Craftmann 2500mAh PIS 18650 polnilna litij baterija za popravilo računalnika, električno orodje, medicinske opreme za varjenje

Dobavljivost: Na zalogi

€7.35

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

SPECIFIKACIJE

Craftmann Baterijo, je najbolje, nadomestno baterijo za repare za varjenje (računalniki, orodij in naprav).Tehnične lastnosti izpolnjujejo zahteve, opredeljene za mobilne naprave proizvajalca.

- Člen: C1.08.002

- Vrsta baterije: Li-ion

- Zmogljivost: 2500mAh (9.3 Wh)

- Napetost: 3,7 V

Pozor!PCB ni nameščena v notranjosti.Baterija za zaščito močno potreben pri montaži.

GARANCIJA

12 mesecev / 300 polnjenj (začetek uporabe baterije preden se izteče čas shranjevanja).Prosimo, preverite obdobje hrambe na baterije oznaka in posameznih pakiranje.

LOKACIJA

Craftmann baterije, ki se proizvajajo v mestu Guangzhou, Znanost Mesto (Kitajska).To je kraj, lokacija stotine svetu največja proizvodna podjetja.Zelo blizu Huangpu Vrata in le 45 minut vožnje z avtom do Hong Kong meje.

OKOLJE

Imamo ogromno proizvodnjo in skladiščenje površine (je 40.000 kvadratnih metrov), čisto in svetlo, 24/7 klimatizirane mesto.Litijeve celice in baterije so vodenje, ki v suhem in hladnem okolju.To je zelo pomembno za delovanje baterij in krog življenja.

MEHANIZACIJA

Stroškov dela, dramatično poveča na Kitajskem v zadnjih letih.Pametni stroji nadomesti človeka v proizvodnji, ki delajo trdo, brez praznikov.

AVTOMATIZACIJA

Računalniška tehnologija in pametno programms je omogočila učinkovitejše upravljanje proizvodnje in znižanje stroškov.Craftmann baterije niso slabše kakovosti, da pravi originalne baterije, vendar cenejši vsaj dvakrat.

NADZOR KAKOVOSTI

Tehnične zahteve, 100% vhodna in izhodna kontrola nam omogoča izdelavo visoko-kakovostne baterije.Čas življenja naših baterij doseže 500 ciklov ali 25 mesecev.Proizvodnja okvare samo, da je za 0,5%.

IDENTIFIKACIJA

Črtne kode so pomembni za distribucijo na drobno.QR-kode dobili učinkovito proti ponaredek odločanja.Zadnjih 10 let, nismo našli nobenega podobne kopijo naših izdelkov.

CERTIFICIRANJE

Več kot 20 let proizvodnih dejavnosti, ki smo jih nabrali proizvodnje in distribucije izkušnje.Milijonov naprav z uporabo naše baterije, samo zdaj.Smo ponosno minilo ISO, CE in PCT certificiranje množične proizvodnje tovarne.

VEČ 18650 BATERIJE

Velikost 18650
Blagovna Znamka CRAFTMANN
Vrsta Li-ion
Certificiranje CE
Baterija Število 1
Nazivna Zmogljivost 2500mAh
Nastavite Vrsto Samo Baterije
Zamenjava Baterije Da,
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela C1.08.002

Napiši mnenje

Craftmann 2500mAh PIS 18650 polnilna litij baterija za popravilo računalnika, električno orodje, medicinske opreme za varjenje

Craftmann 2500mAh PIS 18650 polnilna litij baterija za popravilo računalnika, električno orodje, medicinske opreme za varjenje

SPECIFIKACIJE Craftmann Baterijo, je najbolje, nadomestno baterijo za repare za varjenje (računalniki, orodij in naprav).Tehnične lastnosti izpolnjujejo zahteve, opredeljene za mobilne naprave proizvajalca. - Člen: C1.08.002 - Vrsta baterije: Li-ion -

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki