnili vam bomo ali poslati predmetov po prejemu originalna.Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od prejema, iz katerega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Na prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.

Ne prevzemamo nobene vrne samo za vas ne maram ga!Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oblačila Dolžina Redni
Zapiranje Tip zadrgo
Postavka Vrsta Vrhnja Oblačila & Coats
Vrste Vrhnjih Oblačil Jakne
Številka Modela LYG9959
Vzorec Tipa Tiskanje
style1 Cvetlični Zadrgo Bomber Jakno
Slog Jeseni, Pozimi Ženske Jack Plašč
Velikost S, M, L, XL, 2XL
Dekoracijo Zadrge
Material Bombaž
barve Cvetlični
Rokav Slog Redni
Debelina Tanko (Poletje)
Spol ŽENSKE
Rokav Dolžina(cm) Polno
Blagovna Znamka Meitawilltion
Hooded No
Vrsta Redni
style2 Outwear Plašč
Ovratnik STOJALO

Napiši mnenje

Jeseni, Pozimi Ženske Jack Plašč 2020 Priložnostne Dolg Rokav Cvetlični Zadrgo Bomber Jakna Ženske Stojalo Ovratnik Printes Outwear Oblačila

Jeseni, Pozimi Ženske Jack Plašč 2020 Priložnostne Dolg Rokav Cvetlični Zadrgo Bomber Jakna Ženske Stojalo Ovratnik Printes Outwear Oblačila

Opomba 1. Prosim, primerjajte naslednje podrobnosti velikosti s tvojimi preden se odločite za nakup. 2. Barva izdelka lahko nekoliko razlikujejo, saj vsak računalnik, zaslon prikaže barve nekoliko drugače. 3. Prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.Hvala vam

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki