OPOMBA MC32 Aluminija Wall Mount Sit Stojala delovne postaje 22-32 palčni Monitor Imetnik Plina Strut Roko s tipkovnice Pladenj Vrtenje LCD Nosilec

Dobavljivost: Na zalogi

€83.63

€157.79

-46 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Novo NAPOTILO MC32 Wall Mount Sit Stojala delovne postaje 22-32 palčni Monitor Imetnik Plina Pomlad Roko s tipkovnice Pladenj za Enostavno Prilagajanje

V na-dan spreminjajoče se delovno okolje, ki zagotavlja vsestranski pisarniške opreme za podporo njihove dragocene zaposlenih za ohranjanje zdravega delovnega življenja in izboljšanje produktivnosti v pisarni se povečuje pomembno.

S tem v mislih, MC32 wall-mounted ergonomija interaktivni postaji oblikovana integrirana z več konfiguracij in funkcije za zmanjšanje manj zahtevnih delovno mesto.

Kot ime, MC32 je stenske delovne postaje, zgrajen za aluminij zlitine; razširitev svoj monitor roko s tipkovnice pladenj lahko razširi in doseže do 39.76 " (101 cm) od stene.Vendar pa začasno zložljiva tipkovnica pladenj skupščina bi uporabnik navije in flip-up pladenj če želite shraniti ustvarite soba prostor.

Po višini nastavljiv zaslon in tipkovnico pladenj poteze enostavno in hkrati dvignite na želeno višino, ki vam omogoča, da delo niti sedeti ali stati na povpraševanje, kot je vaša izbira.

Ustreza večini 22" do 32" prikaže s 360 stopinj zasuk zaslona in največja obremenitev 6,6, da za 19,8 kg, MC32 prihaja s črno beli in barvni ton za izbiro in sestavljene v module obliki za enostavno namestitev.

Zgrajena v trajno gad-strut valj, ki jo je mogoče podpreti celotno montažo in hover na vseh delovnih mest, dodana s kablom upravljanje poti pod roko, ki se pojavljajo, gladka in čista.

Kaj je bolj, MC32 prispe z pripomoček polje za ključne torbica in druge kul predmete.

MC32 stenske delovna postaja je primerna in idealno za omejitev prostora kot doma ali v pisarni in resnične prednosti so pomagali zmanjšati oči, kosti nazaj in vratu sev.

* Stenske delovno postajo, če želite shraniti doma in pisarniške prostore in mizo

* Spodbujanje wellness in produktivnosti v dnevno rutino in domače razvedrilo.

* Razširi, vlecite in folderable tipkovnico pladenj pridobili prostor prostor.

* Sedi ali stoji delovnih položajih, kot je vaša izbira.

* Ulivali aluminij zlitine z najboljšo polirani in prašno barvano v črni ali beli.

* Maximum ergonomsko udobje za lajšanje oči, vratu in hrbtu sev.

* Zelo in izjemno prožno gibanje za prestavljanje z dotikom.

* Upravljanje kablov skriva in poti kabli pod roko.

* Zgrajena v trajno plin-strut kazalec na vseh delovnih položajih Ustreza zaslon velikosti 22" -32"s tovorom v razponu od 6.6 – 19.8 lbs (3 – 9 kg) v Pokončnem položaju, ki potujejo razdalja 18.9" (480 mm) 180 stopinj vrtljiv z razširitvijo in retraction 39,7 leta" (1010 mm) VESA kompatibilno 75 x 75 do 100 x 100 mm vmesnik, 360 stopinj rotacija Zaslona z nagibnim kotom od +12 – 15 stopinj. 4" (100 mm) prikaz višine 3.5 " ( 90 mm) nizko profil montažna razdalja

1. Vse shipping stroški so pokazali v www.rotary-lent.si ne vključuje Razširjeno Območje z Doplačilom! 2. Pls preverite z UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect.za potrditev, če svoje mesto (poštna številka) mora Razširiti Območje z Doplačilom!! 3. Carinskih Dajatev in Davkov, ki NISO vključene v ceno ladijskega prometa 4. Prosim, pustite vaš naslov pisarne za zbiranje parcele. 5. Stranke iz Brazilije pls pustite vaše CPF število v vrstnem redu, kot je vaš carinski ga potrebujejo. 6. Stranke iz Čila pls pustite vaše RUT število v vrstnem redu, kot je vaš carinski ga potrebujejo. 7. Clents iz Argentine pls pustite vaše CUIT število v vrstnem redu, kot je vaš carinski ga potrebujejo.

Dostava storitev (DHL, FedEx, EMS, UPS,TNT,CESTNINA ) je do PRODAJALCA,

to pomeni, da ne bomo ladja element, preko DHL ves čas, kot je spletna stran, je pokazala,.

Bomo izberite različne dostava ponudnik v skladu različne destinacije.

Vse informacije, ki se zagotovijo v prvotno stanje brez kakršne koli garancije in se lahko malo spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

Paket Da,
Pokončno 480mm
Velikost Zaslona 22"-32"
Zmogljivosti 3-9 kg
Številka Modela OPOMBA MC32
Blagovna Znamka NORTHBAYOU
Nagibni koti +10Degree~-16Degree
Razširitev 1010mm
Vrtljivi kotni +180Degree~-180Degree

Napiši mnenje

OPOMBA MC32 Aluminija Wall Mount Sit Stojala delovne postaje 22-32 palčni Monitor Imetnik Plina Strut Roko s tipkovnice Pladenj Vrtenje LCD Nosilec

OPOMBA MC32 Aluminija Wall Mount Sit Stojala delovne postaje 22-32 palčni Monitor Imetnik Plina Strut Roko s tipkovnice Pladenj Vrtenje LCD Nosilec

Novo NAPOTILO MC32 Wall Mount Sit Stojala delovne postaje 22-32 palčni Monitor Imetnik Plina Pomlad Roko s tipkovnice Pladenj za Enostavno Prilagajanje V na-dan spreminjajoče se delovno okolje, ki zagotavlja vsestranski pisarniške opreme za podporo njihove dragocene zaposlenih

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki