Stopala Spusti Opornica Za Gleženj Podporo Stražar Zvini Poškodbe Orthosis Naramnicami Gleženj Opornica Za Prvo Pomoč Plantarni Fasciitis Pete Bolečine

Dobavljivost: Na zalogi

€12.31

€22.79

-45 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Medicinske Stopala Spusti Opornica Za Gleženj Podporo Stražar Zvini Poškodbe Orthosis Naramnicami Gleženj Opornica Za Prvo Pomoč Plantarni Fasciitis Pete Bolečine

Opis:

Ta izdelek je stopala gleženj opornica, ki lahko pomagajo, da se popravi in zaščiti gleženj, lajšanje nočnem času plantarni fasciitis bolečine.Trda plastična lupina je trmast in preprečevanje gleženj iz gibljejo.Mehki visoko gostoto goba linijskih bo zagotovila za dodatno udobje in zmanjša bolečine.

Enostavno odstranite in dal na, to bo bolj primeren za čiščenje ran.Primeren za stabilne zlome, ligamentous poškodbe, operacijo gležnja, ahil tendonitis in plantarni fasciitis.

Značilnosti:

1. Trda plastična lupina je trmast in preprečevanje gleženj iz gibljejo, da bi dobili boljše zdravljenje učinek.

2. Mehki visoko gostoto goba linijskih bo zagotovila za dodatno udobje in zmanjša bolečine.

3. Odpri design ohranja pacientov stopala dihanje, hladen in suh, lažje, da si opomore.

4. Dvojni napetosti trakov, ki omogočajo večjo fleksije stopala in kota za optimalno bolečine releving raztezajo, in pomaga, da popravi noge strephenopodia in evaginate.

5. Enostavno odstranite in dal na, to bo bolj primeren za čiščenje ran in lažje za nego kože.

6. V opornica lahko podporo in zaščito gležnja iz tekočih za lajšanje nočnem času plantarni fasciitis bolečine, in popraviti sadre, da bi se izognili kožo in mišice škodo, povzročeno z sadra.Pomaga lahko tudi praksa zgodnjega hoja in spodbujanje okrevanja.

7. Primerna za zdravljenje stabilne zlome, ligamentous poškodbe, operacijo gležnja, ahil tendonitis in plantarni fasciitis.

Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Postavka Vrsta: Opornica Za Gleženj Podporo

Material: Plastika + Goba

Barva: Kot Kažejo Slike

Dodatni Velikost: S, M, L

S: Višina: 33 cm / 13inch Dolžina: 25 cm / 9.8 palčni

M: Višina: 35 cm / 13.8 palca Dolžina: 27 cm / 10.6 palčni

L: Višina: 37 cm / 14.6 palca Dolžina: 28 cm / 11.0 palčni

S Primerno Velikost: Pod oznako KN 38

M Primerno Velikost: CN 39-41

L Primerno Velikost: Zgornje CN 41

Package Teža: Pribl. 500-540g

Paket Vključuje:

1 x Opornica za Gleženj

Morda vam bo všeč tudi:

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Postavka Vrsta Oklepaji & Podpira
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka TMISHION
Učinek Kosti Za Nego
Številka Modela Gleženj Opornica Za Podporo Zaviti
Funkcija
Material
Velikost S, M, L

Napiši mnenje

Stopala Spusti Opornica Za Gleženj Podporo Stražar Zvini Poškodbe Orthosis Naramnicami Gleženj Opornica Za Prvo Pomoč Plantarni Fasciitis Pete Bolečine

Stopala Spusti Opornica Za Gleženj Podporo Stražar Zvini Poškodbe Orthosis Naramnicami Gleženj Opornica Za Prvo Pomoč Plantarni Fasciitis Pete Bolečine

Medicinske Stopala Spusti Opornica Za Gleženj Podporo Stražar Zvini Poškodbe Orthosis Naramnicami Gleženj Opornica Za Prvo Pomoč Plantarni Fasciitis Pete Bolečine Opis: Ta izdelek je stopala gleženj opornica, ki lahko pomagajo, da se popravi in zaščiti gleženj,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki