SMATRUL WiFi Smart Plug KRALJESTVU Adapter Brezžični Daljinski Glasovni Nadzor Power Energy Monitor Vtičnico Timer Stojalo za Alexa googlova Domača stran

Dobavljivost: Na zalogi

€9.37

€21.80

-57 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Prosimo, bodite pozorni na možnosti "Ni Moč Monitor" in "Z Močjo Monitor".

Samo ena od funkcij je različne druge funkcije so enake, in videz je enak.

Nastavite Urnike

Vklopite priključene naprave in izklop ob določenih časih.Urnik dnevni sobi ventilator za vklop zjutraj ali vaš urnik otroci " lučka izklopi, da jim vedeti, da je spanjem.

Nastavite in Pozabite

Smart Plug je odštevanje funkcija omogoča nastavitev časa, da se samodejno izklopi, tako da vam nikoli ne more imeti, da se sprašujem, če je vaš odklopljene naprave.

Glasovni Nadzor

Smart plug deluje z Alexa, Google Pomočnik podprte naprave za enostavno glasovni nadzor.

Vaš Dom.Eno Aplikacijo.

Smart Life aplikacija deluje z veliko pametnega doma naprave, ki omogoča enostavno upravljanje vašega doma od vseh Android ali iOS napravi.

Ni Potrebno Hub

Smart plug deluje z vsemi vpetje 2.4 GHz brezžičnem omrežju, brez potrebe po ločenem pesto.

Varčevanje z Energijo Uporabo in Računih za Električno energijo ( Prosimo, bodite pozorni na možnosti "Ni Moč Monitor" in "Z Močjo Monitor". )

Pogled energije poročila za pravilno sledenje porabi energije okoli vašega doma.Preberite, katere naprave porabijo največ energije in ustvarijo urnike za varčevanje z energijo in električne menice.

Brezžični način nadzora

Glasovni nadzor + APP nadzor

glasovni nadzor

Deluje odlično z Amazon Alexa,Google Doma,

Odštevanje funkcija

Lahko nastavite odštevalnik za vlažilnike zraka, mikrovalovne pečice, kavni avtomati in več.Naprava bo ustavilo samodejno.Ne skrbite za napravo, ki delajo ves čas

Časovna Funkcija

Nastavite čas, da se obrnejo na svetlobo.Nastavite čas, da kuham riž..

Statistika Električne energije

Količino električne energije, se lahko spremlja v realnem času, kar je ugodno za nadzor porabe električne energije.

Power-off Memory Funkcija

Družina, Ki Si Delijo Obvladovanje Zabavno

glavni račun ima izključno dovoljenja,en klik, da se delež dovoljenja z vso družino.naj družina uživate zabavno smart življenje!

Specifikacije:

1.Vhodna napetost: 90-250V 50/60HZ 2.Največji tok: 16A 3.Z Močjo Statistike 4.Ohišje: ABS+PC ognjevarnih materialov 5.Specifikacije: KRALJESTVU Plug 6.Delovna temperatura: -20 ° C - 50 ° C 7.Wifi tip: 2,4 GHZ 802.11 b/g/n 8.Varnost omrežja ravni: WPA/WPA 9.Pripravljenosti porabo energije

Navodila za dodajanje naprave mobilne aplikacije

1.Scan QR-kode ročnega ali Iskanje "Smart Life", da prenesete in namestite napravo APP 2.Po ožičenje zaključeno, vklopite napajanje in delovanje glede na stanje smart stikalo indikator: 3.Če rdeče luči smart stikalo utripa nenehno v tem času, to pomeni, da je pametno stikalo je vstopil v stanje čakanja za povezavo WiFi, nato pa odprite APLIKACIJO in upoštevajte navodila za povezavo WiFi. 4. Če lučka smart stikalo ni utripajočo rdečo luč, prosim, pritisnite gumb smart stikalo in ga hranite za več kot 5 sekund, dokler rdeča lučka utripa, neprekinjeno, nato odprite APLIKACIJO in povezavo (WiFi) v skladu s priročnikom.

Kako rešiti problem (če izdelek, ki ima težave)

1.prosimo, navedite e-pošte in poslali vam bomo videa.Lahko poskusite z naslednjimi koraki.Najprej lahko jasen signal .Nato ponovno par signala 2. Če na ta vprašanja še vedno ne odpravite težave, prosimo, pošljite video na naš e-poštni naslov ([email protected]).Smo preverite, če je vaša metoda je pravilna.Če izdelek je res pokvarjen, bomo ponovno dostavo stikalo za brezžično povezavo ali krmilnik za vas.

1.Zakaj je naprava nestabilno na app?

1. Vsak usmerjevalnik, ki ima povezavo omejena, vendar bolj in bolj pametno napravo, ki delajo na družinski 2. A veliko družino, še vedno uporabljajo zelo staro različico routerseven več kot 3years nazaj različico.Da bi imeli odlične izkušnje, predlog je : 1. ponovno nastavite povezavo usmerjevalnika z omejeno 2. sprememba novi posodobitev različico usmerjevalnik 3. prosimo, upoštevajte, to stikalo deluje le na 2.4 G wi-fi, ne 5G.

2. Zakaj APLIKACIJO ne morete najti napravo v status povezave?

To je zato, ker telefona predpomnilnik.Prosim, zaprite WLAN v telefon, potem ga odprete po minuto.Hkrati prosimo, da izklopite napravo, če lahko, potem pa moč gor, da poskusite znova.

Feature1 Glasovni nadzor
Wifi 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Feature3 moč monitor
Značilnosti Brezžično omrežje
Vhodna napetost AC90~250V,50/60Hz
Glasovni nadzor Googlova Domača stran Amazon Alexa ECHO IFTTT
Uporaba Gospodinjstva / Splošne Namene
Feature2 Časovna Funkcija
Nazivni Tok 16A
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka SMATRUL
Velikost 62*59*59mm
Certificiranje CE, ROHS Certificiranje
Oblika Pravokotne
STANDARD UK Standard Socket Adapter
Podaljšek Dolžine NOBEN
Številka Modela A7W-ZDRUŽENO KRALJESTVO
App smart življenje tuya
Feature4 odštevanje funkcija
Je Pametno Napravo Da,

Napiši mnenje

SMATRUL WiFi Smart Plug KRALJESTVU Adapter Brezžični Daljinski Glasovni Nadzor Power Energy Monitor Vtičnico Timer Stojalo za Alexa googlova Domača stran

SMATRUL WiFi Smart Plug KRALJESTVU Adapter Brezžični Daljinski Glasovni Nadzor Power Energy Monitor Vtičnico Timer Stojalo za Alexa googlova Domača stran

Prosimo, bodite pozorni na možnosti Ni Moč Monitor in Z Močjo Monitor . Samo ena od funkcij je različne druge funkcije so enake, in videz je enak. Nastavite Urnike Vklopite priključene naprave in izklop ob določenih časih.Urnik dnevni sobi ventilator

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki