Srebrni Kovinski Platina BBS RS Slog, PLATIŠČA Keychain Key Ring Verige Za Avto, Tovornjak SUV 1PC

Dobavljivost: Na zalogi

€4.89

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

RIM KEYCHAIN KLJUČE OD AUTOPTGO BLAGOVNE ZNAMKE .

1.Srebrne Barve .

2.Cena je 1PC .

3.Samo Uporabite hitro www.rotary-lent.si Standardna dostava.

Dostava

1.Smo le ladja na potrdil naslov, ki ga DEPOZITNI(Alipay).Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov in telefonsko številko v DEPOZITNI(Alipay) naslov, opombe za varno plovbo.

2.Bomo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

3.Registrirani Naročila, bo poslana preko Kitajske Post Letalom (Privzeto),EMS,DHL in FEDIX itd(Express treba dodatno plačati).

4.Lahko plačati dodatne stroške prevozov, da bi dobili ekspresna dostava, kot so EMS, DHL ali FEDIX.Samo traja 3-7 delovnih dni, da prejmemo naročilo, prosimo, kontaktirajte nas, če je potrebno.

Vrnitev

1.Če je predmet, ki ne dela v redu, preverite, dvakrat, da potrdite, da je izdelek, ki je poškodovan in se obrnite na našo customer service predstavnik asap, nam Podrobno Problem , se bomo potrudili, da vam služi.

2.Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

3.Če želite, da se vrnete izdelek,nas kontaktirajte v 30 dneh po package prejeli .Vrnitev izdelkov mora biti tudi v svoje prvotno stanje: vključno polje, embalažo in vse ostale dodatke.Donosi, ki so posledica napake kupca bo predmet dejanski ladijski promet pristojbina odbitek od nadomestila.

4.Kupec mora plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina, če Vse NE-Prodajalec vrne Napako za vračilo . (E. g.ste prinesli napačno velikost ali napačen element).

5.Prosimo, poskrbite, da predmet NI človek, sabotaže.Če ste zdrobljen to , prosimo, UPOŠTEVAJTE, da se odpremo in ravnanje taksa ne povrne, vse se vrnete, ladijski promet pristojbina naj ga plača kupec, razen če je postavka DOA.

6.Prosimo, kontaktirajte nas, preden vrnete izdelek, vam bomo ponudili pravi povratni naslov.

Povratne informacije

1.Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo strank.

2.Bomo dali poziv za odgovor na vaše vprašanje. (Običajno v roku 24-48 ur!)

3.Najprej obrnite na nas pred odhodom Negativne povratne informacije ali dvig spora.Bomo poskusili najboljši rešiti problem na način, zadovoljni boste !

Ime RIM KEYCHAIN KEY RING
Postavka Vrsta Obeski Za Ključe
Element Teža 0g
Postavka Dolžina 0cm
barve ZLITINE
Blagovna Znamka AUTOPT.POJDI
Teža 0.1 KG
Posebne Funkcije RIM KEYCHAIN KEY RING
Vrsta Materiala ZLITINE
Element Širina 0cm
Postavka Premer 0cm

Napiši mnenje

Srebrni Kovinski Platina BBS RS Slog, PLATIŠČA Keychain Key Ring Verige Za Avto, Tovornjak SUV 1PC

Srebrni Kovinski Platina BBS RS Slog, PLATIŠČA Keychain Key Ring Verige Za Avto, Tovornjak SUV 1PC

RIM KEYCHAIN KLJUČE OD AUTOPTGO BLAGOVNE ZNAMKE . 1.Srebrne Barve . 2.Cena je 1PC . 3.Samo Uporabite hitro www.rotary-lent.si Standardna dostava. Dostava 1.Smo le ladja na potrdil naslov, ki ga DEPOZITNI(Alipay).Preden ste plačali, prosimo poskrbite,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki